İlk zamanlarda net kilo vermiyorlar canım suyuyla birlikte söylemişlerdir belki13 hastalığım yani hamilelik takibinde son adet tarihimin ilk gününu baz alarak hespladigndan 12 hafta oluyo ama doktorum 13 haftalık dedi bende bilmiyorum bebeğimin kilosu 70 grm sizce nasil netten 13 haftalk yaznca 25 grm falan diyo anladim gitti
Canım nette okuduklarına çok takılma neler neler yazıyor boşver sen beslenmeme dikkat et yeterİçimi rahatlattınız, çok teşekkür ederim. 500 - 550 gramları okuyunca, acaba bebeğimi besleyemiyor muyum diye düşünmüştüm. :)
Size tek tavsiyem yiyin ama oturmayin sürekli hareket ettikçe bebekte gelişiyorMaşallah size bebisi beslemişsiniz
Canım ben ülkü aksoya gidiyorum 33+3 um bende sen hangisine gidiyorsunMerhaba ben de kayserideyim hangi doktor aceba30 haftalik oldum ben de
13 hastalığım yani hamilelik takibinde son adet tarihimin ilk gününu baz alarak hespladigndan 12 hafta oluyo ama doktorum 13 haftalık dedi bende bilmiyorum bebeğimin kilosu 70 grm sizce nasil netten 13 haftalk yaznca 25 grm falan diyo anladim gitti
Memorialda galiba ülkü hanım bwn de İbrahim demir e gidiyorumCanım ben ülkü aksoya gidiyorum 33+3 um bende sen hangisine gidiyorsun
Evet canım memorial da İbrahim bey nerde memnunmusun doğum şeklini falan konuştun mu canım senMemorialda galiba ülkü hanım bwn de İbrahim demir e gidiyorum
Maşallah 32. Haftada 1980 di bebeğim benim seninki baya toplu olcak maşallahYa doktor bize de iri bebek diyip duruyor inanmıyordum ama burdakileri okuyunca hakkaten iri bir bebek ozaman!! 30+6 da dün kontrolde 2021 gr çıktı.. Zaten normal doğumda epidural yapmıyormuş doktorum çok moralim bozuldu
Canım nette okuduklarına çok takılma neler neler yazıyor boşver sen beslenmeme dikkat et yeter
Benimkide 150 km canım uzaklıkta Kayseri ye gidiyorum ilcedeyim ağrım vardı hemen yakinimdakine gideyim dedim kendi doktorum Kayseri'de ki canım inş canım bende senin iyi haberlerini bekliyorum
Çok hareketli bir insanım evin içinde bile hiç oturmuyorum hatta annem bize gelince otur bı yüzünü göreyim diye takılır şimdilik çok agirlasmadim geziyorum sürekli annem bebisi gezerken doguracan diyoSize tek tavsiyem yiyin ama oturmayin sürekli hareket ettikçe bebekte gelişiyor
Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım seninki bugün yarın gelir40 haftalik- 3300 bebeğim. Hala doğmadık :///
Sağlıklı olsunda varsin iri bı bebiş olsunYa doktor bize de iri bebek diyip duruyor inanmıyordum ama burdakileri okuyunca hakkaten iri bir bebek ozaman!! 30+6 da dün kontrolde 2021 gr çıktı.. Zaten normal doğumda epidural yapmıyormuş doktorum çok moralim bozuldu
Canım o suyu ile birlikte olan agirliktir12+2 de ikili test icin gittigimde doktor 48 gr dedi bende nette arastirdigimda 14-15 gr olur diye gordum panikledim sanirim suyuyla birlikte soylediler sana da bana da:)
Doğru diyosun canım. Ama normal doğum istiyordum, doktor iri bebek durumunu bahane edip sezaryen yapalm dicek ibi görünüyor, bir de Epidural yok diyince iyice moralim bozuldu çünkü normal doğuma epiduralsiz cesaret edememSağlıklı olsunda varsin iri bı bebiş olsun
Canım bende pazartesi gittim 1800 1900 arası dedi 33. Hafta benimde devam et sağlıklı beslen dediCanım ben bugün gittim doktora. 34 haftalık 2210 gr olmuş çok şükür. Muz,kaşar ve maden suyu ise yaradı sanırım. Senin durumun nasıl şimdi?