Benim de 23.haftada 28 cm ve 550 gramdi cnm.seninki daha iyi tabi.23. Hafta 29 cm boyu,590 gram kilosu. bi haftada önden gidiyo bebeğim normal mi haftasına göre
Amin çok teşekkürler.. . Ama 2 gündür sancılarım oluyor. Ama hastaneye gitmiyorum. Doğum sancısı olsa şiddetlenir zaten gittikçe diyorum. Yanlış mi düşünüyorum . Gitsem mi acaba ?Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım seninki bugün yarın gelir
Sata göre kaç haftalık bebeğiniz?Cumartesi günü kontrolüm vardı kızlar. 2235 gr 43cm olmuş kızım :) hala 2 hafta önden gidiyo dedi doktor. Tahmini doğum tarihi 20 mayıs dedi birde
Sata göre 32+3 canım , ultrasona göre 34+1Sata göre kaç haftalık bebeğiniz?
Ben 34 haftalık hamileyim canım ilk hamileligim o yüzden baya tecrübesizim en ufak agrida bile doktora gitsem mı diyorum Allah'a şükür şimdiye kadar acil doktora gitmemi gerektiren bı durum olmadıAmin çok teşekkürler.. . Ama 2 gündür sancılarım oluyor. Ama hastaneye gitmiyorum. Doğum sancısı olsa şiddetlenir zaten gittikçe diyorum. Yanlış mi düşünüyorum . Gitsem mi acaba ?
Benim bebisimde önde gidiyor canımSata göre 32+3 canım , ultrasona göre 34+1
Benimde 19 MayısCumartesi günü kontrolüm vardı kızlar. 2235 gr 43cm olmuş kızım :) hala 2 hafta önden gidiyo dedi doktor. Tahmini doğum tarihi 20 mayıs dedi birde
Bence iyi canım neden az diye düşünüyorsun benim 32 de 2100 Gr diBnm de 33+1 de 2131 gr 45 cm dedi doktorum bende az olduğunu düşünüyorum nedense içim rahat deil
Bende normal doğumdan çok korkuyorum korkudan doktora bile sormuyorum doğum şekliniDoğru diyosun canım. Ama normal doğum istiyordum, doktor iri bebek durumunu bahane edip sezaryen yapalm dicek ibi görünüyor, bir de Epidural yok diyince iyice moralim bozuldu çünkü normal doğuma epiduralsiz cesaret edemem
:) her konunda takip ettim canım seni doğumumuz da aynı olcak gibi :) acaba verdikleri tahmini doğum tutuyo mu? Çoğunlukla önce mi oluyo sonra mı biliyo musunBenimde 19 Mayıs
Canım benim gibi31-32 haftalardaysan tamam ama bi sonraki kontrole bence doktorunla konuşup psikolojik olarak normal doğumu kaldıramayacağımı söylemelisin ki için rahatlasın..Bende normal doğumdan çok korkuyorum korkudan doktora bile sormuyorum doğum şeklini
Kuzenimin doktorun dedigi tarihten 2 hafta önce doğurdu bazen tutmuyor canım sağlıkla dogsunlarda canım varsın 10 Mayıs olsun varsın 20 Mayıs:) her konunda takip ettim canım seni doğumumuz da aynı olcak gibi :) acaba verdikleri tahmini doğum tutuyo mu? Çoğunlukla önce mi oluyo sonra mı biliyo musun
Doktorum sezeryandan yana değil 32Canım benim gibi31-32 haftalardaysan tamam ama bi sonraki kontrole bence doktorunla konuşup psikolojik olarak normal doğumu kaldıramayacağımı söylemelisin ki için rahatlasın..
Öyle canım doğru söylüyosun hayırlısı olsunKuzenimin doktorun dedigi tarihten 2 hafta önce doğurdu bazen tutmuyor canım sağlıkla dogsunlarda canım varsın 10 Mayıs olsun varsın 20 Mayıs
sanmam bence bziim bebeislerimiz gelisken insallah boyle devam eder bu arada 2 li test ben yaptirmadm sen yaptırdığında ne dediler çünkü hata olabiliyormus gerek duymadim bn12+2 de ikili test icin gittigimde doktor 48 gr dedi bende nette arastirdigimda 14-15 gr olur diye gordum panikledim sanirim suyuyla birlikte soylediler sana da bana da:)
İkili test sonucum fazlaca iyi cikti, hatta ben saskinim bu kadar iyi cikmasina:) acaba labaratuvarda mi karisti diyorum:)sanmam bence bziim bebeislerimiz gelisken insallah boyle devam eder bu arada 2 li test ben yaptirmadm sen yaptırdığında ne dediler çünkü hata olabiliyormus gerek duymadim bn
Gercektenmi ozmn gozun aydin beklerken korktunmu ben yaptirmalimiyim sence ailem yaptrma diyo daİkili test sonucum fazlaca iyi cikti, hatta ben saskinim bu kadar iyi cikmasina:) acaba labaratuvarda mi karisti diyorum:)