• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebişlerimize Mektuplarimiz...

nry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2008
66
0
86
38
İstanbul
Arkadaşlar Hadi Gelin O çok Istediğimiz Her Ay Beklediğimiz Ve Gelmeyincede Hüsrana Uğradiğimiz Bebeklerimize Içimizden Gelenleri Söyleyelim Ve Duygularimizi Dile Getirip çağiralim Onlari...

senin için bir başlık bile bulamadım benim için okadar çok uzaktasınkı nasıl yakınlaşacağımızı şu an bilmiyorum
beklemek çok zor günler hasretle özlemle geçiyor
yada geçmeye çalışıyor birgün kollarımda olduğunu düşünemiyorum bike hani karnlıkta gözümüz görmez ne yapacağımızı nasıl yürüyeceğimizi bilemeyiz işte öyle bir çaresizlik nasıl davranaçağını bilmememk çocuğu olanlaarınyanınıda uzaylışmış gibi oluyorum hni sen yoksunya başak gözle bakıyorlar benden bahsederken çocuğu olmayan kadın diyorlar ama bilselerki beni üzüyorlar
yıllarca beklemk çok zorrrrrrrrrrrrr ama ALLAH c..c bana hayırlısı ise seni nasip edecek biriçik yavrum
not: daha çok yazmak isterdim ama duygusallaştığım için yarıda bıraktım

CANIM YAVRULARIM
İKİZLERİM SİZİ ÖYLE ÖZLEMLE BEKLEMİŞTİMKİ 2.5YIL SONRA KARNIMDAYDINIZ TÜP BEBEKLE İLK DENEMEMDE BENİ ÖYLE MUTLU ETTİNİZKİ... MALESEF SİZE DOYAMADIM KUCAĞIMA ALIP KOKLAYAMADIM.. ASLINDA KENDİMİ ANNELİĞE HAZIRLAMIŞTIM HAMİLEYKEN KARNIMI GERE GERE GEZİYODUM BİR KIZIM Bİ OĞLUM OLACAKTI... NE GÜZEL TEKMELER ATIYORDUNUZ HER KONTROLDEN SONRA UÇARAK GELİYORDUM HELE BİDE BİR KIZ Bİ ERKEK MÜKEMMELDİ.....
ANNEM!!!!
SİZİN ODANIZI HAZIRLAMAYA BAŞLAMIŞTIK BABANIZLA GÜZEL BORDÜRLERİNİZİ KIZIM MELEKNURUM (Berfin)PEMBE OĞLUM CELİL(AlpBARAN) SANADA MAVİ OYUN YATAKPARKI ALMIŞTIK ÖYLE ÖZENMİŞTİK BABANLA TİTREŞİMLİ HEMDE SALLANAN VE ARABA KOLTUKLARINIZ BABANIZLA NE HAYAL KURUYORDUK SİZ ARABANIN ARKASINDA BEBE BABA DİYE TUHAF SESLER ÇIKARACAKSINIZ.. GÜZEL YAVRULARIM İKİZARABANIZIDA ALMIŞTIK İKİNİZİ YANYANA KOYUP PARKA ANNANENİZE GÖTÜRECEKTİM... YAVRULARIM ŞUAN BABANIZDAN GİZLİ YAZIYORUM ÇÜNKÜ BENİM AĞLADIĞIMI GÖRÜNCE ÇOK KIZIYOR ÇOK KAFANA TAKIYORSUN DİYO O YÜZDEN GİZLİ YAZIYORUM MELEKLERİM... ARTIK AĞLAMAK İSTEMİYORUM BİLİYORUM RAHATSIZ OLUYORSUNUZ AMA BOĞAZIM DÜĞÜMLENİYOR NE YAPAYIM....
EVET BEBİŞLERİM KIYAFETLERİNİZ BATTANİYELER VE BORNOZLARINIZ HERŞEY HAZIRDI NİYE GELMEDİNİZ UMARIM HAYIRLIDIR BENİM İÇİN YA GELİP SAĞLIKSIZ OLSAYDINIZ ALLAH KORUSUN... BİLİYORUM BENİ BABANIZI ÖBÜR DÜNYADA KORUYACAKSINIZ... BANA YENİ KARDEŞLER YOLLAYIN TAMAMMI ANNEM ALLAH'A DUA EDİN BENİM BE BABANIZ İÇİN.....
MALESEF YAVRULARIM DOĞUMDA SİZE BAKAMADIM DOYAMAM DİYE KUSURABAKMAYIN ANNEM AKLIM SİZDE DAHA ÇOK KALIR DİYE... BABANIZ SİZİ KUCAĞINA ALMIŞ KİM BİLİR NELER HİSSETTİ.. YENGENİZDE SÖYLEDİ KIZIM SENİ GÖRMÜŞLER SİYAH SAÇLARIN VARMIŞ.. ESMER GÜZELİMİ OLACAKTIN........ YAKIŞIKLI OĞLUM SENİ KİMSE GÖRMEDİ ÇÜNKÜ SADE BABAN VARDI O ALDI SENİ KUCAĞINA.....
CANIM YAVRULARIM
SİZE NE YAZSAM AZ İÇİM OKADAR DOLUKİ KELİME BULAMIYORUM ZORLANIYORUM ŞUAN ŞUAN BABANIZDAN ÇEKİNMESEM AĞLAYARAK NELER DÖKMEZDİM AMA ŞİMDİLİK BU KADAR..
SİZİ ÇOK SEVİYORUM ANNECİM BİRGÜN KAVUŞACAĞIZ....
NE OLUR BABANLA BİZİM İÇİN DUA EDİN SİZ MELEKSİZNİZ YENİ KARDEŞLER GÖNDERİN.......
CANIM OĞLUM CANIM KIZIMA......
ANNENİZ.............:a015::a015:

