Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
destinacım bende seyrettim minik prensini..allahım nazarlrdan saklasın..minicik yaaaa...kaç haftalıktı orda??yenimi???
maşallah maşallh.bunda bile acaip duygulandım..kimbilir o net olanda nasıl olurum??yanlız yuklersen bi dahakine dosyanı küçült biraz yükleme tam 40 dk sürdü.
bide canım istanbulda nereye gidiosun bu usg i,çin.sanırım ben bu usg ye istanbula gittiğimde giricem??özel muayenemi yoksa hastane falanmı?? ücreti nedir?
dosya küçültmeyi bilmiyomki...:çok üzgünüm:istanbul koşuyolunda medipol hastanesine gidiyorum 80 ödüyorumm.ama ssklılar 35 ödüyoo sanırım bu görüntülerle diğer görüntüler biri ikili taramada diğeri ikinci düzey ultrasonla çekildi yani mormal muayneye gittiğinde 3 boyutlu bakmazlar diye düşünüyorumm hayatımm..siz karar verdinizmi istanbulda nereye taşınıcağınıza..
dosya küçültmeyi bilmiyomki...:çok üzgünüm:istanbul koşuyolunda medipol hastanesine gidiyorum 80 ödüyorumm.ama ssklılar 35 ödüyoo sanırım bu görüntülerle diğer görüntüler biri ikili taramada diğeri ikinci düzey ultrasonla çekildi yani mormal muayneye gittiğinde 3 boyutlu bakmazlar diye düşünüyorumm hayatımm..siz karar verdinizmi istanbulda nereye taşınıcağınıza..