Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
SAÇINIZI SAVURSANIZ 10 KİŞİ BULURSUNUZ!!!

Şimdi Lotus Shield Bakım Losyonu ile kontrol altına aldığınız saçlarınızla hediye kazanma zamanı!
Avon Türkiye Facebook sayfasında “Hediye Kazan” butonuna tıklayın. Güzel saçlarınızla çekilmiş bir fotoğrafınızı yükleyin.

...10 "beğen" toplayan ilk 500 kişiden biri olun, AVON'dan "Advance Techniques Lotus Shield Durulanmayan Bakım Losyonu" sizin olsun!

HAYDİ BAKALIM SAÇINIZI SAVURUN!

Nivealarım ikinci kez geldi dün..
bir kere daha gelmesi gerekiyor onu bekliyorum :))
Ama annemlere de 3 adet çıkmıştı hiçbiri gitmemiş.
Etkin dağıtımı arayacağım bugün.

canım bişey sorucam lütfen yardımcı olurmusun eşimde kazanmış ama bişey yapmamız gerekiyomu yoksa direk adresemi gönderiyolar

bende mi arasam acaba kargoda mı diye baksam o da işe yaramıyodu sanıım :((( 8inde kazandım hala yok yaww :(
arkadaşlar kazanınca bişey yapmamız gerekiyomu lütfen yardımcı olurmusunuz

geçmişe baksan 2 kez sormak zorunda kalmazsın bişey yapman gerekmiyor kargoyu beklicen gelir heralde

bende mi arasam acaba kargoda mı diye baksam o da işe yaramıyodu sanıım :((( 8inde kazandım hala yok yaww :(

12 gün olmuş yahu annemlerde o civarlarda kazandı.
ama bizimkiler ufak bir şehirde yaşıyor orada bu tip numuleri kendilerine alıyor getirmesi gerekenler.
daha birçok kez böyle şeyler olmuştu ..

geçmişe baksan 2 kez sormak zorunda kalmazsın bişey yapman gerekmiyor kargoyu beklicen gelir heralde[/QUOTE]

geçmişe baktım ama göremediğim için soruyorum ikinci kez sormadım başka bi arkadaş sormuştu onada cevap verilmemişti

arkadaslar avonun su yenı yarısmasında bana lutfen oy verın sema temiz dıgerınde hıc kımse desteklemedı kazanamadım bu sefer rıca edıyorum lınk nasıl verılıyor onu bılmıyorum ya faceden ekleyın ekleyım ıstek gonderıyım desteklerınızı beklıyorum....

benim nivealarım geldi az önce kardeşim içinde katılmıştım ikisi geldi eşiminki henüz gelmedi
ben 9 unda kazanmıştım anca geliyor kızlar kazandıktan sonra bekleyin sadece başka yapmanız gereken bişey yok

Selam kızlar.....neler oluyor kızlar ne hediyesi geçmişi okudum ama bişiy anlayamadım niivea ne hed,yesi verioki ??

ben hergün niveaya katılıyorum ama yok anacığım bir kere bile adımı görmedim :(( pes ettim artık

bana ayın 8inde çıktı ama ne gelen var ne giden.
mail attım niveaya aramışlar.isminiz görünmüyor diyo bana.
deli etti kadın beni :jeyyar:

Back