- 25 Temmuz 2013
- 2.183
- 532
Maşallah size Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin30+3 1880 gram
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah size Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin30+3 1880 gram
Bende 73 kilo oldum 62 kilo ile hamile kalmıştım çok kilo aldım gibi geliyorSu an 33+3 13:kilo aldım 70 kiloyum
Mümkün canım haftada 250 Gr falan alıyor bebekler süt tuket canım yatmadan. Ben hamileligimin başından beri her akşam süt içiyorum muzuda çok yerimCanım devlet hastanesi 1440 ölçtü geçen hafta bugün doktordan geldim 32+0 im tam bugün 1780 ölçtü 1 hafta boyunca muz ve kaşar peyniri yedim 1 haftada bukadar alması mümkün müdür bilmiyorum makinada ki ölçüm mu değişiyor bilmiyorum canım ama bugün ki doktorum da az dedi kilosuna beslenmene dikkat et dedi
İyi haberlerini bekliyoruz canım bizi haberdar etPazartesi canım tekrar gitcem doktora izne ayrilcam rapor almak için tekrar gitcem hafta olarak 1 hafta geride yim canım kilo da az dedi bebek zayıfmis senin ne zaman canım
Pazartesi tekrar gitcem canım bakalım ne diyecek saolasin canim senin kaçıncı haftan sutude hazır süt mu içiyorsun canımİyi haberlerini bekliyoruz canım bizi haberdar et
Canım benimde aynı kaçıncı haftan 59 la hamile kaldım 70 oldum 32+3 um bugunBende 73 kilo oldum 62 kilo ile hamile kalmıştım çok kilo aldım gibi geliyor
Benim 33+1 canım inşallah 75 ten yukarı çıkmakCanım benimde aynı kaçıncı haftan 59 la hamile kaldım 70 oldum 32+3 um bugun
33+1 oldum canım açık süt alıyorum canım yada markette cam şişede günlük sütler var onlardan içiyorum bide evde mayaladigim yoğurdu tüketiyorumPazartesi tekrar gitcem canım bakalım ne diyecek saolasin canim senin kaçıncı haftan sutude hazır süt mu içiyorsun canım
Amaan boşver ya ben ilkinde 16 kilo almıştım 6 aylikken eski kiloya dönmüştüm gum diye gider sonra takma arkadasimBende 73 kilo oldum 62 kilo ile hamile kalmıştım çok kilo aldım gibi geliyor
İlk hamileligim canım herkes doğumdan sonra emzirirken çok daha fazla alirsin diyorlar daha fazla stres oluyorum böyle dediklerindeAmaan boşver ya ben ilkinde 16 kilo almıştım 6 aylikken eski kiloya dönmüştüm gum diye gider sonra takma arkadasim
Maşallah canım benim 32 de 2100 Gr di 35 TE tekrar gideceğim bakalım kaç kilo olacak bebişim senin 32. Haftada kaç kiloydu canımBugun 34+0 hafta kontrolune gittim.Bebek 2500gr 44 cm dedi dr.
32 de 2050gr di canımMaşallah canım benim 32 de 2100 Gr di 35 TE tekrar gideceğim bakalım kaç kilo olacak bebişim senin 32. Haftada kaç kiloydu canım
Bana da emzirirken kilo verirsin demislerdi emziren arkadaşlarımın çoğu kilo veremedi ama benim 3 ay sonra sütüm bitti sonra hızla kilo verdim canım. Onemli olan sut yapar diye yeme yanlisina düşmemek zira sütü bol arkadaşlarım sadece bol bol su içtiklerini onun dışında sadece yumurta ve peyniri düzenli olarak yediklerini söylemişti.Yani yemek süt yapar inancına kapilmazsan dogum sonrasinda kilo vermek gercekten cok kolay.Rejim filan yapmadim sadece eski duzenime döndüm ve hemen verdim.İlk hamileligim canım herkes doğumdan sonra emzirirken çok daha fazla alirsin diyorlar daha fazla stres oluyorum böyle dediklerinde
Doğum mayısta olduğu için biraz şanslıyım aslında havalar sıcak bol bol su içerim yürüyüş falanda yaparsam fırsat bulup gider inşallah yavaş yavaşBana da emzirirken kilo verirsin demislerdi emziren arkadaşlarımın çoğu kilo veremedi ama benim 3 ay sonra sütüm bitti sonra hızla kilo verdim canım. Onemli olan sut yapar diye yeme yanlisina düşmemek zira sütü bol arkadaşlarım sadece bol bol su içtiklerini onun dışında sadece yumurta ve peyniri düzenli olarak yediklerini söylemişti.Yani yemek süt yapar inancına kapilmazsan dogum sonrasinda kilo vermek gercekten cok kolay.Rejim filan yapmadim sadece eski duzenime döndüm ve hemen verdim.
Maşallah canım Allah'ım sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsinBenim de 32. Haftada 2150 gramdi 37. Haftada 3800 cikti. Ama ultrasona guvenemiyorum nedense.
Son haftalarda haftada 250 Gr ile 500 Gr aradı aliyorlarmis canım34. Hafta 2.560 gr / 48 cm
Bu cuma tekrar kontrol var. 36. Haftdayız bakalım ne kadar almış