kızlar şu limango ile markafoniden bisiler alan var mı?
4-5 kez alısverıs yaptım hic memnun kalmadım ozelıkle markafonı
banyo icin dekoratif bir ürün aldım güya icine havlularımızı sabun filan koyucaktık
resimde 2 havlu sıgıyor, bır de sabun
bana gelene elim zor giriyor
hic ebat bildirmiyorlar nefret ettim
hayırlı olsun canım :)
biobelinda neymiş ki ne gönderiolarmış ona göre işe yaramıcaksa istemeyelim
kızlar avondan falan maille numune alınabiliyomu bilginiz varmı?
ayyy kızlar buğün benim kargo günüm galıba şimdide biobellindadan 9 adet testr parfümlerim geldi :)))))))))) şimdi kokularına bakıcam
güle güle kullan canım hepsini bakalım benim ne zaman gelicek biobelindalarım kaydirigubbakcemile3
gelir tatlım artık başlamışlar göndermeye 4 bayan 4 bay 1tanede unisex kokularda fena değil ben bikaçını baya beğendim ama falar iyi ya büyük boy falan yanı baya gider :)))))))))
Biobelinden benim kargom geldi şimdikk :))
9 Tane parfüm numunesi :))) ilk numunemi aldımm zemuszemus
Bu kadar çabuk olcağını hiç sanmıodum
kızlar fadan kargom geldiiiiiiiii
oyyyy duyduğum en güzel şey bugün bizede gelir inşallah :)))))ay çok şükür az önce bi ton şey yazdım gönderemedim ya ayyy çok mutluyum delikafadulden ilk bana geldi heralde bildiğimiz boy fa blue romance deodorant güzel kokuyor schwarzkopf glıss kırılmaya karşı koruyucu şampuan bu biraz küçük 50ml birde duş jeli kızılçık meyvesi özlüymüş büyük boy sayılır 250ml güzel kokuyor bedava olunca hepsi gözüme güzel göründü bayanssulusmile hadi darısı hepinizin başına :lepi:
ooooo hadi hayırlısı olsun canım :) güle güle kullan :)ayyy kızlar buğün benim kargo günüm galıba şimdide biobellindadan 9 adet testr parfümlerim geldi :)))))))))) şimdi kokularına bakıcam
Biobelinden benim kargom geldi şimdikk :))
9 Tane parfüm numunesi :))) ilk numunemi aldımm zemuszemus
Bu kadar çabuk olcağını hiç sanmıodum
kızlar fadan kargom geldiiiiiiiii
hadi bakalım hayırlı olsun canım ilk numunelerin seninde sende bizim kervana katıldın yani kaydirigubbakcemile3
ooo ilk numunen hayılrı olsun canım güle güle kullani
kızlar aranızdan bedava kozmetik hediye paketi kazanmak isteyen varmı
daha önce söylemiştim blog yapıom die orda da bir çok şeyler oluomuş bunlarıda bloğumda duyuruyorum daha önce 1 çekilişe katıldım şimdide kozmetik hediye paketi çekilişi var hacerin bloğunda
farmasi kozmetik hediye paketi için bloğa girip başvurmanız yeterli cumaretsi açıklanıcak kaçırmayın
bloğumdan bakabilirsinizzz
magrentaninarastirmalari.blogspot.com/
eVT CANIM ilk numunemmm :) kargom gelince çok sevindirikk oldummm :lepi:
Bundann sonra bende bu topikdeyimmm sositososito
bekleriz canım biz buralarda oluyoruz paylaşıyoruz bilgileri birbirimizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?