Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Tebrikler! Sütaş Ramazan Kampanyası için gönderdiğiniz fotoğrafınız onaylandı. 12 adet farklı çeşitlerde Sütaş Tatlımmm ürünü üyelik sırasında belirttiğiniz adresinize kargo ile gönderilecek, kargo ücreti Sütaş tarafından karşılanacaktır.

Bugün şanslı günümdeyim galiba hediye konusunda yalnız hep tatlıdan gidiyorum kaydirigubbakcemile3
önce haribo sonra sütaş

şu sütaş ne zaman gönderir ki ,bayram tatlınız bızden dıyor ama o kadar gec gondermesın ya merak edıyorum :)

kızlar beni duyan yokmu
melek keleş
canım ben seni begendim
sende beni begen SEVİYOM Aacr
kızlar bende melike;))))) sema seni begendim varmı basa isim yazın da begenelim sekerlerrrropuyorumnanaktan
bende bendeeee seviyom aacr
Tebrikler! Sütaş Ramazan Kampanyası için gönderdiğiniz fotoğrafınız onaylandı. 12 adet farklı çeşitlerde Sütaş Tatlımmm ürünü üyelik sırasında belirttiğiniz adresinize kargo ile gönderilecek, kargo ücreti Sütaş tarafından karşılanacaktır.

Bugün şanslı günümdeyim galiba hediye konusunda yalnız hep tatlıdan gidiyorum kaydirigubbakcemile3
önce haribo sonra sütaş
maşallah canım...Allah arttırsın darısıda bize.opuyorumnanaktan

of bu sütaşa foto koymak için sülaleyi iftara çağırmak lazım:DD:D::mymeka:

arkadaslar beni de mng kargodan aradilar, komiliden kargonuz var diye, ooww dedim acaba yag mi geldi yoksa sabun falan mi:)

sonra kargo demin geldi bi baktim minicik bi paketcik, icinde de roziden iki ped :)

Aman yani bunun kargo parasi bile daha cok tutmustur, gondere gondere bunu gondermisler :)

peki roziden kargo parası aldılar mı??benneyaptımkibenneyaptımki

valla bi forumda gördüm markayı
şan solsun diye biyazdım
ertesi gün kargaya verildi diye mail aldım sonrada elime geçti tamda bana lazım şeyler geldi bebek şampuanı bebek güneş kremi nemlendirici karın çatlak kremi falan koymuşlar 4tanede kitapçık vardı içinde

Back