• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
avonun numunelerinden alan var mı? varsa ücreti ne kadar? bir de numune almak için siteden mail mi göndermek gerekiyor?

temsilciler alabiliyor sadece isterseniz onlardan alabiliyorsunz..isteyen olursa yardımcı olabilirim..melishe ye yolladım ulaştı sanırım bide denizcek e yollucam haftaya (=

temsilciler alabiliyor sadece isterseniz onlardan alabiliyorsunz..isteyen olursa yardımcı olabilirim..melishe ye yolladım ulaştı sanırım bide denizcek e yollucam haftaya (=

ya çok sevinirim :1hug: peki fiyatları nasıl? mesela ben parfüm numunesi istemiyorum sadece makyaj numuneleri alabilir miyim? bir de bana nasıl ulaştırabilirsiniz? gerçi aynı şehirdeyiz pek sorun olacağını sanmıyorum

ya çok sevinirim :1hug: peki fiyatları nasıl? mesela ben parfüm numunesi istemiyorum sadece makyaj numuneleri alabilir miyim? bir de bana nasıl ulaştırabilirsiniz? gerçi aynı şehirdeyiz pek sorun olacağını sanmıyorum

özeline mesaj attım ordan ekle konusalm (:

Bana geldi kızlar. memnunm valla:)) kocaman degiller ama baya iş gorurler hem katologtan begendigine gore indirimde bulunca alıcam once bitsin begendiklerimi ayırcam,yazcam isimlerini hehe :D

ben haftaya gelir dedim ama onaylanmıs bile yarın gelir belki yada pazartesi (ama sonradan 5gibi bulusuruz D: )

denizcek seninkide erken geliyor galiba şaşırdm yaw :D

Bana geldi kızlar. memnunm valla:)) kocaman degiller ama baya iş gorurler hem katologtan begendigine gore indirimde bulunca alıcam once bitsin begendiklerimi ayırcam,yazcam isimlerini hehe :D

sevindim begenmene (: elimdekileri verdm daa ben kendime alamadm bütün bi set kalanlarla idare ediorm:D

arkadaşalr birde böle seyelr yüzünden uyarı aldım fiyat falan söleyemem yanlıs anlaşılıyor..o yüzden sormak istediğinizde özelimden mail adresimi vereyim ordan sorun..heralde buna birşey denmez (: umarm...

prenses rica etsem bana da özelden avon numunelerinin fiyatını ve nasıl bir setten oluştuğunu yazar mısın.

bana cevap verme tenezzülünde bile bulunmadilar gıcıklar :umursamaz:

sen bı dene belkim faydası olur canım :)

yok canım bana da cevap vermediler.
2 kez mailime olumsuz yanıt verdiniz dedim. ürünlerinizin iyi olduğunu duydum ama denemeden alamam. bu yüzden numune istiyorum. 6 gün yoğun çalışıyorum ve bayiniz uzak gitme şansım yok dedim. ama ürünlerinizi satmak istemiyorsanız siz bilirsiniz dedim. loreal kullanmaya devam edeceğim dedim. tık yok. 5 dk da cevap yazarlardı. bende eşimin kardeşine isteticem. onun olduğu yerde bayi filan yok. kesin gelir o da bana gönderir.

kızlar benim rosense den numunelerim geldi,25 tane,2,200 de kargo verdim,hepsi 5 ml lik,artı çok yoğun kıvamlı ve güzel ürünler...

kızlar benim rosense den numunelerim geldi,25 tane,2,200 de kargo verdim,hepsi 5 ml lik,artı çok yoğun kıvamlı ve güzel ürünler...

Aaaa ne güzel bize göndermediler..bayileri var diye..Ühüüüü...mafoldumben

Güle güle kullan hemde 25 tane oooooo....akannehir

sağolun canlarım,burada bayi yok,ürünleri çok hoş,rastlasam satın alırım....sizde azimle işeyin,sonunda duvarı deleceksiniz ben inanıyorum....:lepi:

lofttan olumsuz cevap aldım rosenseden olumsuz cevap aldım dier mail attıgım yerler sağolsun sallamadılar of ya of:sinifsinif:

Back