Son düzenleme:
Canım bebeğime:
Bir bilsen ben ve baban ne zamandan beridir aramıza katılmanı bekliyoruz,biliyomusun dışarda gezerken magazalarda sana yakışan kıyafetlerden almak istiyorum ama baban istemiyo nedeni senin aramıza katıldığın zaman almak istiyo hem en iyisinden hemde bi oda dolusundan,ben almıyorum ama annenannen sana bir sürü ciciler aldı.Beni affet bebeğim babanla evlendiğimiz ilk senelerde seni istemiyordum sen aramıza katılırsansa gezemiyeceğimi babanla vakit geçiremiyeceğimi düşünürdüm bu düşüncemden dolayı affet beni senin yokluğunu ta derinlerde hissediyorum biran önce gel aramıza katıl seni emzireyim sana banyo yaptırayım beni geceleri defalarca uyandır...İnan sen olmadan bu evin bi tadı yok seni büyük bi sabırsızlıkla bekliyoruz.Sana söz sen gelince tüm sevgimi sana vereceğim yeterki hayırlısıylan gell...

:emir_bebek: o gün baban mantı bile yiyemedi sustu saatlerce bende öylece uzandım yatağa .sessizdi evimiz.şokta idi.çünkü hamile idim.herkese duyurduk herkes çok mutlu idi.ama bizde garip bi durgunluk vardı. zor alıştık buna.ama çok mutlu idik tabii:dance:
baban 9hafta elleri karnımda uyudu biliomusun .evet sadece 9hafta kaldın bizimle sebepsiz neden siz bıraktın bizi.oysa ne hayaller vardı sana dair.eğer gitmese idin 10mayıs doğum günün olcaktı ve şimdi 23 günlük mis kokan bi bebek olcaktın .çok ağladık.gecelerce ama yapabileceğim hiç bişey yoktu.biliyorum sende çok istiyodun bizi.
şimdi bize duat bebeğim.sağlıklı bi kardeşin olması için duaet lütfen.seni çok seviyorum sadece9 hafta benimle olsanda annenim ben senin
.senağlama

