- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 755
- 398
süperrrr eğlenmişsinizzz :)
bende 2 yi geçiyordu yattım işe bile geç kaldım :) iyiyim çok şükürr
günaydın kızlar hero baby den birde dry nites den ürünlerim geldi hihoyyyt
ne ürünleri canım?? :/[/QUOT
hero babyden orjinal boy bebe bisküvüsi,kavanoz mama,sütlü muzlu kahvaltı maması,birde tek kullanımlık 2 tane mama geldi dry nites den de gece kilodu geldi oğluma
dün akşam arkadaşlarımla sahildeydim gece 2 ye kadar da volkan konak ı dinleyip mest oldum . uykusuz ve yorgun olmamı saymazsak iyiyim çok şükür rendeciğim sen nasılsın?
çok şükür eğlendik yaa, eğlenmesi güzelde birde ertesi gün işe gelmek olmayaydı dadundan yenmezdi :))
gözünaydın şekerim,güle güle kullan
http://www.vogue-eyewear.com/virtualcloset/tr/concorso
Vogue eyewear virtual closet, seni tarzın ile oynamaya davet eden, yeni on-line vogue gözlükleri yarışmasıdır.
ne ürünleri canım?? :/[/QUOT
hero babyden orjinal boy bebe bisküvüsi,kavanoz mama,sütlü muzlu kahvaltı maması,birde tek kullanımlık 2 tane mama geldi dry nites den de gece kilodu geldi oğluma
Hero Baby'den nasıl istiyoruz canım? Ben de alayım bari yeğenime, teyzesinden hediye olsun :))
Hero Baby'den nasıl istiyoruz canım? Ben de alayım bari yeğenime, teyzesinden hediye olsun :))
hero babye üye oluyorsun üye olurken orda bi kutucuk var numune istiyorumu tıklıyorsun 1 hafta sonra falan gönderiyorlar
hero babye üye oluyorsun üye olurken orda bi kutucuk var numune istiyorumu tıklıyorsun 1 hafta sonra falan gönderiyorlar
teşekkürler canım :))
çeşitli duvar yazılarından alıntılar:
grubumuza bekliyoruz ..Perceive 30ml sadece 10tl !! Far Away 30 ml sadece 10 tl !!! --stoklarda sınırlıdır..
30TL ve üstü alışverişlerinizde kargo ücreti grubumuza aittir..ayrıca yapılan alışverişlerde ürün yanında yeni kampanya katologumuzu KAMPNYA 5 katologunu müşterilerimize ayrıcalık olarak önceden yolluyoruz..Bizi tercih edenlere teşekkürler.....
çeşitli duvar yazılarından alıntılar:
grubumuza bekliyoruz ..Perceive 30ml sadece 10tl !! Far Away 30 ml sadece 10 tl !!! --stoklarda sınırlıdır..
30TL ve üstü alışverişlerinizde kargo ücreti grubumuza aittir..ayrıca yapılan alışverişlerde ürün yanında yeni kampanya katologumuzu KAMPNYA 5 katologunu müşterilerimize ayrıcalık olarak önceden yolluyoruz..Bizi tercih edenlere teşekkürler.....
Kızlar 3o ml yazıyor dikkat edin yani orjinal boyutlarda değil.... şişeleride farklı oluyor onların... ben avon temsilcisiyim o yüzden söylüyorum heryerde aynı zaten 30 ml ler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?