Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
saranda alexis papas canım yapmıştık sende yapmıştın sanırım... karışıyo tabii belli bi şeyden sonra :))))

saranda alexis papas canım yapmıştık sende yapmıştın sanırım... karışıyo tabii belli bi şeyden sonra :))))

ah lenacım ah birsürü yere bilgimi verdim.üye oldum kimseden tık yok bi bugün bioxcinden adresimi istediler oda gelirse artık bakalım dahada başka bişey yok

ayyy tekin acardan Clarins SOS Coup de Soleil kazanmışım mail geldiii
şansa bakkk bee kaydirigubbakcemile3
tebrik ederim darısı başımıza bi tekin acar çıksın banada yahuuuuuu :P güneş kremi çıksa güzel olurdu almak zorunda kalcam :P
siremmis ve magrenta evet bu topiğin ballıları :) güle güle kullan inş. canım... bana kulak çubuğu bile gelse sevineceğim artık yani hahahahahha:teytey::roflol:

hahaha ben ballı bir beleşçiyim şimdiye kadar gelenleri yazsam şok olursunuz oha falan olursunuz özellikle sevgili fikrimühim sayesinde deneme boyu değil heeep tam boy ürün geldi :P
2-3 defa diş macunu 2 tane fırça diş macunu numunesi dağıtmak için hassasn dişler için 15-20 tane macun ağız çalkalama suyu selvana yaklaşımk 10-15 paket makarna .p
eker sütlü tatlı,carte dor dondurma, yumoş yumuşatıcı, exir meyve sebze yıkama şeysi :P,
başka hatırlamıom şimdilik aa bide gizli müşteri olarak pizzacı denedim bedavaya 23 kere pizza yedim üstüne 10 tl yol parası aldım:P
numuneler qspa,doğacı kayısı kremi sanırım başka bi numune istemedim kullanmıcağım şeyleri istemiom :P
en sonda pastel hediyeleri ve mouse pedi geldi
aaaa bide facedeki peri tozu oyunundan 2 parfüm 3 oje 7-8 tane ruj

beni kovmayın burdan noluurrrr (hatırlamadıklarımı yazmadım)

en güzleri movenpickte kaldıkça gül yaprağı kazanmam oldu 2 € yapıo kedndileri şirket rezervasyonlarını ben yapıomdaaaaa yılbaşında 40 € indirimli kalmıştım

kızlar mail gelmiş bana roko nun oyunu varmış adrese bakim atayım lakin nedir ne değildir anlamadım
her hafta başka bir hedaye veriomuş iphone pc falan filan var resimde
roko.com.tr çözen yazsın anacım mikemmelim bende bende paylaşıom :PPP

tebrik ederim darısı başımıza bi tekin acar çıksın banada yahuuuuuu :P güneş kremi çıksa güzel olurdu almak zorunda kalcam :P

hahaha ben ballı bir beleşçiyim şimdiye kadar gelenleri yazsam şok olursunuz oha falan olursunuz özellikle sevgili fikrimühim sayesinde deneme boyu değil heeep tam boy ürün geldi :P
2-3 defa diş macunu 2 tane fırça diş macunu numunesi dağıtmak için hassasn dişler için 15-20 tane macun ağız çalkalama suyu selvana yaklaşımk 10-15 paket makarna .p
eker sütlü tatlı,carte dor dondurma, yumoş yumuşatıcı, exir meyve sebze yıkama şeysi :P,
başka hatırlamıom şimdilik aa bide gizli müşteri olarak pizzacı denedim bedavaya 23 kere pizza yedim üstüne 10 tl yol parası aldım:P
numuneler qspa,doğacı kayısı kremi sanırım başka bi numune istemedim kullanmıcağım şeyleri istemiom :P

en güzleri movenpickte kaldıkça gül yaprağı kazanmam oldu 2 € yapıo kedndileri şirket rezervasyonlarını ben yapıomdaaaaa yılbaşında 40 € indirimli kalmıştım

ehhee azcık bizede bırak sinir oldum burda kaçgündür:)

oh oh maşallahhhh
allah arttırsın dahada:)))
ben senin kadar olmasamdaaa
fikrimühimden:yumoş yumuşatıcı ve cici bi havlu,colgate diş macunu,fırçası kızıma diş macunu fırçası ağız bakım suyu (hepsi orjinal boy)
numunelerdeee ob.,doğadan kayısılı bi kutu çay,lansinosh dan 2 göğüs pedi 1 kerem,foxlifedan 3 boyutlu gözlük,milupadan kızıma belli aylarda bez krem ıslak mendil mamalar indirim kuponları,bebelac mama,önlük,huggıes ve baby stardan bez,roziden 2 ped 1 günlük ped
hediyelerim ise emsandan mutfak önlüğü ve eldiveni,renkli birden 3lü oyuncak seti,tekin acardan kozmetik,paletteden saç boyası
sanırım bu kadardı:)))

bu arada linklerden çokk herkes gelenleri yazsaa daha verimli olurrrr en azından boşa zaman harcamayız turkbayragi

Son düzenleme:
eh işte benimkilerde uzun zaman şeyleri 1-2 yıl değil
fikrimühim puanımla kitap almıştım hedaye .ppppp aa o çucuk diş macunu banaa geldiii verdim hayrına bizde çocuk yoktu :P siremim sende iyi almışın valla

ah lenacım ah birsürü yere bilgimi verdim.üye oldum kimseden tık yok bi bugün bioxcinden adresimi istediler oda gelirse artık bakalım dahada başka bişey yok

heracığım sen en azından bi action yaşamışın adres falan istemişler :)))) beni kimse ya teşekkür ederiz anket doldurmuşunuz çekilişe katılmışınız numune istemişiniz diye bile aramıyo yani kompleman tıkkk yok canım yaaaa sevindirin bari beni özelden şunu bunu kazandın diye msj atın da sevineyim azıcık hahahahhahaa... valla modum düştü ahahahahha bu arada valla sinirden gülüyorum ahahahahah

bana bakk sen yine mi geldin buraya kırıciiimm bacaklarını senin herşeyi topluomuş bi de yazmış utanmadan hahahahahhaha

vay arkadaş ya herşeyi bu iki hatun kaldırmış zaten bizde bekliyoz bize nie bişiy gelmiyo die ahahahahhahaolumunekankayizsmile

ikimizde maşallah 7/24 burdayız. artık görürlerde acırlar halimize:) neyse ben yatayım inş yarın bişeyler gelir. gözüm kapıda kargocu bekliyorum sıkıldım artık:)

günaydın bana hep aynı kargocu gelio abla ya ne zaman gelsem evde yoksun dio genelde gdip eşim alıyo gelenleri kargodan gezenti oldugum icin bende dedim ki karsı komsuya bırak bari

Back