• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebişlerin aylık kontrolleri ve kiloları

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Bizde 27 aralıkta doktora gitmiştik. 58 cm ve 5600 gr.dı. Normal yani çok şükür..sütüm yarıyo şimdilik bakalım nereye kadar gidebilcez mama vermeden.

bisde 1 aylıkken gitmiştik boyunu ölçmediler 3500 doğmuştu 5000 olmuş maşallah

biz 14 ocakta gidicez doktora. cok merak ediyorum kızımın kilosunu ben de.
evde elektronik tartı yok. bakkala gidip tarttirsam mı ki? :))))

bizim bugün aylık kontrolümiz vardı.2 aylık olduk.5 kilo 57 cm..900 gram almışız 1 ayda.buna da şükür.Allah hepimiizn ebişine sağlık versin kızlar........

maşallah bebeciklere kızlar.
elif ben tarttım daha önce bakkal tartısında elektronik olanlar varya onda:)) kaynanamlarda var o tartıdan gidince bi daha tartıyım ben doktora gidene kadar çatlamıyım barii:))

arkadaslar bizde dun kontrole gittik oglum 3.750 gr dogmustu simdi 2 aylik 5 gunluk ve 7.200 olmusuz biraz fazla galiba :)))))

180 cc mama içerse böyle olur :)) Maşallah canım ama dikkat et ileride obezite tehlikesi olmasın.

evet canim saka bi yana da bugun 150 cc ye dusurdum simdi goze cok sirin gozukuyor ama Allah korusun gidisat boyle giderse pek parlak degil kaydirigubbakcemile3

o bakimdan rejim yapiyoruz :emir_bebek::ecrin_bebek:

hey maşallah 7,200 gr fazla mama veripte midesini genişletme derim cnmcım tosun tosun hoşuna gidiyordur şimdi gıdışları bacakları tombul tombul ama dikkat derim 2 aylıkken 6 kilo ii gibi ama 7 kilo biraz fazla geldi bana ama 41 kere maşallah allah nazarlardan korusun bizimkide sadece süt ile besleniyo buggün 2 ay 1 günlük yarın aşısına gidicez dijital tartıda 6,400 gelio ama yanlışlık olabilir yarın bi bakalım burayada yazıcam bütün bebişlere maşallahhhhh

sedacim haklisin, bende farkina vardim zaten ailemde obez yok ama yinede insan korkuyor esimde devamli biraz fazla kilo aldi gibi geliyor demesine ragmen ben bildigimi okudum. ama artik dikkat edicem minik kene sonra olmasin deve kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

ilahi güldürdün beni gülsencim sağlıklı olsunlarda valla gerisi boş sakınan göze çöp batarmış herşeyden herkesden sakınıyoruz kendi bildiklerimizi okuyoruz etrafa duyularımızı kapatıyoruz ama galiba birazda dinlmek lazım :))))

Kızlar bizde dün tam 2 ayımızı doldurduk ve tartıldık :)))
2. ay bitiminde 5.600 gr boyu 60 cm maşallah kızıma :)

ya benimki sizinkilerin yaninda biraz iri kaliyor :) benimki 2 ay bir haftalik boyu 63 cm kilosu en son 7.200 du

Back