- 21 Temmuz 2008
- 17.362
- 54.194
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bu sabah işe gitmedim, raporluyum 3 gündür mafoldumben Aslında 1'e 2 'ye kadar uyumayı düşünüyordum ama ben sağolsun MNG Kargo'dan geldiler, Her'o Baby numune paket yollamış :)) Hep aynı adam geliyor kargoyu getirmeyeArtık merhaba yenge felan selamlaşıyoruz
Eşimle ahbap oldular
Neyse, açtım paketi.. Mavi bi kutu, ''Bebeğinizi birlikte büyütelim'' yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam. 1 paket Kahvaltı Saati, 1 tane Organik Kavanoz Mama, İyi Geceler Bisküvisi ve Bebek Bakımıyla ilgili bir kitapçık.. Bebek mamalarına oldum olası bayılıyorum zaten :)) Kahvaltıda da çok iyi geldi valla :))
Bu arada, bebişi olan arkadaşlara müjdeli bi haberim var :)) www .makromarket.net/Web/talep.aspx sitesinden 2 adet Prima'nın yeni ürünü Premium Care numunesi veriyorlar :)) Tek yapmanız gereken size en yakın Makromarket'i işaretlemek ve 3-4 gün içerisinde gidip seçtiğiniz Makromarket şubesindeki Danışma'dan hediye numunenizi almak :)) Ankara, Antalya, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Konya, Malatya, Mersin, Samsun'da var Makromarket :))
dermo cos msj gelipte paketi alan varmı?????????**
bu ürünler gelmiş..........
şimdi geldi banada.aynı şekilde 8 parça.tek kullanımlık.ama her birinden 2 şer tane var.2 selülit kremi,2 tüy azaltıcı,2 kırışık kremi,2 saç dökülmesine karşı şampuan var
seninkiler daha fazla heralde ilave olarak ne var.?