ospaya bnde msj attım numune ıstıom dıe bakalım cvb verceklermı bocuk sen nası iletişime gecmiştın? ve kacgunde cvb geldı[/QUOT
valla canım 1 hafta falan oldu sanırım.iletişime mail atmıştım numune istiyorum diye
ne gelen var ne giden kime diyeyim sözümü ey tanrım bana 3 tane 3 te yetmez 5 tane 5 te yetmez 7 tane numuneeeeee gönder oh:):)
banada dün Qspa dan 6 tane saç ürünü gelmiş,fakat içlerinde saç için peeling vardı böyle bi ürün kullanan varmı daha önce,kafamıza peeling nasıl yapacaz:)),kokuları çok hoş,kargo ücreti almadılar.
ilk numunem geldi kargocu komili dedi ama içinden rozi cıktı iyimi :roflol: :roflol: kargo ücreti yok resim koymuyorum herkes bilio ne oldugunu kaydirigubbakcemile3
canım o saç peelingi değil yüz pelindi sanırım sen yanlış anladım eyvahedigeldismile
evet:)) şimdi gördüm elime geçen saçla ilgili olunca öyle sandım,ama krem ve peeling yüz içinmiş.kağıda hiç bakmamıştım hehe acemiyiz sevtapcım anca yavaşyavaş alışacaz bizde:)
ben de atmıştım doğadana ne çay geldi ne de emaile cvp..
bu sorunun cvbı ne?
http://www.tekinacar.com.tr/kampanya_Lancaster.asp
kızlar az önce dogadan kayısılı cay geldi banada herkese çok tesekkürlerr bugün sanslı günümdeyim galibaaazemuszemus opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?