Bebisleriniz kaç Gr kaç kilo

Canım devlet hastanesi 1440 ölçtü geçen hafta bugün doktordan geldim 32+0 im tam bugün 1780 ölçtü 1 hafta boyunca muz ve kaşar peyniri yedim 1 haftada bukadar alması mümkün müdür bilmiyorum makinada ki ölçüm mu değişiyor bilmiyorum canım ama bugün ki doktorum da az dedi kilosuna beslenmene dikkat et dedi
Mümkün canım haftada 250 Gr falan alıyor bebekler süt tuket canım yatmadan. Ben hamileligimin başından beri her akşam süt içiyorum muzuda çok yerim

Pazartesi tekrar gitcem canım bakalım ne diyecek saolasin canim senin kaçıncı haftan sutude hazır süt mu içiyorsun canım
33+1 oldum canım açık süt alıyorum canım yada markette cam şişede günlük sütler var onlardan içiyorum bide evde mayaladigim yoğurdu tüketiyorum

İlk hamileligim canım herkes doğumdan sonra emzirirken çok daha fazla alirsin diyorlar daha fazla stres oluyorum böyle dediklerinde
Bana da emzirirken kilo verirsin demislerdi emziren arkadaşlarımın çoğu kilo veremedi ama benim 3 ay sonra sütüm bitti sonra hızla kilo verdim canım. Onemli olan sut yapar diye yeme yanlisina düşmemek zira sütü bol arkadaşlarım sadece bol bol su içtiklerini onun dışında sadece yumurta ve peyniri düzenli olarak yediklerini söylemişti.Yani yemek süt yapar inancına kapilmazsan dogum sonrasinda kilo vermek gercekten cok kolay.Rejim filan yapmadim sadece eski duzenime döndüm ve hemen verdim.

Bana da emzirirken kilo verirsin demislerdi emziren arkadaşlarımın çoğu kilo veremedi ama benim 3 ay sonra sütüm bitti sonra hızla kilo verdim canım. Onemli olan sut yapar diye yeme yanlisina düşmemek zira sütü bol arkadaşlarım sadece bol bol su içtiklerini onun dışında sadece yumurta ve peyniri düzenli olarak yediklerini söylemişti.Yani yemek süt yapar inancına kapilmazsan dogum sonrasinda kilo vermek gercekten cok kolay.Rejim filan yapmadim sadece eski duzenime döndüm ve hemen verdim.
Doğum mayısta olduğu için biraz şanslıyım aslında havalar sıcak bol bol su içerim yürüyüş falanda yaparsam fırsat bulup gider inşallah yavaş yavaş

Benim de 32. Haftada 2150 gramdi 37. Haftada 3800 cikti. Ama ultrasona guvenemiyorum nedense.

X