Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya sanırım o bitti ya çok olmuştu o kampanya olalı yeni geldi daha...
kızlar bişi dicem ya...
bana cuma günü bi paket geldi. İçinde glis in şampuanı, yine glisin saç bakım serumu
taft, bir tane Fa deodorant, bir tane göz makyaj temizleyici, bir tanede diş beyazlatıcı diş macunu geldi. Ama tam olarak nereden geldiğini bilmiyorum. hepsi swarskopun ürünleri :uhm:
valla nerden geldi tam olarak bilmiyorum adres olarak danone bilmem ne falan diyordu. hemde var ya hepsi orjinal boyWAAAUWWW fa sepeti dicem ama fazlaası var yaww nerden geldiyse geldi canım boşbver güle güle kullan :))))
valla nerden geldi tam olarak bilmiyorum adres olarak danone bilmem ne falan diyordu. hemde var ya hepsi orjinal boy
valla nerden geldi tam olarak bilmiyorum adres olarak danone bilmem ne falan diyordu. hemde var ya hepsi orjinal boy
evet haklıısın teşekkür ederimgüle güle kullan canım boşver üzümünü ye bağını sorma demişler![]()
bende oraya katılıp katılmadığımı bile hatırlamıyorum valla. artık neyse ne yapacak bir şey yokopuyorumnanaktandanone miiii bi ara danone çekilişlerine mi ne katılmıştık o dur herhalde canım :))))
gerçi hediyeler neydi hatırlamıom
kızlar pastelin kazananları açıklanmışşşşş ben yokum ama kazandınız die mail geldiii
yengemin adı var amma :)))
benim de ismim yok ama kazandınız adres ve telefon bilgilerinizi gönderin diye mail geldi cevapladım bende süprizzzzz