Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
benimde faceemm ayşegül sağır hatunlar rica edersem beğenir misiniz ? ben hepinizi beğendim de :)

pokahontas oyladım :) masallah ne kalabalıksınız :)

teşekkür ederim sumakçımmm :)çok şükür.. aslında daha kalabalık bi resim vardı ama onmu bulmadım.. işte herkesin bi araya geldiği zamanlar... çok nadir oluo ama :)

pokahantas begendım ama bı turlu 7 olan 8 olmuyor 6 ıdı 7 mı oldu ..yapamıyorum bı turlu

[ı]banda oy verın kızlar sizi begendım ,benı bulabılsenız dıye ismim ayşegül y.. :) [/ı]
canım sana verdim ben verdim
[ı]sevıyom oyladım senı ,erva senı de ,kozmetik senı de :)[/ı]
sagol canım
beğendim canımmmmmmmm
sagol
benimde faceemm ayşegül sağır hatunlar rica edersem beğenir misiniz ? Ben hepinizi beğendim de :)

canım sen beni begenmemişsin AMA BEN SENİ BEGENDİM.
zaten begenen olunca bildiri geliyor beni begeneni,
bende begeniyorum.
Haberiniz olsun.
Ctrl f yapıp isim arayıp oyluyorum kolay oluyor.

Avon Türkiye
‎***SAÇINIZI SAVURSANIZ 10 KİŞİ BULURSUNUZ!!!

Şimdi Lotus Shield Bakım Losyonu ile kontrol altına aldığınız saçlarınızla hediye kazanma zamanı!
Avon Türkiye Facebook sayfasında “Hediye Kazan” butonuna tıklayın. Güzel saçlarınızla çekilmiş bir fotoğrafınızı yükleyin.

...10 "beğen" toplayan ilk 500 kişiden biri olun, AVON'dan "Advance Techniques Lotus Shield Durulanmayan Bakım Losyonu" sizin olsun!

HAYDİ BAKALIM SAÇINIZI SAVURUN!

Login | Facebook

ilk 500 daha dolmadı kızlar acele edin opuyorumnanaktan

Uvv haribolandım bugün bana da çıkmış hihoyyyt
Çok sevindim yahu
enenmmmmmm şanslı seni bana çıkmamış gene son isim benim adımdı kısa çöıkıo soyad yok enem dedim kazanmışım o özge başkaymış
kızlar bende size verem ......bende kozmetik canavarı nickim
kız o canavar senmisin bende dedim bu ne beaa oylayım seni adım özge sende beni oyla gerçi çok beğenilen var yalnız haribomu beğencek biz mi beğencez onu anlamadım?

benide oylarmısınız heheheh özge k.....

Lansınohtan numunelerim geldi . :)))

.Normalde 21 tl olan kremin kargo ücretini bile almadılar . Helal olsun wallla :))

Lansınohtan numunelerim geldi . :)))

.Normalde 21 tl olan kremin kargo ücretini bile almadılar . Helal olsun wallla :))

aaaaaaa ne güzel güle güle kullan.opuyorumnanaktan
peki nasıl istedinbilmiyorumkismile

kızlar beni beni begenenleri bende
begeniyorum.
MAGRENTA canım profil resmindeki senmisin..
fısduk gibisin yavyumsempatiksalakcinni

kızlar saru kozmetik numune yolluyor ben yazdım ertesi gün kargoya verildi diye mail aldım sonraki gün elime geçti küçük 6tane ürürn numunesi krem şampuan gibi şeyler bugünde bioxinden geldi sonunda 2ay önce istemiştim ta

DİĞER KULLANIM ALANLARI

Lansinoh Lanolin, kısmen oluşturduğu nem bariyeri ile cildin doğal kuruma işlemini yavaşlatır. Bu, cildin kendi içten gelen doğal nemi ile kendini yenilemesini sağlar.

Lansinoh lanolin krem diğer bazı cilt rahatsızlıkları içinde kullanılabilir. Özellikle , kaşınan çatlamış cilde, kuruyan dudaklara, pişiklere, küçük kesik, yanık ve cilt sıyrıkları üzerine, kurumuş dirsek, diz ve topuk bölgelerine, ayaklarda oluşabilecek su toplamasına karşı uygulanabilir. Tüm aile bireyleri için faydalıdır.

peki nası istiosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…