• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
arkadaslar banada cuma günü mail geldi parfüm kazanmısım hediyeniz kargoya verildi yazıyor ama hediyem gelmedi hala acaba hafta sonu oldugu için mi :(

insallah canım bayanssulusmile sen almıssın hediyeni hemde en güzelini :) güle güle kullan opuyorumnanaktan

teşekkür edermm :kedi:
rimeline ve kırmızı rujuna bayıldım vallaa boshayallersmile
inşaallah sana da begeneceğin bi koku gelir canım bayanssulusmile

teşekkür edermm :kedi:
rimeline ve kırmızı rujuna bayıldım vallaa boshayallersmile
inşaallah sana da begeneceğin bi koku gelir canım bayanssulusmile

inşallah canım yaa bende onu merak ediyorum zaten hangi koku gelcek diyebayanssulusmileopuyorumnanaktan

kızlar ladsbox diye bir site var ve 1500 üyeye ulaşınca ücretsiz ürünlerden oluşan bir kutu gönderiyor..
ben üye oldum bi aaraştırın bakalım siz de üye olun

kızlar ladsbox diye bir site var ve 1500 üyeye ulaşınca ücretsiz ürünlerden oluşan bir kutu gönderiyor..
ben üye oldum bi aaraştırın bakalım siz de üye olun

canım çoğumuz ona aylar önce üye olduk ama hala kutu filan gönderdikleri yok:1no2:
kaç sefer mail attım kutu gönderimi başlamadımı diye ama malesef hiçbir icraat yok :umursamaz:

bende üye oldum lady's boxa hemen göndereceklermi acaba

demekki yollamıyolarmış kaydirigubbakcemile3

aa edepsüzlere bakın yaaa....
kızdım ama şimcik

kızalr ozaman üye olan herkes mail yağmuruna tutulaım siteyi hergün mail atalım...

şimdi bi araştırdımda kızlar herkes kutu bekliyo temmuzdan beri,eylülden beri ses yok.
hatta sitemizde bunun konusuda açılmış,Kazenin dediği doğru iletişim bilgileri bile yok mail dışında.
ama bir umut belki yollarlar çok sevinirim yani kaydirigubbakcemile3

loreal in bi kampanyası var ama link ini bulamadım yahu....
hediye gönderiyo her 100. kişiye
bi yerde rastladım biri 1 yıl boyunca kazandığı hediyelri yazmış ooof ooff acayip evi onlarla donatmış sankim...
b ben beceremiyorum bu işleri yaaaaaaaa

bi rosense ten bile numue alamadım
8 tane numune için 7 tl kargo parası diyo yaaaa

bana da mail geldi kazananlardan biri sizsiniz isminizi listeden bulabilirsiniz diye. neden şunu kazandınız demiyolar ki aratıyolar 1 saat. kaç kere baktım listeye adım yok.böyle mail gelipte hediyeleri güzel gelen var mı? Birde İstanbul kozmetikten dün cvp gelmiş ürünlerimizi eczaneden temin edebilirsiniz diye.üzüldüm

ya kızlar bana mahmureden...

Mahmure Yılbaşı Şenliği’nde kazananlardan biri siz oldunuz!‏

die bi mail geldi..
ama ismim listede yohh naı iş yahu bu.....

Son düzenleme:
Back
X