• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
mrb kızlar
Merhaba xxxxx

Temizlik ürünlerimizin numuneleri olmadığı için parfümlerimizin testerlerini ve katalog gönderebılırız.ılginizden dolayı teşekkür ederiz.

bu ne demek gönderecekler mi kii ?
biobellinda

mrb kızlar
Merhaba xxxxx

Temizlik ürünlerimizin numuneleri olmadığı için parfümlerimizin testerlerini ve katalog gönderebılırız.İlginizden dolayı teşekkür ederiz.

bu ne demek gönderecekler mi kii ?
biobellinda

banada aynısı gelmişti bu mailin canım parfün numunesi gönderecekler sana da

sempatiksalakcinni eyvah eyvahh :)))))))))
ama kargonun üzerinde kağıt firması gibi bişeyler yazıo anlamamıştır içinde ne olduğunu.

terbiyesiz sen bana bunu getirmeye utanmıyomusun deseydin hehehehee kaydirigubbakcemile3

:roflol: komili kağıt yazıyo ama dokununca anlaşılıyor ben anladım yani o anlamışmıdır bileemicem ama gülüşüde çok şkerdibilmiyorumkismile:utangac::kedi:

kızlar bende rozıye atıcam sımdı msj ama kargoucretı alıyolarmı ona gore gondere tıklıyım :))
bıobelındaya sımdı gonderdım msj kargo ucretı yk dedınz dıye

baskada bıyere msj atmadım bılmıyorum yanı varmı baska kampanya bende alım bısıler

kızlar bende rozıye atıcam sımdı msj ama kargoucretı alıyolarmı ona gore gondere tıklıyım :))
bıobelındaya sımdı gonderdım msj kargo ucretı yk dedınz dıye

baskada bıyere msj atmadım bılmıyorum yanı varmı baska kampanya bende alım bısıler

kargo ücreti yok rozide :ecrin_bebek:

ya kızlar benulkere msj atmadım kı yaa :S:S kafam kartısyı valla
bıobelındaya msj attım bırde rozıye attım sımdı ama bana ulkerden msj geldı anlama dım yaa
bende baktım kı ulker.ulker.co m tıkladım ıletısım bolumune gırdım yazdım ulkrede dedım urun numunekerınızı merakla beklyıroum dedım :):) kendılerı kasındı maıl attıler :))

bu msjı atmıslar :))
Merhaba elif topal, Bize yazdığınız için teşekkür ederiz. Sizden mesaj almak ne kadar güzel ! Mesajınız bize ulaştı. Müşteri yetkilimiz mesajınızı değerlendirerek en kısa sürede size geri dönüş yapacak. Sağlık ve mutluluk dileklerimizle,
rozı yada bıbelında ulkere baglı sanırm :))

ya kızlar benulkere msj atmadım kı yaa :S:S kafam kartısyı valla
bıobelındaya msj attım bırde rozıye attım sımdı ama bana ulkerden msj geldı anlama dım yaa
bende baktım kı ulker.ulker.co m tıkladım ıletısım bolumune gırdım yazdım ulkrede dedım urun numunekerınızı merakla beklyıroum dedım :):) kendılerı kasındı maıl attıler :))

cnm ülker firma adı, rozide onun bir ürünü. ülker sadece gıdayı kapsamıyor son zamanlarda birsürü ürün aldılar. eskiden ülker denince sadece bisküvi cikolata falan gelirdi aklımıza ama onlar işi büyüttü herşeyi satın alıolar. rozide onların artık.
numuneleri ücretli gönderenler zaten maille soruyolar şukadar ücreti karşılarsanız göndeririz diyolar. ücretsiz olanlar hiç mail atmadan evine gönderiolar.

şanssızım ben... alamam bedava bi şey. bgn fa paketim gelmiş -ben evde diildim-
annem bakmış, paket hasarlı, şişe patlamış, duş jeliymiş sanırım... almadık biz de...
tutanak filan tutulmuş... napim ben şimdi??? şanssızım akannehir

kampanya buldum kızlar..
King - Evlatların Kralı ve Kraliçesi Buraya - Anneler Gününde Annene En Guzel Mesajı Sen Yaz, Kingten Muhteşem Hediye Fırsatlarını Yakala !

Anneler Günü'nde King'ten Anneler ve evlatlarına hediye fırsatı! Annenize en güzel hediyeyi ben hediye ederim, onu sözcüklerimi hediye ederim diyorsanız King YuzdeyuzSevgiyle Anneler Günü yarışmamıza davet ediyoruz!!

Ad- Soyad, Telefon, E -mail ve Adres Bilgilerini Ücretsiz Üye Olup Ve Mesajı Yazarak Yarışmaya Katılma Hakkı Kazanabileceksiniz. ısteyen Ve Siteye Üye Olan Herkes Yarışmaya Katılım Hakkına Sahiptir

bi tane daha..
Bilgi birikiminize güveniyor musunuz? Öğleyse hemen bilgisayar başına... Hem eğlen hem de ödül kazan...

ınternethaber'in düzenlediği yarışmaya katılan adaylar ilk üçe girmek için yarışacak. Her ay yapılacak değerlendirmeler sonucunda üç kişiye ödül verilecek.
ASLAN PAYI AYIN BıRıNCıSıNE: LED TV
ıKıNCıYE FOTOĞRAF MAKıNESı
ÜÇÜNCÜYE IPOD hediye...

kızlar rozi çok uzun zamandır numune gönderiyor,bildiğim kadarıyla 2 ped yolluyolar sadece değmez bence annem bile kızdı uğraştırdın insanları diyeohaoldumsmile

bu fa işi nedir?biri bana anlatsınboshayallersmile

Back
X