Profilinde izmirde yazıyor şehrin canım,rozense bayisi var izmirde o nedenle sana bayimizi oldugu bolgelere gönderim yapamıyoruz diyecektir büyük ihtimalle:umursamaz: buca'daymiş bayisi izmirden alan arkadaşlar var sanrım onlarada bayinin uzak oldugunu yazdıklarında gelmişti yanlış hatırlamıyorsam,sana öyle bir mail ile geri dönerlerse aklında bulunsun diye yazdımsağol canım
Ürün numune gönderimlerini maalesef sadece bayilerimize yapabiliyoruz. Bayilerimizi ziyaretinizde ücretsiz cilt bakım ve tester edinme fırsatı bulabilirsiniz.
5 dk. içinde bu yanıt geldi. bunlar otamatiğe bağlamışlar. herkese aynı cevabı veriyorlar.
numune gelenler siz ne yazdınız? çalıştığım için bayiye gitme şansım yok. ve bana uzak kalıyor.
Eczacıbaşı - Schwarzkopf
burdanda numune isteyebilirsiniz kendi ürünlerinden oluşan numune gönderiyorlar
böyle birşey yolluyorlar kargo onlara ait
yada bu adresten isteyin schwarzkopf@eczacibasi.com.tr
bayram öncesi gelmişti banaşakkıdı
saçı onaran bir maske var sarı olan çok güzel
ben de istedim bakalım gelecek mi benim gitmem imkansız çünkü hem hamileyim hem merkeze çok çok uzağım lojmandayım.bakalım :)) rosenseden istedim. hihoyyyt
yanıt göndermiyorlar adres yazdıysanız forma o adrese yolluyorlaryerimsenibenformu doldurdum yanıt gelmedi.
google amcadan bioxin yaz ordan iletişime girip isteyebilirsinbioksin için nereye basvuracagız bılen varmı arkadaslar lınk verebılırmısınız yada özel mesaj atarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?