• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebişlerin aylık kontrolleri ve kiloları

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
gülşen seninki standartların üstünde gibi geldi bana ???

Bizimkiler üç aşağı beş yukarı birbirlerine yakınlar.
Bence sen böle az vermeye devam et.

gülşen seninki standartların üstünde gibi geldi bana ???

Bizimkiler üç aşağı beş yukarı birbirlerine yakınlar.
Bence sen böle az vermeye devam et.

evet canim farkindayim benimkinin hem boyu hemde kilosu normalin uzerinde valla elimden geleni yapiyorum gunde 7 defa 180 cc mama verirken su an gunde 5 defa olmak uzere 150 cc ye dusurdum daha ne olsun :ecrin_bebek:

5.610 kg olmus oglum ama malesef bu ay yanlizca 400gr almis.cok canIm sIkkIn benmi hata yapiyorum diye icim icim yiyor:(

kızlar ecrinim 52 günlük oldu.dün tartıldı ve 4550 gr olmuş.haftada yaklaşık 300 gr almaya başladı :dance: umarım böyle devam eder de 2. ayımızı 5 kg ile bitiririz.

benim oğlumda 2.ayının sonunda 5600 gr ve 58cm di maşşaallahh hepimize

Selam kızlar... a.s.

Ben Emir Talha'm doğduğundan beri giremiyorum.... mirmirmirmir

Artık yavaş yavaş buralara döndüm.... kaydirigubbakcemile2

Bende minik erkekimin kilosunu yazayım dedim... :ecrin_bebek:

Doğumda: 53 cm. - 3500 gr.'dı... :nazar:
Şuan: (30 günlükken) 60 cm. - 4480 gr. oldu.... :nazar:

Bu arada biz doğumdan önce herşeyi liste halinde yapıorduk...

Şimdide boy ve kiloları listeli yapalım ve ööle takip edelim..

Ne dersiniz hoş olmaz mı... (reklamlaaaaar :roflol:)

herkese merhaba
bizim kızında bugün aşı günüydü.Sağlık ocağına gittik.Aşıları yapıldı :bbo: ve tartıldı. 6.300 olmuş kuzum benim:dance:.Fakat boyu yine ölçülmedi:1no2:.Bidahaki ay ölçecekler inşallah....

Benim oğlumda 29 aralıkta götürdüğümde 5300 gr. ve 6 cm. olmuştu.
Maşallah hepsine, çok iyi gelişiyorlar..:nazar::nazar::nazar::nazar:

merhaba kızlar uzuuuuun bir aradan sonra tekrardan buradayım bebişimle artık mümkün olmuyor eskisi gibi neyse perşembe aşılarımızı yaptırdık ogün tarttılar 5.500grm boyu 57 cm doğduğunda 3 kioydu oğlum boyuda 48 cm di maşallah çok iyi gidiyoruz buarada 67 günlük olduk

bugun gıttık kontrole kakamızın yesıl olması dısında sıkıntı yapacak bır durum yok. boyumuz 59,5 cm kılomuz 5850 olmus bu arada 67 gunluk olduk artık ;)

Benim kızım iki gün sonra tam iki aylık oluyor.Ocağın 7'sinde kontrole gittiğimizde boyu 54 cm kilosu4900 gr'dı.Doğduğunda 2700 dü.Ben çok fazla old. düşünüyordum ama dr.umuz günde 30-40 gr almasının normal old.söyledi.Çok şükür iyi toparladı umarım böyle devam ederiz.

bizimde bugun 2 aylık kontrolümüz vardı kızımın kilosu 5400 gr coyuda 64 cm olmuş.boyu birden uzadı ama 1 haftadır grip oldugundan ve iştahsız oldugundan pek kilo almamış kuzum

biz de dün hastaneye gittik 4 tane aşı olduk
verem
pnömökok
2 kol 2 bacak cok yordular kızımı
boyu 61 cm kilosu 5.200:nazar:
kilo alımını begenmiyorum doktor normal diyor ama aynı zamanda da emzirme sürelererini artır diyor. ama kızım cok iştahsız. bilmiyorum naapıcaz. mama takviyesine falan gerek duymadı doktor. yine de maşallah kızıma. ve tüm bebişlere...

evet maşallah tüm bebeklere
benim oğluşumda 1 hafta önceki kontrolünde 5700 gr ve 60 cm geldi
maşallah kuzuma dr.umuz gelişiminin güzel olduğunu söylüyor
inşallah hep böyle gider

Kızlar bebeklerinizi çocuk doktorumu takip ediyor yoksa sağlık ocağındaki doktormu

biz doktora gidiyoruz aylık rutin kontrole, sağlık ocağına ilk defa yarın gidicez aşı için bakalım neler yapıyorlar

Back