Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar şu limango ile markafoniden bisiler alan var mı?
4-5 kez alısverıs yaptım hic memnun kalmadım ozelıkle markafonı
banyo icin dekoratif bir ürün aldım güya icine havlularımızı sabun filan koyucaktık
resimde 2 havlu sıgıyor, bır de sabun
bana gelene elim zor giriyor
hic ebat bildirmiyorlar nefret ettim

ben limangodan sutyen aldım bustiyer şeklinde olanlardan hiç beğenmedim kargo parası yüzünden iade etmedim en son çanta aldık geri iade ettik resimde kocaman gelen ufacık

günaydın kızlar iyi sabahlar herkse :)
bakın ne buldum mail gelmiş gerçi belki işine yarayan çıkar

ANNELER BıZıM ıÇıN
ÇOK ÖZEL

Eyüp Sabri Tuncer'den
Anneler Gününe özel kampanya
30 Nisan - 1 Mayıs tarihlerinde eyüp sabri tuncer adresi üzerinden alışveriş yapan
tüm üyelerimize, bütün ürünlerde %50 indirim fırsatı! Bu anneler gününde, Eyüp Sabri Tuncer farkıyla hediye almak çok daha keyifli olacak.

ay çok şükür az önce bi ton şey yazdım gönderemedim ya ayyy çok mutluyum delikafadulden ilk bana geldi heralde bildiğimiz boy fa blue romance deodorant güzel kokuyor schwarzkopf glıss kırılmaya karşı koruyucu şampuan bu biraz küçük 50ml birde duş jeli kızılçık meyvesi özlüymüş büyük boy sayılır 250ml güzel kokuyor bedava olunca hepsi gözüme güzel göründü bayanssulusmile hadi darısı hepinizin başına :lepi:

ayyy kızlar buğün benim kargo günüm galıba şimdide biobellindadan 9 adet testr parfümlerim geldi :)))))))))) şimdi kokularına bakıcam

güle güle kullan canım hepsini bakalım benim ne zaman gelicek biobelindalarım kaydirigubbakcemile3

gelir tatlım artık başlamışlar göndermeye 4 bayan 4 bay 1tanede unisex kokularda fena değil ben bikaçını baya beğendim ama falar iyi ya büyük boy falan yanı baya gider :)))))))))

gelir tatlım artık başlamışlar göndermeye 4 bayan 4 bay 1tanede unisex kokularda fena değil ben bikaçını baya beğendim ama falar iyi ya büyük boy falan yanı baya gider :)))))))))

ben fa kampanyasını kaçırdım canım benim gelmeyecek fa falan sen güle güel kullan canım artık

Biobelinden benim kargom geldi şimdikk :))
9 Tane parfüm numunesi :))) ilk numunemi aldımm zemuszemus
Bu kadar çabuk olcağını hiç sanmıodum

kızlar fadan kargom geldiiiiiiiii

oyyyy duyduğum en güzel şey bugün bizede gelir inşallah :)))))
ayyy kızlar buğün benim kargo günüm galıba şimdide biobellindadan 9 adet testr parfümlerim geldi :)))))))))) şimdi kokularına bakıcam
ooooo hadi hayırlısı olsun canım :) güle güle kullan :)
Biobelinden benim kargom geldi şimdikk :))
9 Tane parfüm numunesi :))) ilk numunemi aldımm zemuszemus
Bu kadar çabuk olcağını hiç sanmıodum

ooo ilk numunen hayılrı olsun canım güle güle kullani

kızlar aranızdan bedava kozmetik hediye paketi kazanmak isteyen varmı
daha önce söylemiştim blog yapıom die orda da bir çok şeyler oluomuş bunlarıda bloğumda duyuruyorum daha önce 1 çekilişe katıldım şimdide kozmetik hediye paketi çekilişi var hacerin bloğunda

farmasi kozmetik hediye paketi için bloğa girip başvurmanız yeterli cumaretsi açıklanıcak kaçırmayın

bloğumdan bakabilirsinizzz

magrentaninarastirmalari.blogspot.com/

benımde fadan urunlerım geldı kendım ve annem adına elıf sıparıs vermıstı annem adına olan geldı bana gelmedı olsun anneme geldıya papatya arkadasıma gelenlerın aynısı mıgraostanda 2tl ındırım cekı ıstedıgım fayı 2 tl ındırımlı alıcam escadadanda mınıcık pamuk parcasında koku testerı geldı avon lıttle blackın aynısı arkadaslar bıobelındadan geln parfum testerları ac mılım bılgı verırmısınız?

hadi bakalım hayırlı olsun canım ilk numunelerin seninde sende bizim kervana katıldın yani kaydirigubbakcemile3

eVT CANIM ilk numunemmm :) kargom gelince çok sevindirikk oldummm :lepi:
Bundann sonra bende bu topikdeyimmm sositososito

Teşekkür ederim canımmm sempatiksalakcinni
Hemen geliom bloğuna şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…