Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlerimizin resimleri

MAŞALAAAAAAAAAAAH MAŞALLAAAAAAAAAAAH.........
betülcüğüm senin anlattığını bende denedim kocaman oldu boyut ayarı yok sanırım elifinkini deneyin arkadaşlar o daha iyi oluyor ayarlanıyor boyutu daha güzel gözükür

Maremcim ,drydenniscim maasallah, Drydenniscim senin ceren ayni benim kayraya benziyor..Gerci resimlerde cokcok farkli cikiyor ama babasina gostersem biizm kiizn resmi diye rahat yutar.....Karedelencim betul dedigi evet buyuk cikiyor ama ben elifin dedigini yapamiyorum neden bilmiyorum.Elifcim dedigini yaptim ustune gelip tiklayinca once mavi oluor ama sag tik yapinca mavilik gidiiyor ve copy yazisida koyu siyah olmuyor...Acaba ne yapsam duzelir bir fikrin var mi?

Bu sayfa kaymış, resmi geri çekmek zorunda kaldım. Bir uçtan bir uca gidebilmek için nerdeyse 1 dk. zaman gerekiyor..

Son düzenleme:
:teytey:Mayıs anneleri; hadiii!! Bebişlerimizin resimlerini paylaşalım.. Kanımca bu konu hiçbir zaman 2. sayfada olmamalı!!kaydirigubbakcemile2gamyoncuiremsukaydirigubbakcemilelülülülülülü Güzel varlıklarımız daima 1. sayfanın en güzide köşesinde yeralmalı.....

maşallah çok tatlı elbiseside çok yakışmış ya. kızlar bi başka be elbiseler, etekler, tokalar..... aaah aaah benim keltoş oğlumadamı elbise giydirsem yakışırmı acep:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…