- Konu Sahibi hidennisko
-
Ben 9'a bugün girdim.Bir dikkat kesileyim gerileceğim mi acaba? :)) Dün akşam göbeğime bir kramp girdi o muydu acaba?
Dikkat et canım mutlaka hissedersin göbek deligin geriliyo orda bir gerginlik bi yük varmış gibi hissediyosun sanki bebiş kordonu cekiyomuş gibi sırnaşık şey:asigim:
ya benim de ufak ufak kramplar oluyo karnımda bazen oynamıki diorum ama daha çok küçük oynuo ama hissedemezmişim ki...
benim sıkıntım akıntım var doktora 17.12 de gidecem o arada sorsam geç kalmam de mi? 17.12 de ikili test ense kalınlığı ölçülecek inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi
tubacim ikili test icin erken degilmi bende 19 aralikta gidecegim doktora 9 hafta 4 gunluk olacak bebegim..doktor bana da bir test yapacagini soyledi ama ne testi bilmiyorum..2 li test olamaz dimi erken daha
tubacim ikili test icin erken degilmi bende 19 aralikta gidecegim doktora 9 hafta 4 gunluk olacak bebegim..doktor bana da bir test yapacagini soyledi ama ne testi bilmiyorum..2 li test olamaz dimi erken daha
temmuz annelerii ben göbekliyim biraz birde hamile olunca karnım gaz falan oluyo karnım iyice şişti normalde çok dar giyinen birisiydim ama bayrama hamilelik giysem abartmış olurmuyum çünkü bebişim daha küçük
çiğdemciğim bebişinin kalp atışlarını karından ultrasonlamı duydunuz?kızlar benim son adet tarihim 12 ekim bebişimin boyu 15mm canım beniiiiiimmmmmmmmm....
çiğdemciğim bebişinin kalp atışlarını karından ultrasonlamı duydunuz?kızlar benim son adet tarihim 12 ekim bebişimin boyu 15mm canım beniiiiiimmmmmmmmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?