Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb kızlar
Merhaba xxxxx
Temizlik ürünlerimizin numuneleri olmadığı için parfümlerimizin testerlerini ve katalog gönderebılırız.İlginizden dolayı teşekkür ederiz.
bu ne demek gönderecekler mi kii ? biobellinda
banada aynısı gelmişti bu mailin canım parfün numunesi gönderecekler sana da
sempatiksalakcinni eyvah eyvahh :)))))))))
ama kargonun üzerinde kağıt firması gibi bişeyler yazıo anlamamıştır içinde ne olduğunu.
terbiyesiz sen bana bunu getirmeye utanmıyomusun deseydin hehehehee kaydirigubbakcemile3
bende tekrar cvp attım evt parfüm testerlerinizi denemek istiorm diee hay allah :))) ne zamn gelir ki sevindirik oldum şimdi cnm kaydirigubbakcemile5
:roflol: komili kağıt yazıyo ama dokununca anlaşılıyor ben anladım yani o anlamışmıdır bileemicem ama gülüşüde çok şkerdibilmiyorumkismile:kedi:
güle güle kullan canım pedini kaydirigubbakcemile3
canım biobelinda nın sayfasına gir iletişim bölümüne gir işte numune parfümlerinizden denemek istiyorum de mail at onlar ana geri dönüyorlar kargo ücreti ödemiyorsun canımcım
kızlar bende rozıye atıcam sımdı msj ama kargoucretı alıyolarmı ona gore gondere tıklıyım :))
bıobelındaya sımdı gonderdım msj kargo ucretı yk dedınz dıye
baskada bıyere msj atmadım bılmıyorum yanı varmı baska kampanya bende alım bısıler
ya kızlar benulkere msj atmadım kı yaa :S:S kafam kartısyı valla
bıobelındaya msj attım bırde rozıye attım sımdı ama bana ulkerden msj geldı anlama dım yaa
bende baktım kı ulker.ulker.co m tıkladım ıletısım bolumune gırdım yazdım ulkrede dedım urun numunekerınızı merakla beklyıroum dedım :):) kendılerı kasındı maıl attıler :))