• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebişlerin aylık kontrolleri ve kiloları

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
benim oğluşumu da 2 gün önce kontrole götürdük 4120gr ve 54 cm olmuş doktor çok kilo almış çok iyi dedi.maşallah bize:)))

kızlar benim oğlumda 3610 doğdu.1 aylıkken 4 340 oldu.şimdi 2 aylık oldu 5020 olmuş.ama ben mamada veriyorum.sütüm yetersiz geliyor doymuyordu.sağıp verdim oda zamanla azaldı.gittikçede azalıyor:(doktorumuz önermişti mamayıda.şimdi gittiğimizde kontrolüne mamayı artırmamı söledi.ilk zamanlarda kiloda düşme oldu o yüzden mama demişti.eğer kilo kaybı böyle giderse hastaneye yatırıp serum vermemiz gerekecek demişti:(anlayacağınız benim bebeğim mamayla büyüyecek:(:(:(:(

benim oglum 3600 dogdu hastalandi 3300 düstü 10 günlükken 3400 gr oldu simdide 4300 gr benim evde tartim var haftada teartiyorum eczaneden kiraladim ilk zamanlar korkuttugu icin kendim evde tarti bulunduruyorum

sebepsiz fırtına; ben şöyle bir inceledim.hoşuma gitti bilgiler.Teşekkürler canım.kilo alımlaeının ilerleyen aylarda azaldığını bilmiyordum ben.yeni bir şey daha öğrendim.zannediyordun ki her ay 1 kilo..

ay ben bu başlığı yeni gördüm(:
neyse zaten en son kasım annelerindenim bende..
oğlum 4060gr doğdu.boyuda 54 cm.ertesi gün şişi inince 3800 gr. düştü.
20 gün sonra kontrolümüzde 4996gr. olmuştu.boyumuzda 57 cm.
doktorum çok iyi gittiğimizi ve sütümün yaradığını söledi.
ilk günler çok aranıyodu,ağlıyodu ve iri bebek olduğundan ve ben sezeryanla doğum yaptığımdan sütüm azdı ;oğluma yetmiyodu.ilk 1 hafta 12 saat arayla 60 ml.mama takviyesi yaptım.sonra sütüm arttı ve mama vermeyi bıraktım.sanırım bu kilo sütümden.maşallah oğluma.bugün tam 1 aylık olduk ve kontrolümüz daha 22 ocakta.biz ultrasonu kontrole giderken çektiricektik.acaba geçmi olur?
doktorumuz bunu çektirip gelin demişti..

maşallahazocum bebişine.bakalım biz de 3 ocakta 2 aylık oacağız..artık kontrolde göreceğiz ne kadar büyüdüğümüzü:))

iyi akşamlar kızlar bizde kızımı bugün götürdük kontrole kızım 3550 doğmuştu 8 günlükken götürmüştük o zamanda 4080 olmuştu bugün kızım tam 29 günlük oldu kilosu da 5190 olmuş:nazar:doktorumuz çok iyi olduğunu söyledi çok sevindim

3740 kg 53 cm doğmuştuk. 37 günlükken kilomuz 4600 boyumuzda 59 cm'di. Şimdi kaç olduk çok merak ediyorum. Bulabilsem bebek tartılarından eve alıcam.

hepinizin bebişlerine maşallah.
benim canım biraz sıkkın bu knuda.3400 doğduk.3200 olduk.1 aylıkken4100 dük.şimdilerde gaz sorunu yüzünden bi seferde doğru düzgün emmiyor.emip burakıyor kıvranıyor..bu da beni üzüyor.bakalım 2. ayımızda nekadar olacağız.umarım 5 kiloyu buluruz.

inşallah tüm annelerin sütleri bebişlerine yarar...

hepinizin bebişlerine maşallah.
benim canım biraz sıkkın bu knuda.3400 doğduk.3200 olduk.1 aylıkken4100 dük.şimdilerde gaz sorunu yüzünden bi seferde doğru düzgün emmiyor.emip burakıyor kıvranıyor..bu da beni üzüyor.bakalım 2. ayımızda nekadar olacağız.umarım 5 kiloyu buluruz.

inşallah tüm annelerin sütleri bebişlerine yarar...

Üzme kendini Diloks'cum, oğluşun 5 kiloyu çoktan geçmiştir bile... Sen moralini yüksek tut ki sütün bebişine çok daha fazla yarasın...

mrb kızlar.dün bebişimin doktor kontrolü vardı.43 günlük bebeğim 4200 gr olmuş.1 haftada 300 gr almış.3100 gr doğmuştu.43 günde 1100 gr az mı sizce?CADIARZUson hafta iyi almış ama ilk doğduğunda sütüm az olduğundan mama da vermemiştim.sütün gelmesini bekledim.o yüzden bebeğim zayıflamıştı.çok pişmanım.keşke hiç düşünmeden mama verseydim.çevremdekiler 'verme,sütün gelir' dediler.onlara kandım.benneyaptımki

benim kısçem 70 günlük oldu ve kilosu 5 gün evvel 6130 gr boyu da 59 cm idi... büyüyor yavrucak...

benim kızımda 2 aylık kilosu 4950 boyuda 55 cm doktorumuz iyi gidiyo dedi maşallah bebeişlerimize

biz de bugün doktora gittik. oğluşum 6530gr olmuş, boyu da tam 60 cm :nazar:
herşeyi çok iyi dedi doktor teyzesi, şişkocuk olmuş oğluşunuz dedi kaydirigubbakcemile3

Back