- 4 Mart 2011
- 10.375
- 11.989
Insallah bidaha rabbim yasatmaz oyle bi aci kimseye yasatmasn peki cinsiyeti soyledimiAcikcasi yaptirmayi dusunmuyordum ben ense kalinligi guzelse hic yaptirmam diyodum doktorum ense kalinligini olcmedi bile haftaici perinatolog tan rabdevu al dedi bi de o gorsun dedi oyle deyince panikledim hemen gittim bi aksilik var herhalde diye ama meger sadece test icin yollamis:)
Sonuc sureci tehlikeli, ama cok rahatladim ben... ya sagliksizsa kalbi durursa yine diye korkuyordum. Ama test sonuclari cok iyi gelince herhalde sagliklidir dedim, e saglikliysa kalbi durmaz ki neden dursun dedim oyle rahatlatiyorum kendimi...
(İlk bebegimin kalbi durmustu kontrolde ogrenmistim de yine olursa diye fobim var)
Canım benim 27 haftalıkken 1289kg cıktı iri bebek falan demediler takılma öyle seylere ben ilk cocugunu 5.450kg doğurdum normal doğum hemde ultrasyonya kilosu 3.700 görünüyorduBenim haftam sat a göre 30+3 ultrasona göre 32+1 kızlar bebeğim de 1811 gr 42cm. Doktor iri bebek olabilir dedi. Şimdi benim kafamda deli sorular. Düzelme ihtimali var mı? Normal Doğum kesin yapamaz mıyım? Doğumum hangi haftama göre gerçekleşir ? Bilen biri varsa yardımcı olabilir mi ?
5.450 miiii ayy maşallah canım nasıl doğurdun çok zor olmadı mı . İnşallah ben de normal doğum yapabilirimCanım benim 27 haftalıkken 1289kg cıktı iri bebek falan demediler takılma öyle seylere ben ilk cocugunu 5.450kg doğurdum normal doğum hemde ultrasyonya kilosu 3.700 görünüyordu
4 gün hastanede yattım iç kanama geçirdim 2 ay toplayamadım kendimi cok zordu5.450 miiii ayy maşallah canım nasıl doğurdun çok zor olmadı mı . İnşallah ben de normal doğum yapabilirim
Canım doktor ne dedi az mı dedi? Kaşar peynir ve muz kilo aldırıyo bebişe diyolar dene istersen bi. Hiç sıkma canını iki buçukla doğan bebişler bile var ki senin doğumuna daha var alır Allah'ın izniyle içini ferah tutBen dün gittim, malesef kilo alamamış yine. 35+5 ti 2520 dedi doktor
Evet cnm az dediCanım doktor ne dedi az mı dedi? Kaşar peynir ve muz kilo aldırıyo bebişe diyolar dene istersen bi. Hiç sıkma canını iki buçukla doğan bebişler bile var ki senin doğumuna daha var alır Allah'ın izniyle içini ferah tut
Ben de istanbuldayım benim de ailem uzakta ben de sıkıldım canım yemek yapamamaktanEvet cnm az dediben düzgün beslenemiyorum sanırım. Ailem uzakta istanbulda kimsem yok yardım edicek artık yemek yapmak zor geliyo napıcağımı şaşırdım hergün. Dışarıda da yiyemiyorum ( muz ve kaşar yiyorum ama bana etki etmiyo sanırımm
Çok teşekkür ederim canım moral verdin banaBen de istanbuldayım benim de ailem uzakta ben de sıkıldım canım yemek yapamamaktaninsan istiyo ki bi tencere yemek getiren olsun yakınında. Zor bu durum seni anlıyorum ama elinden geldiğince pişirmeye çalış bide sabahları muhakkak 2 yumurta haşla ye. O da baya etki ediyomuş kilo alımına Şimdi canını sıkmayı bırakıp sabah ilk iş yumurtayla başlıyosun tamam mı :) başardıkça mutlu olcaksın bebiş de büyücek :) olumlu düşün hep
Ne demek canım benim :) birbirimize destek olmak kadar güzel bşy var mı hiçÇok teşekkür ederim canım moral verdin banaAllah razı olsun senden, bu moralsizliğimde yüzümü güldürdğn :)