- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 755
- 398
Doğacıdan ne gelio bende istiyiimmmm
daha bana 1 iğne bile gelmedi![]()
günaydın hatunlar,ahhh canım yaa ne zaman açsam burdasın hiç nasiplenemedin mi yaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğacıdan ne gelio bende istiyiimmmm
daha bana 1 iğne bile gelmedi![]()
yok yahuuu bişi çıkmadı bana...
doğacıdanda istemedim napimm kayısı kremini sevmiyorum onların kokusunu...
kısmetsiliği senden devraldım herhalde :)))
canım kendi mailinden günderceksin facedeki avon sayfasına bak orda anlatıo benim eklediğimde de anlatıo ki artık çok geç 500. kişide almış hediyeyi :)))magrenta
follawa tıkladım ama maıl adresı falangelmedı :s resımlı koyasan sevınırım ya :a015:
aman defet hemen o kısmetsizliği çok bunaltıyor ada mı .qspa dan istedin mi canım? 6 adet 10 ml lik yolladılar bana.son kullanma tarihine de baktım daha 14 ay var .bir arkadaşımız tarihi geçmiş geldi demiş bana benimkiler yeni şükür kaydirigubbakcemile3
nasıl istiyorsun ordan numuleri arkadaşım siteyi biliyorum ama ben böyle birşey görmedim yardım edermisn
aman defet hemen o kısmetsizliği çok bunaltıyor ada mı .qspa dan istedin mi canım? 6 adet 10 ml lik yolladılar bana.son kullanma tarihine de baktım daha 14 ay var .bir arkadaşımız tarihi geçmiş geldi demiş bana benimkiler yeni şükür kaydirigubbakcemile3
yok oradanda istemedim moonserosecuğum... nasıl güzel mi ürünler?
qspa.com a gir canım,iletişim sayfasını aç ve bilgilerini doldurdukdan sonra numune iste.ilkbaşta yazarken bile utanıyordum bana numune gönderebilirmisiz demeye ama şimdi alıştım yüzüm kızarmıyor :)) benim cildim çok kuru olduğu için önce şikayetimi yazıp sonra ona göre numune istiyorum.umarım yardımcı olabilmişimdir[/QUOTt
Teşekkür ederim canım paylaşımın için
deneyelim bakalım rosecum
günaydın sevtapp
günaydın sevtappp, rica ederim kızlar opuyorumnanaktan
günaydın canım nasılsın
teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın?
Merhaba Kızlar,
qspa dan 6 adet 10 ml tüplerde numunelerim geldi..:dance:
Ama peeling kırmızı kil numunesinin içi bomboş :1shok:
Erva güle güle kullan
bende bugün doldurdum bakalım gelicek mi?
kaç günde geldi size dikkat ettiniz mi hiç?