• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
aaaa fa ürünleri gelen oldu demek
bnmkide gelmedi henüz heralde üstüne yattılar diyordum bende boshayallersmile

biobelinda,gece külodu ve fa paketim geldi.Birde escada parfüm ufacık minicik bir numune mendil yollamış parfüm:)çok komik...

kozmodermoya uye olan arkadaslar lutfen bılgı versın yumurtayı tıklıyorum acmıyor yenıden uyelık cıkıyo uy oluyorum yenıden o zamanda uyelıgınız var dıyor...

Günaydınlar herkese..
Dün yurtiçi kargodan paket gelmiş.
Allah allah bu da ne ki derken bi açtım fa ürünleri gelmiş.
Anımsayamadım bir an,meğer şu face hadisesi olan gezersenfa imiş.
Bayıldım gerçekten.
Norml boyutlarda bir duş jeli,bir deodorant bir de minik schwarzkoph şampuan gelmiş.

kızlar kozmodermoya ben zaten üyüydim girdim yumurtaya tıklıyorum tekrar üyelik falan diyo bende de yapan arkadaşlar yazabilirler mi nasıl oluyor.

DenedimBiliyorum'dan 1kg konsantre ariel paketim geldi.Şaka gibi tam da çamaşır yıkıyordum.
Hemen deneyeceğim..

boshayallersmilefa paketi gelenler güle güle kullanın kızlar
benimde gelsin istiyorum bende kazanmıstım

merhabalar bişi sorcam kızlar bıobelında dan parfüm testerlerini nasıl alıyosunuz? vee kargo ücreti ödüomusunz? cvplayan olursa sevinirim

merhabalar bişi sorcam kızlar bıobelında dan parfüm testerlerini nasıl alıyosunuz? vee kargo ücreti ödüomusunz? cvplayan olursa sevinirim

canım biobelinda nın sayfasına gir iletişim bölümüne gir işte numune parfümlerinizden denemek istiyorum de mail at onlar ana geri dönüyorlar kargo ücreti ödemiyorsun canımcım

Back
X