Merhaba arkadaslar,

ben bu sitede daha cok yeni sayilirim. Bu yüzden ilk olarak herkese sevgi dolu merhabalar... eminim cok iyi vakit gecirecegim bir sitede. Ben bebegime mektub yaziyorum arasira. Bazen icimdeki yasadiklarim beni cok yipratiyor ve duygularimi kaleme dökmek cok rahatlatiyor. Sizinle önceden yazdigim mektubu paylasmak isterim. ek not olarakta sunu bilmenizi isterim, ben 11 ayda 7,5 haftalik bebegimi karnimda iken maalesef kaybettim be o gün bugün bir tik yok. Umarim en kisa zamanda her isteyen kadin ANNE olur. Ben herzaman pozitif düsünmeye calisirim.
EMINIMKI BIRGÜN BENDE ANNE OLACAGIM

Merhaba Bebegim,

evet yeni bir gün ve yeni umutlar.... Bugün hava subat olmasina ragmen cok güzel. Disarida parlayan günes insanin kalbini istitiyo. Dünyaya baska bir gözle bakmayi sagliyor sanki. Icim bir tuhaf bu gün-civil civil. Aslinda neden oldugunu biliyorum... senin gelecegini iste ayni böyle günesli bir günde ögrenmistim , suanki gibi calisiyordum ve is arkadaslari ile testi masamin üzerine koyup beklemeye baslamistik. iste böyle birgündü senin bana annecigim geliyorum dedigin gün. belkide bu gün o heyecani yasiyorum yine. sonrasini düsünmek istemiyorum annecim. sanki o kara gün hic olmamis gibi yasamaya calisiyorum. sanki hic kalbimin altindan koparip almamislar gibi, yasamaya calisyorum. olmuyor ama bazen cok kötü oluyorum. o an aklimdan cikmiyor hic, senin artik yasamadigini bana söyledikleri an, sonra ise kürtaj icin imzalamam gereken belgeleri önüme koyduklari ani... nasil imzalardim onu, hemde kendi ellerimle.nasil izin verirdim seni benden almalarina??? baska imkanim yoktu ama bebegim. hata narkozu verirken, doktorun bana heyecanlimisinn güzel seyler düsün demesi varmi, o an icimde neler oluyor bir görebilseydi keske... sonra beni uyuttular bebegim. uyumadan son bir kez söyle bir dokundum karnima seni hissettmek icin, yalvardim allahim nolur birseyler olsun ve bebegimin yasadigin göster bana allahim dedim. iste en son hatirladigim seyler bunlardi. uyandigimda ise artik yoktun benimle, gitmistin bebegim. uyandigimdahickira hickira agladigimi hatirliyorum ve icimin bombos oldugunu...

Bebegim benim, bu ani simdiye kadar cesaret edipte kaleme alamadim. hep tekrarlanacak sandim gözümde. Ama biliyorumki ben birdaha o yesil önlügü giyecegim, bir kere daha heyecanla bakacagim doktorlarin gözüne. fakat bu sefer o bakislar korku dolu olmuycak. O bakislar bu sefer sevincle, heyecanla dolu olacak. cünki o an giydigim o yesil önlük, dogum önlügü olacak. seni saglikli bir sekilde dünyaya getirebilmek icin gidecegim o hastaneye. orda ciktigimda insallah sende benimle olacaksin. son cikisimdaki gibi olmuycak. seninle hastaneye girip, sensiz cikmayayagiz. seninle girip, seninle cikacagiz bebegim...
Neyse annecim, daha birsürü isim var. Eee annen ve baban senin gelecegini hazirliyorlar. Bu yüzden calismamiz gerekiyor. Senin icin elimden gelen herseyi yaparim bitanem. Yeterki sen gel canimin ici. Suan bile sana bunlari yazarken, öyle igrenc kokulu bir cay iciyorumki beeehhhhhh- ama senin icin bebegim, yeterki sen gel diye. annenin bu gidisle, icinde ot büyüyecek .

Neyse canimin ici, mis kokulu yavrum bugünlükte annenden bu kadar. Seni cok sevdigimi bil bebegim.

