• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar az önce ups kargodan aradılar hangi şirketde olduğumu sordular, bulamamışlar
acaba nerden ne geldii
hemen aklıma katıldığım yarışmalar geldii, acaba bişeymi kazandımm delikafadulden

bakalım gelir öğleden sonra

hee birde rosenden 2 gündür mail atıyolar bana
kargo ücretini kabul edersem göndercekjlerini söölediler
sabahda acil olarak telimi istediler kargo için gerekli diye
sanırım onlarda gönderiyor

ohhh ohhh :teytey::teytey:

kızlar az önce ups kargodan aradılar hangi şirketde olduğumu sordular, bulamamışlar
acaba nerden ne geldii
hemen aklıma katıldığım yarışmalar geldii, acaba bişeymi kazandımm delikafadulden

ohh gözün aydınn :lepi:
paylaş hemen ne geldi diye a.s

Kızlarr facebookta lush türkiye diye bi grup var.ona katılın arada bir çekilişle hediye veriyorlar.Bu kıyağımıda unutmayın kaydirigubbakcemile3 şaka şaka her zaman paylaşırım bildiğim kampanyaları...

kızlar rosens ten bana her ürünümüzden (olanların herbrinden) 1er adetten oluşan nume gönderebiliriz dediler
bu acaba krem grubundakinden 1 tane falan demek mi?
ozaman 5 tane falan numune olur...
yoksa her kren şampuan çeşidinden 1 tane demekse ozaman tamam...
verdiğim kargoya değsin yani

acaba nerden ne geldii

ne beleşçisin kanka bana yollamadılar modern şehirdeyim dieee bizim burda war rosensekaydirigubbakcemile2 hahahahaha

bende moderen bi şehirdeyim bebem
ama iş kadınıyımm, vaktim yokk mağaza mağaza dolaşmaya

senin gibi fıtttırı fıttırı dolanmıyomm lenn aklinialirimsmile

kızlar rosens ten bana her ürünümüzden (olanların herbrinden) 1er adetten oluşan nume gönderebiliriz dediler
bu acaba krem grubundakinden 1 tane falan demek mi?
ozaman 5 tane falan numune olur...
yoksa her kren şampuan çeşidinden 1 tane demekse ozaman tamam...
verdiğim kargoya değsin yani

el kremi
göz çevresi bakım kremi
temizleme sütü
peeling
nemlendirici yüz kremi geliyor
her birinden 3er 5er tane
belli olmuyor ne kadar gönderecekleri
ilk başlarda toplam 21-24 tane gönderiyorlardı
ama artık talep çok olduğu için 8-10 tane gönderiyorlar
bu arada tüpler 5 milimlik

Son düzenleme:
TOYBOX....INGBANK....PLASYKOOL...DENEDİMBİLİYORUM....ALTINKİTAPLAR

bunlarda da hediye kampanyaları sürmektedir kıslar bende bir yazdım pirr yazdım dimii:jeyyar:

paylaşım için teşekkürler
toybox'un sitesine üye olup oradaki çocuk oyunlarından oynamak gerekiyor sanırım, o yüzden ona katılmadım
playskool da aynı şekilde çocuk oyuncakları ile ilgili bir şey
altınkitaplar'a üye oldum ve soruyu cevapladım, umarım listede adım çıkar :)

opuyorumnanaktan

kıslarr ben sizin işinizi kolaylaştırmak istiyorum..sırf bu kampanyaları duyuran bir yer biliyorum girin görün neler neler varrkaydirigubbakcemile4
hergünkampanya yazın googleye çıkar zaten bu sitede güncel kampanyalar hediye veren firmalar duyruluyor süper süper:lepi:

eczacibasi-schwarzkopf formu doldurun numune isteyin ........

denedimbiliyorum ve altınkitapları bende yaptım kızlarr

ama bu taybox yazınca goggle oyun sitesi çıkıo orasımı??

toybox ta evet define avı diye bir oyun var ama öncesinden sanırım toybox satın alıp bonus numarası girmek gerekiyormuş ben yapmadımda oğlum söyledi yerimseniben

hııı demek öyleymişş
o zaman ben ona hiç bulaşmamayıımm

ingbankınkini denedim
kadın zalak oldu vallaa kaydirigubbakcemile3
beenmedim çokk çikin bi oyunn kaydirigubbakcemile

iştee öle kızlarr
amannn benim kargom gelmedi daha
gelsede görsem ne geldiğini
meraktançatlayansimilee

kızlar loft kozmetikten mail geldi ümitlenmeyin :(

Merhabalar .... hanım

Numune gönderimimiz: toplu siparişlerde ve işletmelere yöneliktir.
Ürünlerimizin güvenilirliği ve Referanslarımız için tıklayınız.
Ürünlerimizden sipariş vermek isterseniz Telefonla yada Sipariş Formunu doldurarak bize bildirebilirsiniz
ürünlerimizden 1 adet dahi olsa adresinize teslim olacak şekilde sipariş verebilirsiniz. ürünlerimizin fiyatları sitemizde belirtilmiştir.

sipariş vermek istiyorsanız banka hesap numaralarımızdan birine havale yapmanız ve bize telefon yada e mail ile bildirmeniz yeterlidir.
Sipariş teslimat süresi: stok durumuna göre 1 ila 3 gün arasındadır. (12.00 dan önce verilen siparişler için ortalama 1 gündür.)
isterseniz surat kargonun kapıda ödeme sistemi ile kargo tesliminde kapıda ödeme yapabilirsiniz (kapıda ödeme isterseniz kargo teslimat ücretine ek olarak 7.5 tl teslimat ücreti alınacaktır.) saygılar.

kızlar ayrıca goldstarın sitesine girin bi soru soruyor bilene pırlanta kolye var ben işaretledim ama inşallah doğrudur

kızlar loft kozmetikten mail geldi ümitlenmeyin :(

Merhabalar .... hanım

Numune gönderimimiz: toplu siparişlerde ve işletmelere yöneliktir.
Ürünlerimizin güvenilirliği ve Referanslarımız için tıklayınız.
Ürünlerimizden sipariş vermek isterseniz Telefonla yada Sipariş Formunu doldurarak bize bildirebilirsiniz
ürünlerimizden 1 adet dahi olsa adresinize teslim olacak şekilde sipariş verebilirsiniz. ürünlerimizin fiyatları sitemizde belirtilmiştir.

sipariş vermek istiyorsanız banka hesap numaralarımızdan birine havale yapmanız ve bize telefon yada e mail ile bildirmeniz yeterlidir.
Sipariş teslimat süresi: stok durumuna göre 1 ila 3 gün arasındadır. (12.00 dan önce verilen siparişler için ortalama 1 gündür.)
isterseniz surat kargonun kapıda ödeme sistemi ile kargo tesliminde kapıda ödeme yapabilirsiniz (kapıda ödeme isterseniz kargo teslimat ücretine ek olarak 7.5 tl teslimat ücreti alınacaktır.) saygılar.

Bana gondermislerdi,
6 ad. masaj yagi+ 1 ad. peling.
ama peeling igrenc gorunuyor; nasil yapiliyor bilmiyorum ??

normalde gondermiyoruz ama yilbasi old. icin size gonderelim demislerdi...

bitek onda guldu yuzum zaten

Back
X