• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
tatlım şimdi baktımda sarmadı beni vericekleri 1 ödül için her siteye üye olmuyorum gerek yok bence maksat üye toplayıp bilgileri almak ondan sonra abuk subuk bankalardan magazalardan indirim mesajları kredi kartları geliyor

Şans işte girdim valla :))) olmazsa iptal ederim :))))
filizim önceki sayfada linkler var bakarsan görürsün canım :))))

anam 6 tane koşturan adam buldum ben bulmaktan sıkıldım onlar koşmaktan yakaşlanmaktan sıkılmadı :))

slm kızlarrr eskıden bu konuyu bende cok takıp ederdım baya bıde numune gelmıstı
rosense dogadan cay ıxora parfum bırde adını unuttum bı yerdende el ayak kremlerı falan gelmıstı :))

caldıon nasıl numune yolluyo o dıkkatımı cektıde??

az önce caldiondan parfüm ve deodorant geldi çok mutlu oldum :) :)
aaaa gönderime başlamışlarmı ee mail falan yok mu?
slm kızlarrr eskıden bu konuyu bende cok takıp ederdım baya bıde numune gelmıstı
rosense dogadan cay ıxora parfum bırde adını unuttum bı yerdende el ayak kremlerı falan gelmıstı :))

caldıon nasıl numune yolluyo o dıkkatımı cektıde??

canım caldion olar yaz google a siteye üye ol hala var sanırım

fotoo :)

28v3twm.jpg

hiç bişey gelmedi mailde telde eve kargo geldiginde ögrendim abimin adına üye olmuştum ona gelmiş :) evdeki herkesin adına üye olmuştum onunki tutmuş... 100 ml parfüm bu arada.... devamlı caldion kullanan birisi olarak bu parfümünü begenmedim.......... classic caldionlar çok daha güzel...

Son düzenleme:
Back