• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
aaa evet doğru söylüyorsun
ben o maili tamamen unutmuşum akannehir
banada önce bi bayi söylediler
ama bana çok uzaktı gerçekten orası
bende mümkünse gönderin gibisinden ricada bulundum
o zaman gönderdiler
ama çok zorlamadılar beni açıkçası zemuszemus

iyi yapmışsın canım tatlı dille ısrar edince ikna oluyorlar
ayrıca sana parfüm de göndermişler
bize göndermemişlerdi
ama kremlerden bol bol gelmişti 24 tane falan :)

bende hiç öyle ısrar edemem utanırım ama şansımı deniyim bari :kedi:

kızlar denedim biliyorumda ben aktivite göremedim ama varmı acaba bilmiyorumkismile

evet canım
önceki msjlarıma bak aynı o şekilde yap
sanada gelir :lepi:
[/QUOTE]

yok hayatım yollamıyo siz şanslısınız ben 2.3 defa mail attım ama her defasında size en yakın AVM'lerden alın diyolar adreste yolluyolar çok gıcık yaaa bilmiyorumkismile

kızlar banada mahmure comdan saç bakım kremi geldi ay çok sevindim tam boy 250 ml zemuszemus

kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr delikafadulden

mahmureye mail atmıştımm listenizi bulamadım sitenizde sonuçları gönderirmisiniz diyee
mail geldi şimdii
hediye kazananlar arasındasınız dioo
hediye kargoya verildi elinize geldiğinde bizi bilgilendirin diooo
ama henüz bilmiyom ne kazandımm
sayfalara bakıom ne kazandığımı öğrenince yazcammmm

ayy çok sevindirik oldumm şincikk ben yaaaaa boshayallersmile
ilk defa böyle bişeyde çekilişten kazandımmm
şansım dönüyomu neee zemuszemus :lepi:

bana da mail geldi kazandınız hadiyeniz kargoya verildi diye ama listede adımı göremedim. :bbo: ne kazandım kii delikafadulden-tatlicadiarzu-

Bana da geldi mahmure nin maili :) Çok heyecanlandım , tekrar baktım ama adımı bulamadım muhtemelen uyduruk birşey gelecektir. Hevesenmeyeyim diyorum ama olmuyor :D

bende hızımı alamadım seata mail attım bu arabayı numune olarak istedim bi deneyim ölmezsiniz ya dedim:roflol::roflol::roflol:

sl2q.jpg

Bana da geldi mahmure nin maili :) Çok heyecanlandım , tekrar baktım ama adımı bulamadım muhtemelen uyduruk birşey gelecektir. Hevesenmeyeyim diyorum ama olmuyor :D

benim de adım yok ama mail geldi hediyeniz yola çıktı diyee :lepi:hihoyyyt . uyduruk bişe gelmesinnn. o kadar da sevindim :içelim::enbuyukkk:

kızlar mahmurenin listelerine bakarken bazı ürünlerde formu dolduran herkese göndericez diye bir yazı vardı size gelecek olan hediyler onlar mı acaba, bana mail gelmemiş belki ben doldurmamışımdır onları..

banada geldi mail ama şu indirim kuponlarından gönderecekler kesin:hulya:

Mahmureden msj geldi kızlar bana parfüm kazanmısım bayanssulusmile

mahmureden hediyem bugün gedi.elif şafak aşk kitabı , blistex dudak koruyucu kalem ve mahmure defteri.ben sadece kitap göndericekler sanıyodum çünkü kitap kazanmıştım sadece ama bu blistex nerden çıktı bilmem valla.sağolsunlar...

Back
X