güle güle iç nasıl geliyor canım.
ya kızlarr ben bu jacobs sitesini bulamadım nerden girdiniz??jacobs banada geldi kutusu çok güzelkaydirigubbakcemile2
ya kızlarr ben bu jacobs sitesini bulamadım nerden girdiniz??
hımm neyse sağol tatlımm:1hug:Jacobs Şahane Sohbet Bahane ama 31 mayısa kadarmış katılım
kızlar bn bu lens marketi aradım bana lens muayenesi yaptırın onu bana faxlayın ona göre göndercm dedi sizede böyle sordumu?....
sağolasın şekerim.jacobs un sitesine girip derya baykalla sohbet diye biryer vardı onu yapıp bilgilerimi doldurmuşdum ama ben yollayalı 40 gün filan oldu.bir şansını dene istersen belki devam ediyordur hala.sitede kavanoz kılıfı yollayacağız yazıyordu ama sağolsunlar kocaman kavanoz yolladılar,çok şaşırdım cidden paketi açınca ve mutlu oldum da :))
gördüm bende ama tarihe dikkat ettinmi canım bugün son kullanma tarihi
Bu fırsatın geçerli olduğu süre
09.Haz.2010 23:00
Haziran sonuna kadar TırnakMakası Forumu'na üye olarak en az 10 ileti gönderenler arasında yapılacak çekilişle bir kişiye bluz hediye...
3D gözlüğünüzü alabilmek için lütfen sitemize üye olup aşağıdaki butonu tıklayın ve bize adınızı, soyadınızı, adresinizi, telefon numaranızı ve siteye üye olmak için kullandığınız e-posta adresini gönderin. 3D gözlüğünüzü gönderelim.
w w w .f x t v .c o m .t r
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?