• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
sevtapcım bende buradn görüom yazıolar gidiom başvuruyom heheh :) yoksam gezinmiom yane :)

arkadaslar kozmodermoya uye oldum uyelıgımde onaylandı ama yumurat toplamayı tıklayınca uye olmam gerektıgı yazıyo tam ayrıntılı anlatırsanız sevınırım...

sevtapduzyol
selam cnm nasıl sıparıse ıstedın iletişimi bulamadım ya :( kargo parası ucretsız mı ? bide nasıl yazıyorsunda yolluyorsun yardım edersen sevınıum

slm kızlarrr :) uzun süredir giremedim vizeler iş güç derken anca oldu :D nasılsınız ne war ne yok bakıyım opuyorumnanaktan

fa'lar geldı sımdı ,

esım ıcın geldı benım kı yok :))

bır deo,bır duş jelı,sac ucun sampuan glissin ,bu bana :P
ve ıkı tl lık ındırım kuponu

:))

lr kozmetıkden numune ıstedım

cevp geldı hangı urun numunesını ıstıyorusnuz yazdılar

bende urunlerın hıc bırının hakkında bılgım yok yazdım

bu seferde kıvırdılar yok anlasmalı oldugumuz yerlere verıyoruz su bu

kızlar lr kozmetık dıye bır sıte var numune gonderıyor bakın ıletısımden ısteyın

merhaba cnm ilk defa yazıyorum buraya numune istemedim daha önce
hiç bi ücret olmuyor mu yani kargo ücret, falan ben de istesem mi ki senin dediğin siteden

biri bişey yazsa nasıl olur acaba:uhm:
nerye mail yolluyoruz sitesine üye mi oluyoruz anlamadım ki

canım hangi siteden numune isticeksen iletisim bölümünde adresleri oluyor oraya mail at numune istiyorum die onlar gönderim yapacaklarsa cevap yollucaklar sana..bazıları kargo ücreti alıyor bazıları almıyor onu da sorup ögrenebilirsinyerimseniben

canım sitelerin iletişim bölümündeki adrese mail atıyosun.. "denemek istiyorum rica etsem numune ürünlerinizden gönderirmisiniz" şeklinde.. kargo ücreti varsa sana mail yoluyla geri dönüş yapıyolar kabul edip etmediğini soruyolar yani..

biobellinda kargo ücreti istemiyo. iletisim@biobellinda.com.tr bu adrese mail atıp numune istediğini belirt..

fa dan annemin adına paket geldi benimki gelmedi :(

Back
X