Son haftalarda haftada 250 Gr ile 500 Gr aradı aliyorlarmis canım
İnşallah canımO zaman 3 kgya yaklaşmış olacak desene ..
Yok canım bence gayet iyi ben 32 de gittiğimde 2100 Gr di doktor gayet iyi olması gerektiği gibi demişti zaten son haftalarda haftada 250 Gr la 500 Gr arasında kilo alımı oluyormuş33+3 üm 2376 dedi az mı sizce?
Amin gülüm Rabbim evlatlarımızı korusun inşallahMaşallah size
Bence iyi canım gayet çok fazla da değilbenim 30+4 te 1780 di, biraz fazlaydı.
Sağlıcakla gelsinlerde yeter canım zayifsa kilo alır kiloluysa ne güzel tombik tombik olurAmin gülüm Rabbim evlatlarımızı korusun inşallah
Muz kaşar peyniri akşam süt canım aldırıyor diye biliyorum canımMerhaba kızlar. :)
bebeğim, 21 haftalık ama 22.1 görünüyor dedi doktorum.
kilosu: 453 gram
boyunu da o yedi ile çarpma işleminden sonra 26 santim olarak hesapladım. Sizce nasıl? Bebeğe kilo aldırıcı yiyeceklere daha fazla önem vermeli miyim?
Muz kaşar peyniri akşam süt canım aldırıyor diye biliyorum canım
Maşallah bebeğinizin kilosu iyi.ben 21 haftalıkken 390 gramdiMerhaba kızlar. :)
boyunu da o yedi ile çarpma işleminden sonra 26 santim olarak hesapladım. Sizce nasıl? Bebeğe kilo aldırıcı yiyeceklere daha fazla önem vermeli miyim?
Maşallah bebeğinizin kilosu iyi.ben 21 haftalıkken 390 gramdi
Merhaba ben de kayserideyim hangi doktor aceba30 haftalik oldum ben deBenimkide 150 km canım uzaklıkta Kayseri ye gidiyorum ilcedeyim ağrım vardı hemen yakinimdakine gideyim dedim kendi doktorum Kayseri'de ki canım inş canım bende senin iyi haberlerini bekliyorum
Canım benimde bebeğim hep 1 hafta önde çıkıyor 22. Haftada kilosu 500 Gr falamdi 32. Haftada 2100 Gr di canım senin bebisin de gayet iyi kilosu zaten 30. Haftadan sonra çok hızlı kilo alıyor annede bebekte canım endişe etmeMerhaba kızlar. :)
Maşallah size bebisi beslemişsiniz38 haftalık 3 günlük 3500 kilosu ben toplamda 7 kilo aldm zaten kilolu bı bayandm