Seni özlem ile bekliyorum

Annen

Bekliyorum Seni Kinali Yapincagim Bekliyorum,hic Usanmadan Yorulmadan:hastanin Sifasi Gibi Dertlinin Dermani Gibi,sevdalinin Vuslati Gibi Bekliyorum.hergun Hayaller Kuruyorum Sana,besiginin Yerini,seni Saracagim Battaniyeni,babanin Seni Kollarina Alinca Sevinmesini.tek Yaptigim Sey Bu.bigun Geliceksin Kollarima Ominik Ellerini Sevecegim,kokunla Uyuyacagim Gunler Yakinda Biliyorum.annen Senden Vazgecmiycek Sende Vazgecme Bebegim.gel Gelki Sana Seninle Bir Can Daha Eklensin. Kinaliyapincagim. Annen..........

kızlar çok güzel yazmışsınız hislerinizi beni ağlattınız hepinizin yazdıklarını göz yaşlarıyla okudum
inşallah birgün hepiniz hepimiz sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alırız sevgiler hepinize

MİS KOKULUM,,,
SEN BİLMEZSİN KÜÇÜĞÜM ÖZLEM NEDİR.İSTEMEK NEDİR,HAYAL KURMAK NEDİR BİLMEZSİN KÜÇÜĞÜM.AMA SEN YİNEDE ÖZLETME ,BEKLETME MİS KOKULUM HEMEN GEL BANA,,,,
7 YILLIK Bİ BERABERLİKLE EVLENDİK...TANIŞTIĞIMIZ İLK GÜNDEN BERİ KOLLARIMIZDA OLACAĞIN GÜNÜN HAYALİYLE YAŞIYORUZ VE ARTIK İÇİMDE OLMANI İSTİYORUM YAVRUM,,,,
MİDEM BULANSIN YAVRUM BEN RAZIYIM VARSIN AĞRIM OLSUN VARSIN BİTKİN DÜŞEYİM SENİ TAŞIRKEN AMA YETERKİ GEL BEBEĞİM BEKLETME FAZLA...
BABANLA EVLENDİĞİM İLK GÜNDEN BERİİİ KARNIMDA SANKİ SEN VARMIŞIN GİBİ HAYALİNİ SEVİYOR HAYALİNLE KONUŞUYORUZ KUZUCUĞUM Bİ BİLSEN NE KADAR SEVİYOR BABAN DA SENİ...
BAZEN KARNIMA BİŞEYLER SIKIŞTIRIP HAMİŞ OLUP BABANIN KARŞISINA ÇIKIYORUM.NASIL GÖZLERİ PARLIYOR BANA NE ÇOK YAKIŞTIRIYOR ANNELİĞİ BİLEMEZSİN KÜÇÜĞÜM,,,,,
ARTIK YAVAŞ YAVAŞ İÇİM ACIYOR MİNİK MELEĞİM,,,,YAPMA KIYMA ANNECİĞİNE BU BEDEN İÇİNDE SEN OLMADAN NASIL YAŞAR GEL CENNETTEN KON İÇİME MELEĞİM SANA SÖZ HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK ...............
CANIM YAVRUM MİS KOKULU YAVRUM BENİ SENSİZ BIRAKMA BEN SENİ ÇOK İSTİYORUM GEL BENİM MİNİK KELEBEĞİM,,BEKLETME ANNENİİ
SENİİİ ÇOKKK İSTİYOR VE ÇOK SEVİYORUZ......SEN BİZİM HERŞEYİMİZ OLACAKSIN...
BU DÜNYADA EN ZOR ŞEY EVLAT KOKUSUNU DUYAMAMAKTIR.BENİ BU KOKUDAN MAHRUM ETME MELEYİM..HEMEN GEL KON İÇİME MELEYİM...:nazar:

1 ay daha geçti seni beklerken bebeğim.tam 1 yıl 1ay gelmedin bu ayda bekledim seni belki gelir dedim annesinin üzülmesine dayanamayıpgelir dedim ama...acı çekiyorum bebeğim hem senin için hem de bu ilaçlardan dolayı ama katlanıyorum sadece senin için meleğim.anneannen teyzelerin baban hep senin için dua ediyorlar gelmen için beni çok seven ve ilerde senide çok sevecek olan tanıdıklarım hep dua ediyorlar bebeğim.sende yeter artık naz yapmayıda gel artık bak hepimiz burda seni bekliyoruz.
seni çok seven annen...

