- 8 Mayıs 2023
- 4.355
- 16.035
Yazdıklarımın bilimsel ve doğru olması dışında sorun yok.Yukarıda yazılanların hiçbirini yapma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazdıklarımın bilimsel ve doğru olması dışında sorun yok.Yukarıda yazılanların hiçbirini yapma
reflu yataklarinin yan desteklileri ve baglananlari var, dusmezRelfu yataginin yanından düşmez mi küçük oluyor genellikle o . Siz kendi yatağına yatırın dümdüz
Yan yatınca soluk borusuna gerı kacıp bogulma ıhtımalı cok. Ama sırt ustunde anca yutar. Anatomık olarak doktorlar bunu destekliyor. Yastıksız ve sırt ustubirşey sormk istiyorum hep korkarım bebekler düz yatıp kusarsa ya bogulurlarsa yan yatırmak mantıklı değil mi? kusunca kenardan akar diye düşünüyorum tabi anne olmadım bilmiyorum ama minik bebeklerin kusma durumu beni korkutuyor ya:/
Doktorlar ve ani bebek ölümü ile ilgili makaleler boyle yazıyor. Ve hıc bır tehlıkelısını gormedım zıra cok faydasını gordumEvet var ama kendisi minik olduğu için içinde küçük kalıyor biraz müslin örtüyle destekleyip sıkıştırırım
Neden yan yatırmıyoruz? Şimdiye kadar okuduğum tüm kaynaklarda yan yatırın diyordu?
Yüzüstü falan dönerse tehlikeli olabilir diye düşündümYazdıklarımın bilimsel ve doğru olması dışında sorun yok.
Dedi bilim insanı. Kızlar butun okuduklarınızi doktorun anlattıklarını unutun. Bilim insanına kulak verın. Ani bebek ölümünden habersız yasayın gıtsınYukarıda yazılanların hiçbirini yapma yan yatma yastığı diye bir şey var ondan al. Şimdi görselini de eklerim bulunca
Hayırdır solunuzdan mı kalktınız, bi atar bi gider…Dedi bilim insanı. Kızlar butun okuduklarınızi doktorun anlattıklarını unutun. Bilim insanına kulak verın. Ani bebek ölümünden habersız yasayın gıtsın
Tam aksıne dogru yonumden kalktım. Butun yazılanları bosverıp sızın dogru olan mesajınıza yönlendırdıkHayırdır solunuzdan mı kalktınız, bi atar bi gider…
Evet yan yatış yastığı gayet güvenli.Tam aksıne dogru yonumden kalktım. Butun yazılanları bosverıp sızın dogru olan mesajınıza yönlendırdık
Evet yan yatırıp yan yatıs yastıgıyla destelemek cok guvenlı butun pediatri akademisinin arastırmaları -, yan yatıs yastıgı +Evet yan yatış yastığı gayet güvenli.
Osman Gönülal dinleyebilirsin benim okuduğum tüm kaynaklarda Amerikan Pediatri Akademisi de dahil sırt üstü yatirilir çocuk . Bence okuduğunuz kaynakları tekrar gözden geçirin. .aksine kesinlikle yüz üstü , yan önerilmezEvet var ama kendisi minik olduğu için içinde küçük kalıyor biraz müslin örtüyle destekleyip sıkıştırırım
Neden yan yatırmıyoruz? Şimdiye kadar okuduğum tüm kaynaklarda yan yatırın diyordu?
Tebrik ederiz Bebegınızı7 günlük bebeğim var. Prematüre doğdu 34 haftalık. 2.5 kilo minicik :)
Bebeklerin 5 6 aylıkken dönebildiğini dün gittiğim çocuk doktorundan öğrendim. Kendisi şaşırdı aa bu bebek dönüyor filan deyip hemşirelere gösterdi hatta. Evet ilk doğduğu günden beri başını kaldırıp dönme hareketi yapabiliyordu.
Şimdi ben bebek uyurken onu yan yatırıp kendim de uyumayı planlıyordum ama normalde dönmemesi gerekirken dönüyorsa yalnız uyutamam anlamına mı gelir? Ya yüz üstü dönüp boğulursa? Başında mı bekleyeceğiz her zaman uyurken?
İzlediğim bakım videolarında bile bebek uyurken siz de dinlenin diyordu şimdi ben nasıl dinleneceğim? Streslendim.
Dönmeye başlayan bebeğe kundak olmaz . benim oğlumda 2.5 aylıkken dönmeye başladı. Tâbi dizin bebekten büyük olduğu için dönebiliyorsa elleme istediği gibi yatsın demişti doktor . Ben yinede yan yatış yastığı arasında yaptırmıştımDönmesini biraz kısıtlar diye kundak yapıyordum
Osman Gönülal dinleyebilirsin benim okuduğum tüm kaynaklarda Amerikan Pediatri Akademisi de dahil sırt üstü yatirilir çocuk . Bence okuduğunuz kaynakları tekrar gözden geçirin. .aksine kesinlikle yüz üstü , yan önerilmez
Coğu kaynak bu bılgıyı verıyorken ve bu bılgıyle 4 cocuk buytmusken kulaktan dolma sadece satıs amacı guden kaynaklara ınanan malesf cok.Bende tam bundan bahsediyordum siz önce atmışsınız .