Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
niveada ayın 17 sinde kazananlarda, eşim ve benim ismiz var kızlar, bekliyeceğimalkisalkisalkishihoyyyt:icecream:
neler geliyor acaba?numune boy mu hediyeler?guclubacismile..

arkadaslar avonun su yenı yarısmasında bana lutfen oy verın sema temiz dıgerınde hıc kımse desteklemedı kazanamadım bu sefer rıca edıyorum lınk nasıl verılıyor onu bılmıyorum ya faceden ekleyın ekleyım ıstek gonderıyım desteklerınızı beklıyorum....

CANIM yarışmaya katıldığın sana oy verilecek sayfayı açıp adresini kopyalayıp buraya yapıştıracaksın.

KIZLAR YARIŞMALAR İÇİN BİR FACE ADRESİ AÇTIM HADİ BİRBİRİMİZİ EKLEYİM DESTEKLEYELİM.
SELİNAYCA88 SENİDE EKLİYORUM KABUL ET.

Son düzenleme:
arkadaslar avonun su yenı yarısmasında bana lutfen oy verın sema temiz dıgerınde hıc kımse desteklemedı kazanamadım bu sefer rıca edıyorum lınk nasıl verılıyor onu bılmıyorum ya faceden ekleyın ekleyım ıstek gonderıyım desteklerınızı beklıyorum....

canım benim avon tr sayfasına bak henüz oylama yok kimse kimseye oy veremio :))) ben denedim veremedim

Ne yarışması canım?

bu arada avonun bi önceki yarışmasından kazandığım lotus kremi geldi şampuanı ve saç kreminide hediye etmişler :)

Back