CANIM YAVRULARIM
SİZLERİN BENİM CANIMDAN KANIMDAN AYRILIP EBEDİYETE GİDİŞİNİZ YAKLAŞIK 25.GÜNÜ VE BEN HALA KENDİMDE DEĞİLİM SİZLERİ ÇOK ÖZLÜYORUM NASIL ANLATAYIM ÖYLE ÖZLEDİMKİ TEKMELERİNİZİ OĞLUM SEN HEP UYUYORDUN KIZIM SENDE BİRDK.RAHAT DURMUYODUN DR.DAÖYLE DEMİŞTİ.. OĞLUMU 21 KIZIMI 23 HAFTA HİSSEDEBİLDİM..
ŞİMDİ ÖYLE ZORUMA GİDİYORKU NERDEYSE EVİN ENBÜYÜK ODASINI SİZLER İÇİN HAZIRLAMIŞTIK ŞİMDİ BOMBOŞ İÇİM YANIYOR. BABANIZ SİZİN BORDÜRLERİNİZN ÜZERİNE BAŞKA BORDÜR TAKTI DANDİK BİŞEY. :emir_bebek::emir_bebek: BELKİ ODANIZDA OYNAYACAKTINIZ HAYALLERİNİZİ KURUYORDUM HERGÜN ODANIZA GİRİP DUALAR EDİYODUM SAĞLIKLI BİRŞEKİLDE DÜNYAYA GELİN DİYE AMA OLMADI RABBİM BÖYLE TAKDİRİNİ VERDİ İSYAN ETMİYORUM AMA YARIMI SİZDE BIRAKTIM.CNM KIZIM BABAN SENİ DEFNETTİĞİNDE MERAK ETME DEDİ BANA ALPBARAN BAKIYOR ONA VE AĞLAYARAK BARAN SELAM SÖYLEDİ ANNEEEM BABANI DUYDUNMU...
CANLARIM BİLİYORUM BİRGÜN SİZLERİ GÖRECEĞİM NE OLUR BİZİM İÇİN DUA EDİN SİZLERİN ACISI BİTMEYECEK AMA AZ DA OLSA DİNDİRECEK KARDEŞLER GÖNDERİN... ONLARIDA SİZ GİBİ SEVEYİM...
BABANIZIN LAFINI UNUTMUYORUM BEN GURURLUYUM BANA SORDUKLARI ZAMAN BİR KIZIM Bİ OĞLUM OLDU DİYECEĞİM GÖRÜYOMUSUN EVLADIN ACISI BİLE GURURLANDIRIYOR... ÇOK ŞÜKÜRKİ KUCAĞIMA ALMADIM KOKLAMADIM SİZİ AYRILMAK DAHA ZOR OLURDU...
ALDIĞIM KIYAFETLERİ BORNOZLARI ODANIZI KİMSEYE VERMİYORUM ANNECİM KALICAK BELKİ KARDEŞLERİNİZ OLUR ONLARIN OLUR... OLMASADA ÖMRÜMÜN SONUNA KADAR ONLARI SAKLAYACAĞIM...
........................SARDI DÖRT YANI YORGUN BİR BAHAR
.....................ERİDİ İÇİMDE KALAN SENLİ UMUTLAR
.................BU YILDA SENSİZİM YOKLUĞUNA YENİLMİŞİM
...........NEREDEN NEREYE YOL GİTMİŞİM...
SİZİ ÇOOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUM
CANIM YAVRULARIM
CANIM KIZIM CANIM OĞLUM.......................................

ulan evladım, cadı mısın, sıpa mısın, her neysen, neredeysen çık da gel işte. amma da naz yaptın ha ! bu kadar çektirir mi hiç insan annesine babasına ya? hele bi gel de gör ben bunların acısını nasıl çıkaracam senden.. o minik ve şirin poponu çimdikleye çimdikleye, ısıra ısıra morartacam. sen çikolata dondurma istedin mi "al işte biraz da sen bekle , almıyorum sabret bakalım sen de beni böööyle bekletmiştin" diyecem.
daha fazlasını yazamıycam bebeğim. ama diğer teyzelerin gibi ağladığımdan değil, seni korkutursam hiç gelmezsin diye daha yazmıycam.hele bi gel bakalım.....
not :seni seviyoruz...

