• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
sadece sohbet var burda o da derya hanım kendi konuşuyor bana fırsat vermiyor hiç :umursamaz:

kızlar günaydın iyi hafalar herkese :)
can yayınlarının sitesine girin her ay soru soruyorlar doğru bilen kitap kazanma şansı yakalıyor :)

kızlar bişi dicem ya...
bana cuma günü bi paket geldi. İçinde glis in şampuanı, yine glisin saç bakım serumu
taft, bir tane Fa deodorant, bir tane göz makyaj temizleyici, bir tanede diş beyazlatıcı diş macunu geldi. Ama tam olarak nereden geldiğini bilmiyorum. hepsi swarskopun ürünleri :uhm:

kızlar bişi dicem ya...
bana cuma günü bi paket geldi. İçinde glis in şampuanı, yine glisin saç bakım serumu
taft, bir tane Fa deodorant, bir tane göz makyaj temizleyici, bir tanede diş beyazlatıcı diş macunu geldi. Ama tam olarak nereden geldiğini bilmiyorum. hepsi swarskopun ürünleri :uhm:

WAAAUWWW fa sepeti dicem ama fazlaası var yaww nerden geldiyse geldi canım boşbver güle güle kullan :))))

WAAAUWWW fa sepeti dicem ama fazlaası var yaww nerden geldiyse geldi canım boşbver güle güle kullan :))))
valla nerden geldi tam olarak bilmiyorum adres olarak danone bilmem ne falan diyordu. hemde var ya hepsi orjinal boy

valla nerden geldi tam olarak bilmiyorum adres olarak danone bilmem ne falan diyordu. hemde var ya hepsi orjinal boy

danone miiii bi ara danone çekilişlerine mi ne katılmıştık o dur herhalde canım :))))
gerçi hediyeler neydi hatırlamıom

güle güle kullan canım boşver üzümünü ye bağını sorma demişler :1:
evet haklıısın teşekkür ederim
danone miiii bi ara danone çekilişlerine mi ne katılmıştık o dur herhalde canım :))))
gerçi hediyeler neydi hatırlamıom
bende oraya katılıp katılmadığımı bile hatırlamıyorum valla. artık neyse ne yapacak bir şey yokopuyorumnanaktan

merhaba bende burayı takip ediyorum saç boyam geldi bugün geçen hafta kozmo dermodan skin code numunelerim hero baby bebek mamalarım qspa numuneleri yemni kozmetik numuneleri teşekkürler

kızlar pastelin kazananları açıklanmışşşşş ben yokum ama kazandınız die mail geldiii :(
yengemin adı var amma :)))

flormar'a üye oldum hadi cici cici numuneler gelsin inşallah...

herkese bol numuneli haftalar kızlar...

kızlar bana biri özelden şu pastelin mail adresini verebilirimi banada gelmişti o mail benim ismim yok diye sildim bende göndereyim belli mi olur belkim tutar yaaa :kedi:

Back