Bebisleriniz kaç Gr kaç kilo

Acikcasi yaptirmayi dusunmuyordum ben ense kalinligi guzelse hic yaptirmam diyodum doktorum ense kalinligini olcmedi bile haftaici perinatolog tan rabdevu al dedi bi de o gorsun dedi oyle deyince panikledim hemen gittim bi aksilik var herhalde diye ama meger sadece test icin yollamis:)

Sonuc sureci tehlikeli, ama cok rahatladim ben... ya sagliksizsa kalbi durursa yine diye korkuyordum. Ama test sonuclari cok iyi gelince herhalde sagliklidir dedim, e saglikliysa kalbi durmaz ki neden dursun dedim oyle rahatlatiyorum kendimi...

(İlk bebegimin kalbi durmustu kontrolde ogrenmistim de yine olursa diye fobim var)

Insallah bidaha rabbim yasatmaz oyle bi aci kimseye yasatmasn peki cinsiyeti soyledimi

Kızlar bugun gittim doktora. Yine kilosu biraz geriymiş ama bu hafta çok iyi kilo almış. Geçen hafta 1600dü doktor bugun 1800 dedi. Bir haftada 200 gr almış kızım. Bundan sonra böyle almaya devam ederse geriliği toparlar hatta öne bile geçermiş. Bu hafta ekstra olarak yediğim şeyleri yazayım belki size de faydası olur. Sütümü nesquikle içtim (içinde kalsiyum vitamin falan var) , her akşam et yemeği her öğlen sebze yemeği yedim. Her sabah 2 kaşık keçiboynuzu özü içtim. Öğlen canım tatlı çekince tahin pekmez karıştırıp yedim. Meyve bol bol yedim. Hatta bu hafta ekstra olarak ananas aldım yedim bol bol. Ananası bi arkadaşım önermişti onun bebeğinin kilosu önden gidiyor ananas sayesinde demişti. Sabahları da 2 tane yumurta yemeye başladım.

Canım benim 27 haftalıkken 1289kg cıktı iri bebek falan demediler takılma öyle seylere ben ilk cocugunu 5.450kg doğurdum normal doğum hemde ultrasyonya kilosu 3.700 görünüyordu

Canım benim 27 haftalıkken 1289kg cıktı iri bebek falan demediler takılma öyle seylere ben ilk cocugunu 5.450kg doğurdum normal doğum hemde ultrasyonya kilosu 3.700 görünüyordu
5.450 miiii ayy maşallah canım nasıl doğurdun çok zor olmadı mı . İnşallah ben de normal doğum yapabilirim

Ben dün gittim, malesef kilo alamamış yine. 35+5 ti 2520 dedi doktor
Canım doktor ne dedi az mı dedi? Kaşar peynir ve muz kilo aldırıyo bebişe diyolar dene istersen bi. Hiç sıkma canını iki buçukla doğan bebişler bile var ki senin doğumuna daha var alır Allah'ın izniyle içini ferah tut

Evet cnm az dedi ben düzgün beslenemiyorum sanırım. Ailem uzakta istanbulda kimsem yok yardım edicek artık yemek yapmak zor geliyo napıcağımı şaşırdım hergün. Dışarıda da yiyemiyorum ( muz ve kaşar yiyorum ama bana etki etmiyo sanırımm

Ben de istanbuldayım benim de ailem uzakta ben de sıkıldım canım yemek yapamamaktan insan istiyo ki bi tencere yemek getiren olsun yakınında. Zor bu durum seni anlıyorum ama elinden geldiğince pişirmeye çalış bide sabahları muhakkak 2 yumurta haşla ye. O da baya etki ediyomuş kilo alımına Şimdi canını sıkmayı bırakıp sabah ilk iş yumurtayla başlıyosun tamam mı :) başardıkça mutlu olcaksın bebiş de büyücek :) olumlu düşün hep

Çok teşekkür ederim canım moral verdin bana Allah razı olsun senden, bu moralsizliğimde yüzümü güldürdğn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…