canım kuzum;haziranın 10'unda tam 24 ay olacak seni beklemeye başlıyalı sorun değil,daha çok beklerim yeterki sen hayırlısıyla gel annem.biliyormusun babanla nişanlıyken berat abin doğmuştu yengenin sancılarından o zaman çok korkmuştum doğum yapmaktan cahilliğime ver annecim şimdi daha iyi anlıyorum esas korkunç olan senin beklerken içinde bulunduğum çaresizlikmiş.kuzum geçen ay konuştum seninle beni duydunmu.yine günüm geçmişti yine bir heyecanla test yapmıştık.hemde testini annanen almıştı,canım benim hasta yatağından kalkıp gitti test almaya,dört gözle testin iki çizgi çıkmasını beklemiştik.ama sen yine her zamanki gibi naz yaptın.işte o zaman konuştum seninle ben bekliyorum annecim dedim sen gel yeterki.babanda beni üzmemek için fazla bişi demiyordu senin gelmenle iligili ama bugün oda dayanamadığını belli etti annem anladınmı bizi,biz sensiz çok yanlızız bizi sensiz bırakma kuzum;canım çok acıyor annem helede başkalarını duyunca bir yandan seviniyorum ama diğer yandan hissettiklerimi ancak bu sayfadaki teyzeler anlayabilir.kuzum her duamızda sen varsın her düşüncemizde sen varsın;ben,baban,annanen,babaannen,dedenler,halan,dayıların,yengenler,amcan hepimiz seni bekliyoruz ne olur annecim gel artık........:a015:

sevgili yağmurcn yazını okurken gözlerim şişti. ama canım hiç üzülme biliyorum birgün bizde çok mutlu olucaz yüce rabbim sağlık versin bak göreceksinbizde kuzucuklarımızı kucağımıza alıcaz :emir_bebek: tıpkı bu bebek gibi

canım kuzum;haziranın 10'unda tam 24 ay olacak seni beklemeye başlıyalı sorun değil,daha çok beklerim yeterki sen hayırlısıyla gel annem.biliyormusun babanla nişanlıyken berat abin doğmuştu yengenin sancılarından o zaman çok korkmuştum doğum yapmaktan cahilliğime ver annecim şimdi daha iyi anlıyorum esas korkunç olan senin beklerken içinde bulunduğum çaresizlikmiş.kuzum geçen ay konuştum seninle beni duydunmu.yine günüm geçmişti yine bir heyecanla test yapmıştık.hemde testini annanen almıştı,canım benim hasta yatağından kalkıp gitti test almaya,dört gözle testin iki çizgi çıkmasını beklemiştik.ama sen yine her zamanki gibi naz yaptın.işte o zaman konuştum seninle ben bekliyorum annecim dedim sen gel yeterki.babanda beni üzmemek için fazla bişi demiyordu senin gelmenle iligili ama bugün oda dayanamadığını belli etti annem anladınmı bizi,biz sensiz çok yanlızız bizi sensiz bırakma kuzum;canım çok acıyor annem helede başkalarını duyunca bir yandan seviniyorum ama diğer yandan hissettiklerimi ancak bu sayfadaki teyzeler anlayabilir.kuzum her duamızda sen varsın her düşüncemizde sen varsın;ben,baban,annanen,babaannen,dedenler,halan,dayıların,yengenler,amcan hepimiz seni bekliyoruz ne olur annecim gel artık........:a015:
canım benim üzülme hepimiz sabırla bekliyoruz anne oılmayı sakın umudunu yitirme ALLAH bizi bu duygudan mahrum bırakmicak inşallah...

