Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Ürün numune gönderimlerini maalesef sadece bayilerimize yapabiliyoruz. Bayilerimizi ziyaretinizde ücretsiz cilt bakım ve tester edinme fırsatı bulabilirsiniz.

5 dk. içinde bu yanıt geldi. bunlar otamatiğe bağlamışlar. herkese aynı cevabı veriyorlar.
numune gelenler siz ne yazdınız? çalıştığım için bayiye gitme şansım yok. ve bana uzak kalıyor.

nasıl numune ürün alabiliyorsunuz pekı rosenseden? nereye gırmek gereklı sitede yoksa yanlızca üye olmak yeterli mi?

Profilinde izmirde yazıyor şehrin canım,rozense bayisi var izmirde o nedenle sana bayimizi oldugu bolgelere gönderim yapamıyoruz diyecektir büyük ihtimalle:umursamaz: buca'daymiş bayisi izmirden alan arkadaşlar var sanrım onlarada bayinin uzak oldugunu yazdıklarında gelmişti yanlış hatırlamıyorsam,sana öyle bir mail ile geri dönerlerse aklında bulunsun diye yazdım

rosense bayılerının olmadıgı sehirlere numune yolluyo
demekkı sızın bulundugunuz sehirde bayısı varms
bı kac kısı denemıstı sızde yazpın. bayınız bana cok uzak vs dıye mesaj atın o zaman numune yolluyolarmıs.yanı bıraz ısrarcı olunacak :ecrin_bebek:

kıslar ısrarcı oldum
sızın bayınız sehır merkezınde ben sehır dısındayım dedım
urununuzu denemeden satın almak ıstemıyorum dedım
kargo ucretı bana aıt olarak gonderemezmısınız dıye yenıden mail attım ama yıne olumsuz cevap verdıler
numunelerı ancak bayılerınden temın eıdlıyomus
alsancakta bi bayısının adresını verdıler bu arada rosense

Son düzenleme:
ben de istedim bakalım gelecek mi benim gitmem imkansız çünkü hem hamileyim hem merkeze çok çok uzağım lojmandayım.bakalım :)) rosenseden istedim.

ben de istedim bakalım gelecek mi benim gitmem imkansız çünkü hem hamileyim hem merkeze çok çok uzağım lojmandayım.bakalım :)) rosenseden istedim. hihoyyyt

kızlaaaaaaaaarr biri bana cevap verebilirmi lütfennnn
rosense numune olarak ne gönderiyor

kızlar rosenseden msj geldi.bulunduğum yere yakın yerleri yokmuş.bana 3 tl kargo ücretini kabul ettiğim takdirde yollayacaklarmış.5 mllik numunelerimizden diye yazıyordu.ben de evet dedim.yolladım.

rosense bayiniz uzak gitme şansım yok demiştim. şimdi tekrar dolduruyorum formu. bakalım ne diyecekler.

ben de yolladım eczacıbaşına ama mail gelmedi

arkadaşlar size yakın bayimizden diye adres veririlerse
gittim ama denetmediler vermediler numune bende denemeden almak istemiyorum diyin.......
ben gerçekten bana yakın biyere gittim ama vermediler numune denetmediler bile..mail attım vermediklerini yazdım sonra yolladılar bana 27 tane falandı hatta:hulya:

bioksin için nereye basvuracagız bılen varmı arkadaslar lınk verebılırmısınız yada özel mesaj atarmısınız
google amcadan bioxin yaz ordan iletişime girip isteyebilirsin
hepsi için geçerli isticeniz ürünün iletişim adresine girip msj yaz bölümü var ordan isteyebiliyosunuz yada mail atıyosunuz adreslerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…