bebişlerimizin gelişimlerini paylaşalım...

onlar için herşeye değer ama dimi canım benim allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.kraker yada bisküvi yemen mideyi yatıştırırmış.ha birde aşırı bulantı ve kusmaları olan anne adaylarının gebeliklerinin daha sağlıklı geçtiği ve düşük yapma oranlarının az olduğu söyleniyor.

ayy sagol canım yaa sabahları kraker yiyorumda öglen ve akşam napıyım yesemde fayda etmiyor hala migdem bulanıyo hafif bi bulantı ama rahatsız ediyo ara sıra ekşi bişiler yiyorum yatışıyor saglıkla gelsinlerde bebişlerimiz napalım katlanıcaz herşeye..

arkadaşım benimde son adet tarihim 12ekim internetten hesapladım bebişim 18temmuzda gelecek Allahımın izniyle.yani seninle aramızda 1günlük fark var hehe.ben henüz doktora gitmedim alttan muaneye bi türlü cesaret edemiyorum 2 hafta sonra falan gitcem doktora.kan testim ve idrar testim pozitif çıktı.nasıl mutlu oldum anlatamam çok farklı bi duygu.içimden bi his kızımın olacağını söylüyor.sana ve bebişine sağlıklı günler dilerim buraya yazarız gelişmeleri ok

tub83 benimde 11 ekim son adet tarihim 2 gün geçikince idrar testi yaptım pozitif çıktı 1 hafta sonra B-HCG yaptırdım 4500 çıktı keseyide gördüm aynı gün içinde 48 saat sonra tekrar yapıldı B-HCG 8800 çıktı yani ikiye katlamıştı
1.12 yani geçen cumartesi kalp atışlarını duyduk çok güzel bir duygu güm güm güm ne de hızlı atıyor :))))
15.12 ikinci konrtolüm var Allah nasip ederse benimde 17 temmuz gibi görünüyor bakalım hayırlısı seninle 1 gun var aramızda hemen hemen aynı sayılır aslında bence bir an önce git ve kalp atışlarını duy alttan muayenden de hiç korkma canım abartıldığı gibi değil sevgiyle kal hoşçakal

bende nasipse 27 temmuzda alıcam kucağıma, 6+3günlük hamileyim. banada 2li testi anlatırsanız sevinirim bilmiyorum çünkü, saolun kızlar allah sağlıkla nasip etsin bebişlerimizi

bende nasipse 27 temmuzda alıcam kucağıma, 6+3günlük hamileyim. banada 2li testi anlatırsanız sevinirim bilmiyorum çünkü, saolun kızlar allah sağlıkla nasip etsin bebişlerimizi

canım 2teste bişi yok sen ilk muaneye gittinmi sanırım 1 hafta sonra gidiceksin 7 haftalık oldugunda kalp atışlarını görürsün ve doktorun sana bol meyve ve folik asit önericektir 2 test icinde 12 haftalık oldugunda doktorun cagırıcak ve ultrasonda ense kalıgınlıgına bakıcak sonrada bir kac test icinde kanını alıcaklar okadar canım zaten doktorun ozaman sana anlatıcaktır hoşgeldin aramıza bakalım:teytey::nazar:a.s.

Ben bebeğim 6 hafta 6 günlükken farkedip doktora gitmiştim.Pıtır pıtırdı.Hareketli bir nokta halindeydi.Cumartesi gideceğim birde sanırım 9.haftanın içindeyim şu an.Acaba ne ile karşılaşacağım bu sefer.Çok heyecanlıyım :)))

kızlar yardım edin doktora gittim sandığımdan daha küçükmüş bebeğim oyüzden kalbi atmaya başlamamış ve duyamadık kalp atışı hangi haftalarda başlar 10gün sonra tekrar gideceğim şimdilik sadece keseyi gördük normalmi

