Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar avonun su yenı yarısmasında bana lutfen oy verın sema temiz dıgerınde hıc kımse desteklemedı kazanamadım bu sefer rıca edıyorum lınk nasıl verılıyor onu bılmıyorum ya faceden ekleyın ekleyım ıstek gonderıyım desteklerınızı beklıyorum....
niveada ayın 17 sinde kazananlarda, eşim ve benim ismiz var kızlar, bekliyeceğimalkisalkisalkishihoyyyt:icecream:
neler geliyor acaba?numune boy mu hediyeler?guclubacismile..
bende mi arasam acaba kargoda mı diye baksam o da işe yaramıyodu sanıım (( 8inde kazandım hala yok yaww
geçmişe baksan 2 kez sormak zorunda kalmazsın bişey yapman gerekmiyor kargoyu beklicen gelir heralde
kıslar nerde oluyo kampanyalar biri cavap verebilirmi
50 ml traş köpüğü
30 ml kolonya
küçük ama göndermişler sağolsunlar hiç yoktan iyidir :))
arkadaslar avonun su yenı yarısmasında bana lutfen oy verın sema temiz dıgerınde hıc kımse desteklemedı kazanamadım bu sefer rıca edıyorum lınk nasıl verılıyor onu bılmıyorum ya faceden ekleyın ekleyım ıstek gonderıyım desteklerınızı beklıyorum....
ntvspor a gireceksin orada nivea nın banner ı çıkıyo sorulara cevap vereceksin
cevaplar
a a b a
çok saol canımcım bu şimdi adres ve cep teli istedi verince sorun çıkmaz dimi kızlar??
kızlar oy verin lütfena.s.a.s.a.s.:1hug::1hug:a.s.