Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
valla bi forumda gördüm markayı
şan solsun diye biyazdım
ertesi gün kargaya verildi diye mail aldım sonrada elime geçti tamda bana lazım şeyler geldi bebek şampuanı bebek güneş kremi nemlendirici karın çatlak kremi falan koymuşlar 4tanede kitapçık vardı içinde

aaa ne güzel cnm boyutları çokmu ufak acaba bilmiyorumkismile

kağıdın içine koyuyolarya onlardan bi kullanımlık ama olsun beleş beleştir demi mesela bugün bioderden geldi onlar daha çok koymuşlar hem çeşit hemde herbirindne 3er adet koymuşlar

kağıdın içine koyuyolarya onlardan bi kullanımlık ama olsun beleş beleştir demi mesela bugün bioderden geldi onlar daha çok koymuşlar hem çeşit hemde herbirindne 3er adet koymuşlar

oh ne hoş:)) güle güle kullan cnm keşke resim çekip koyulsa burada daha güzel olur:)

resmi nerden ekliceğimi söylersen eklerim
link falan ekleyemiyorum

cnm resmi cekiceksin telden yada dijitalden imagechef.com var oraya gir browseye tıkla ordan resim ekle bilgisayarından ve tam link yazan yeri kopyala ....... buradaki arkadaşlarına yazı yazmak için açtığın tabloda grafik ekle sekmesine eklelinki ve sitede paylaş cnm umarım anlatabilmişimdir:)

bak şöyle yapalım sen goooglea gir saru kozmetik numune diye yaz bi arkadaş eklemiş resmini istediğim numunler geldi falan diye yazmış ordan bak

kızlaar haribo da beni de beğenirmisiniz seher aydın
bende sizleri beğenirim bayanssulusmile

Kızlar günaydın ben de bir süredir kampanyaları takip ediyordum ama aranıza yeni katıldım.Bugün var mı yarışma?Çalışalım biraz.:hulya::hulya:

Back