ben 3 kere yazdım meleklerime mektup.gözlerim şişesiye kadar agladım .onları kaybettigimde, ölmek istedim...yazdıgım mektuplarımı yırttım,bedenimden, dünyamdan,hayallerimdem,yarınlarımdan ayrılmışlardı çünki ......ulaşmıyordu bebelerime mektuplar.onlara ulaşmak çok zordu .senelerce çok acılar cekerek doktor doktor gezerek buldum yavrularımı...bana annecigim bile diyemeden, ayrıldılar benden bedenimden.....senağlama artık mektup yazmıyorum ulaşmıcagınıda bile bile kendimi kandırmıyorum.. senağlamasenağlamasenağlama

cnm inan kendime engel olamiyorum aglamaktan bende 2 senedir bekliyorum ama bisi yok ve benim istegim olan bebeklere simdi cok yakinimdaki birisi sahip onun adina cok seviniyorum ama ben sadece hayal etmekle kaldim o gerceğini yasiyo

CANIM YAVRULARIM
İKİZLERİM SİZİ ÖYLE ÖZLEMLE BEKLEMİŞTİMKİ 2.5YIL SONRA KARNIMDAYDINIZ TÜP BEBEKLE İLK DENEMEMDE BENİ ÖYLE MUTLU ETTİNİZKİ... MALESEF SİZE DOYAMADIM KUCAĞIMA ALIP KOKLAYAMADIM.. ASLINDA KENDİMİ ANNELİĞE HAZIRLAMIŞTIM HAMİLEYKEN KARNIMI GERE GERE GEZİYODUM BİR KIZIM Bİ OĞLUM OLACAKTI... NE GÜZEL TEKMELER ATIYORDUNUZ HER KONTROLDEN SONRA UÇARAK GELİYORDUM HELE BİDE BİR KIZ Bİ ERKEK MÜKEMMELDİ.....
ANNEM!!!!
SİZİN ODANIZI HAZIRLAMAYA BAŞLAMIŞTIK BABANIZLA GÜZEL BORDÜRLERİNİZİ KIZIM MELEKNURUM PEMBE OĞLUM CELİL SANADA MAVİ OYUN YATAKPARKI ALMIŞTIK ÖYLE ÖZENMİŞTİK BABANLA TİTREŞİMLİ HEMDE SALLANAN VE ARABA KOLTUKLARINIZ BABANIZLA NE HAYAL KURUYORDUK SİZ ARABANIN ARKASINDA BEBE BABA DİYE TUHAF SESLER ÇIKARACAKSINIZ.. GÜZEL YAVRULARIM İKİZARABANIZIDA ALMIŞTIK İKİNİZİ YANYANA KOYUP PARKA ANNANENİZE GÖTÜRECEKTİM... YAVRULARIM ŞUAN BABANIZDAN GİZLİ YAZIYORUM ÇÜNKÜ BENİM AĞLADIĞIMI GÖRÜNCE ÇOK KIZIYOR ÇOK KAFANA TAKIYORSUN DİYO O YÜZDEN GİZLİ YAZIYORUM MELEKLERİM... ARTIK AĞLAMAK İSTEMİYORUM BİLİYORUM RAHATSIZ OLUYORSUNUZ AMA BOĞAZIM DÜĞÜMLENİYOR NE YAPAYIM....
EVET BEBİŞLERİM KIYAFETLERİNİZ BATTANİYELER VE BORNOZLARINIZ HERŞEY HAZIRDI NİYE GELMEDİNİZ UMARIM HAYIRLIDIR BENİM İÇİN YA GELİP SAĞLIKSIZ OLSAYDINIZ ALLAH KORUSUN... BİLİYORUM BENİ BABANIZI ÖBÜR DÜNYADA KORUYACAKSINIZ... BANA YENİ KARDEŞLER YOLLAYIN TAMAMMI ANNEM ALLAH'A DUA EDİN BENİM BE BABANIZ İÇİN.....
MALESEF YAVRULARIM DOĞUMDA SİZE BAKAMADIM DOYAMAM DİYE KUSURABAKMAYIN ANNEM AKLIM SİZDE DAHA ÇOK KALIR DİYE... BABANIZ SİZİ KUCAĞINA ALMIŞ KİM BİLİR NELER HİSSETTİ.. YENGENİZDE SÖYLEDİ KIZIM SENİ GÖRMÜŞLER SİYAH SAÇLARIN VARMIŞ.. ESMER GÜZELİMİ OLACAKTIN........ YAKIŞIKLI OĞLUM SENİ KİMSE GÖRMEDİ ÇÜNKÜ SADE BABAN VARDI O ALDI SENİ KUCAĞINA.....
CANIM YAVRULARIM
SİZE NE YAZSAM AZ İÇİM OKADAR DOLUKİ KELİME BULAMIYORUM ZORLANIYORUM ŞUAN ŞUAN BABANIZDAN ÇEKİNMESEM AĞLAYARAK NELER DÖKMEZDİM AMA ŞİMDİLİK BU KADAR..
SİZİ ÇOK SEVİYORUM ANNECİM BİRGÜN KAVUŞACAĞIZ....
NE OLUR BABANLA BİZİM İÇİN DUA EDİN SİZ MELEKSİZNİZ YENİ KARDEŞLER GÖNDERİN.......
CANIM OĞLUM CANIM KIZIMA......
ANNENİZ.............:a015::a015:

