Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Tekin acar'ın cevabı : Daha az güneş ışığı, daha fazla bronzluk

diye biliyorum... ben öyle yazdım yani

günaydın kızlarr çoook çoookk numuneli günlerr

bana deracinden biodermden bioblastan form doldurma talebi geldi yolladım bakalım ne gelcek

günaydın kızlar hayırlı haftasonları.....

Tekin acar'ın cevabı : Daha az güneş ışığı, daha fazla bronzluk

diye biliyorum... ben öyle yazdım yani

bioderm ve bioblastadamı mail yolluyoruz kızlar
kızlar günaydınnnnnnnnnnnnn

ilk numunem geldi kargocu komili dedi ama içinden rozi cıktı iyimi :roflol: :roflol: kargo ücreti yok resim koymuyorum herkes bilio ne oldugunu kaydirigubbakcemile3

hımmm sun age control die amma sıkışaltırıcı ve nemlendirici yazdım bende heheh

deracine mi bende utandım yazcaktım krem yollmayın selülit kremi veya sıkılastırıcı istiyorum die ama yüzsüzlügü şakkıdı ele almayayım dedim neyse ilk posta gelsin anneme isterim artık hihoyyyt

numune istiycez iletişiminen sitesi korkuttu basta bu gün bu kadar buldum waala kızlar hadi bakalım iş basına
tekrar koydum görmeyen girsin de mail atsın diye

Son düzenleyen: Moderatör:
canımcım sen bu vep adreslerini veriyorsun ama bildiğim kadarıyla bu tür adresleri vermek sakıncalıydı kapatmasınlar sonra kız bu topiği

Son düzenleyen: Moderatör:
anam wallamı ee nasıl wercez linkleri ayy biri pişi desin alsanaalsanasmile ama herkes wermiş yaaa senağlama

Son düzenleme:
Merhaba Sayın MELOCUM
Daha önce ilettiğiniz numune talebiniz bulunmaktadır. Lütfen talebinizi yenilemeyin. Numunelerimiz yalnızca 1 defa tarafınıza gönderim yapılmadı ise iletilecektir.
Bu nedenle talebiniz alınmamıştır.

Sağlıklı Mutlu Günler

Oysa 1 mail atmıştım sanırım yanlış gitti

deracine den geldi bu aradabilmiyorumkismile

eczacıbaşı-schwarzkoft sitesi açılmıyor niye ki?
nevea da numune göndermiyoruz diye mail atmıştı. numune gelen var mı?

Son düzenleme:
bu gün roziden ped ve dogacıdan kremler geldi ama kremin kokusunu begenmedim başımı agrıttım boşuna gitti 3,50 kruşum :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…