Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
şu avon oyunu ne güzeldi 2 oje kaptım biri kırmızı biri turuncu pembe karışımı gibi gene olsa keşke onun gibi bi oyun boshayallersmile

banada dün Qspa dan 6 tane saç ürünü gelmiş,fakat içlerinde saç için peeling vardı böyle bi ürün kullanan varmı daha önce,kafamıza peeling nasıl yapacaz:)),kokuları çok hoş,kargo ücreti almadılar.

ne gelen var ne giden kime diyeyim sözümü ey tanrım bana 3 tane 3 te yetmez 5 tane 5 te yetmez 7 tane numuneeeeee gönder oh:):)

canım o saç peelingi değil yüz pelindi sanırım sen yanlış anladım eyvahedigeldismile

ilk numunem geldi kargocu komili dedi ama içinden rozi cıktı iyimi :roflol: :roflol: kargo ücreti yok resim koymuyorum herkes bilio ne oldugunu kaydirigubbakcemile3

ayyyy canım aynısınıda bana dedi içimden dedimki ne komilisi ya bi baktım roziiiikaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bakalım deracine ne zaman gönderecek?
sizlere bol numuneli günler diliyorum.
iyi akşamlar,iyi tatiller.

deracine kargo ücretini ödüyormu acaba bilen var mı
birde neler gönderior??

kızlar az önce dogadan kayısılı cay geldi banada herkese çok tesekkürlerr bugün sanslı günümdeyim galibaaazemuszemus opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…