kızlar yardım edin doktora gittim sandığımdan daha küçükmüş bebeğim oyüzden kalbi atmaya başlamamış ve duyamadık kalp atışı hangi haftalarda başlar 10gün sonra tekrar gideceğim şimdilik sadece keseyi gördük normalmi

canım sen gebelik haftanı SAT göre hesaplıyorsun ama ilk adet gördüğün gün mü oluyor bebeğin hayır geç döllenme olmuştur panik yok rahat olun biraz kızlar kötü birsey olsa doktorun söylerdi bak 10 gün sonra çağırmış ben 7 hafta 2 günlükten duydum kalp atışını doktor haftası ile uyumlu bebek dedi demek ki senin yumurtlama gunun adetinin tam ortası değilmiş yada geç döllenmiş böyle düşün kalbini ferah tut

ay arkadaslar konuyu actim ama ben yazamadim..hasta oldum cok fena 12 13 gundur mahvoldum..ilac verdi doktor sinüzit ve farenjit olmusum diye..kullamadim tabi o yuzden zor iyilestim..

bebislerinizle ilgili yazilari heyecanla okudum..

bende 2 3 gundur bulantılar basladi 8 hafta bitti aslinda gec diilmi bulantilar icin..benimde 19 aralikta var randevum merak ediyorum bebisimi 10 haftalik olacak annesinin gülüüüü

teşekür ederim semras doktorumda öyle dedi ama işte insanın içi rahat olmuyo niye kalbi atmıyo niye büyümedi diye gereksiz takntılar yaptım oysa çok küçük daha hidennisko geçmiş olsun canım

bel agrısı yok bende ama inanılmaz bir akıntı neredeyse koyu sarı ve idrarımda cok koyu ..normal diyorlar ama sizdede varmı??

bel agrısını gece yataga yatıgımda şidetli bi şekilde hissediyorum veya arasırada bel agrısını hissediyorum ayy bugün dışardaydım benden su geliyo diyo korktum bi an kızlar panikledim sonra eve geldim baktım beyaz bi akıntıymış içim ferahladı korktum bian ters giden bişimi var diye bu sabahta ani bir migde bulantısıyla uyandımkafamçokkarıştı

kızlar bide bu hafta bebegin kordonu oluşuyomuş ben bilmiyordum sabah hissettim göbek deligimde bir gerilme oldu dedik bebek kordonu bu kesin sonra nette araştırdım ve dogruymuş 9 haftalık olunca kordon oluşuyomuş 9 haftalık hamişler hissetinizmi bebişinizin kordonunu:teytey::asigim:

teşekür ederim semras doktorumda öyle dedi ama işte insanın içi rahat olmuyo niye kalbi atmıyo niye büyümedi diye gereksiz takntılar yaptım oysa çok küçük daha hidennisko geçmiş olsun canım

Sakın stres ,takıntı yapma tub83..bebeğine büyük kötülük edersin.Sakin ol git bakalım 10 gün sonra canım..Hayırlısı olsun..

kızlar bide bu hafta bebegin kordonu oluşuyomuş ben bilmiyordum sabah hissettim göbek deligimde bir gerilme oldu dedik bebek kordonu bu kesin sonra nette araştırdım ve dogruymuş 9 haftalık olunca kordon oluşuyomuş 9 haftalık hamişler hissetinizmi bebişinizin kordonunu:teytey::asigim:

Ben 9'a bugün girdim.Bir dikkat kesileyim gerileceğim mi acaba? :)) Dün akşam göbeğime bir kramp girdi o muydu acaba?

teşekür ederim dak.kızlar bende akıntı hamileliğim başından beri çok yoğun bi şekilde var.bende internetten araştırdım bu akıntı meselesini normalmiş hamilelik belirtisi yani.kızlar bende sadece bel ağrısı değil aşırı derecede yorgunluk göbek ağrısı göğüs ağrısı bel ağrısı hepsi var bi ara geçmişti bu ağrılarım şimdi tekrar başladı.ama bebişim için herşeye değer annesinin kuzusu sağlıkla gelsin hepimizin bebişleri

X