Bebisleriniz kaç Gr kaç kilo

13 hastalığım yani hamilelik takibinde son adet tarihimin ilk gününu baz alarak hespladigndan 12 hafta oluyo ama doktorum 13 haftalık dedi bende bilmiyorum bebeğimin kilosu 70 grm sizce nasil netten 13 haftalk yaznca 25 grm falan diyo anladim gitti
İlk zamanlarda net kilo vermiyorlar canım suyuyla birlikte söylemişlerdir belki

13 hastalığım yani hamilelik takibinde son adet tarihimin ilk gününu baz alarak hespladigndan 12 hafta oluyo ama doktorum 13 haftalık dedi bende bilmiyorum bebeğimin kilosu 70 grm sizce nasil netten 13 haftalk yaznca 25 grm falan diyo anladim gitti

12+2 de ikili test icin gittigimde doktor 48 gr dedi bende nette arastirdigimda 14-15 gr olur diye gordum panikledim sanirim suyuyla birlikte soylediler sana da bana da:)

Ya doktor bize de iri bebek diyip duruyor inanmıyordum ama burdakileri okuyunca hakkaten iri bir bebek ozaman!! 30+6 da dün kontrolde 2021 gr çıktı.. Zaten normal doğumda epidural yapmıyormuş doktorum çok moralim bozuldu :mad:

Ya doktor bize de iri bebek diyip duruyor inanmıyordum ama burdakileri okuyunca hakkaten iri bir bebek ozaman!! 30+6 da dün kontrolde 2021 gr çıktı.. Zaten normal doğumda epidural yapmıyormuş doktorum çok moralim bozuldu :mad:
Maşallah 32. Haftada 1980 di bebeğim benim seninki baya toplu olcak maşallah

Benimkide 150 km canım uzaklıkta Kayseri ye gidiyorum ilcedeyim ağrım vardı hemen yakinimdakine gideyim dedim kendi doktorum Kayseri'de ki canım inş canım bende senin iyi haberlerini bekliyorum

Canım ben bugün gittim doktora. 34 haftalık 2210 gr olmuş çok şükür. Muz,kaşar ve maden suyu ise yaradı sanırım. Senin durumun nasıl şimdi?

Size tek tavsiyem yiyin ama oturmayin sürekli hareket ettikçe bebekte gelişiyor
Çok hareketli bir insanım evin içinde bile hiç oturmuyorum hatta annem bize gelince otur bı yüzünü göreyim diye takılır şimdilik çok agirlasmadim geziyorum sürekli annem bebisi gezerken doguracan diyo

Bnm de 33+1 de 2131 gr 45 cm dedi doktorum bende az olduğunu düşünüyorum nedense içim rahat deil

Sağlıklı olsunda varsin iri bı bebiş olsun
Doğru diyosun canım. Ama normal doğum istiyordum, doktor iri bebek durumunu bahane edip sezaryen yapalm dicek ibi görünüyor, bir de Epidural yok diyince iyice moralim bozuldu çünkü normal doğuma epiduralsiz cesaret edemem:KK43:

Canım ben bugün gittim doktora. 34 haftalık 2210 gr olmuş çok şükür. Muz,kaşar ve maden suyu ise yaradı sanırım. Senin durumun nasıl şimdi?
Canım bende pazartesi gittim 1800 1900 arası dedi 33. Hafta benimde devam et sağlıklı beslen dedi

23. Hafta 29 cm boyu,590 gram kilosu. bi haftada önden gidiyo bebeğim normal mi haftasına göre

X