Yazdiklariniz Beni Cok Duygulandirdi Hayat Işte Bu Kiminin Cocugu Olmuyor Kimi Cocuk Istemiyor Kimide Karninda Ki Bebegin Canina Kiyiyor Hakkimizda Hayirlisi Olsun Allah Hepimize Hayirli Evlatlar Nasip Etsi....

ARTIK BENMDE MELEĞİM VAR...

Gelişinle umut oldun gidişinle yıktın meleğim.Annemle baban seni okadar istiyorduve okadar özlemiştiki.Adın belki ELA'dı belki EFE önemli değildi sen bizim biricik meleğimizdin.Seni içimde hissetmek,o nasıl bir duygudur Allah'ım,bir an önce kucaklamak istedim seni,kokunu duymak istedim,büyümeni izlemek,sadece anne demeni istedim meleğim.Neden küstün annene,içimde eriyip gittin.Minicik yüreğin dayanamadı,büyütemedim seni.Ben yapamadım,sen tutunsaydın annene sıkı sıkı bırakmasaydın,vazgeçmeseydin.Ayrılık bize ilk günden yazılmış meleğim.Nasıl aldılar seni içimden nasıl kopardılar.Acıttılar canımı yaktılar yüreğimi.Ben seni yıllarca bekledim annem bir günde kaydın ellerimden.Kızma,küsme bana ahirette bekle meleğim...

ANNEM BİLİYORMUSUNUZ BUGÜN BABALAR GÜNÜ?????
VE BABANIZIN HAYATINDA GEÇİRDİĞİ EN KÖTÜ BABALAR GÜNÜ BUGÜN YİNE AĞLADIM AĞLADIM KIZMAYIN ANNEM BİLİYORUM RAHATSI OLUYOSUNUZ AMA GÖZLERİME ENGEL OLAMADIM... ÇÜNKÜ ÇOK ÖZLEDİM ÇOK .
ODANIZA HALA GİREMİYORUM..
DÜN BABANLA ALIŞVERİŞ MERKEZİNE GİTTİK İKİZ ÇOCUK VAR Bİ KIZ Bİ ERKEK 1 YAŞLARINDA TAM İSTEDİĞİM GİBİYDİ ERKEK OLANIN SAÇLAR AMERİKAN :( OFF OĞLUM SANA ÖYLE YAPTIRACAKTIM OLMADI........senağlama İÇİM GİTTİ.. BABANIZIN GÖZLERİ O ÇOCUKLARA DALMIŞTI FARKETTİM VE YİNE GÖZLERİM DOLDU ACABA SİZDEMİ BÖYLE OLCAKTINIZ......... ALLAH'IN TAKDİRİ İŞTE NE DİYİM EN AZINDAN SİZİ BİRGÜN GÖRECEĞİMİ BİLİYORUM GMREMESEMDE ÇOCUKALRIM OLDU........
SİZİ ÇOK SEVİYORUM ANNEM BABANIZIN BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUNsenağlama

Back