Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim üzülme hepimiz sabırla bekliyoruz anne oılmayı sakın umudunu yitirme ALLAH bizi bu duygudan mahrum bırakmicak inşallah...canım kuzum;haziranın 10'unda tam 24 ay olacak seni beklemeye başlıyalı sorun değil,daha çok beklerim yeterki sen hayırlısıyla gel annem.biliyormusun babanla nişanlıyken berat abin doğmuştu yengenin sancılarından o zaman çok korkmuştum doğum yapmaktan cahilliğime ver annecim şimdi daha iyi anlıyorum esas korkunç olan senin beklerken içinde bulunduğum çaresizlikmiş.kuzum geçen ay konuştum seninle beni duydunmu.yine günüm geçmişti yine bir heyecanla test yapmıştık.hemde testini annanen almıştı,canım benim hasta yatağından kalkıp gitti test almaya,dört gözle testin iki çizgi çıkmasını beklemiştik.ama sen yine her zamanki gibi naz yaptın.işte o zaman konuştum seninle ben bekliyorum annecim dedim sen gel yeterki.babanda beni üzmemek için fazla bişi demiyordu senin gelmenle iligili ama bugün oda dayanamadığını belli etti annem anladınmı bizi,biz sensiz çok yanlızız bizi sensiz bırakma kuzum;canım çok acıyor annem helede başkalarını duyunca bir yandan seviniyorum ama diğer yandan hissettiklerimi ancak bu sayfadaki teyzeler anlayabilir.kuzum her duamızda sen varsın her düşüncemizde sen varsın;ben,baban,annanen,babaannen,dedenler,halan,dayıların,yengenler,amcan hepimiz seni bekliyoruz ne olur annecim gel artık........:a015:
CANIM YAVRULARIM
İKİZLERİM SİZİ ÖYLE ÖZLEMLE BEKLEMİŞTİMKİ 2.5YIL SONRA KARNIMDAYDINIZ TÜP BEBEKLE İLK DENEMEMDE BENİ ÖYLE MUTLU ETTİNİZKİ... MALESEF SİZE DOYAMADIM KUCAĞIMA ALIP KOKLAYAMADIM.. ASLINDA KENDİMİ ANNELİĞE HAZIRLAMIŞTIM HAMİLEYKEN KARNIMI GERE GERE GEZİYODUM BİR KIZIM Bİ OĞLUM OLACAKTI... NE GÜZEL TEKMELER ATIYORDUNUZ HER KONTROLDEN SONRA UÇARAK GELİYORDUM HELE BİDE BİR KIZ Bİ ERKEK MÜKEMMELDİ.....
ANNEM!!!!
SİZİN ODANIZI HAZIRLAMAYA BAŞLAMIŞTIK BABANIZLA GÜZEL BORDÜRLERİNİZİ KIZIM MELEKNURUM PEMBE OĞLUM CELİL SANADA MAVİ OYUN YATAKPARKI ALMIŞTIK ÖYLE ÖZENMİŞTİK BABANLA TİTREŞİMLİ HEMDE SALLANAN VE ARABA KOLTUKLARINIZ BABANIZLA NE HAYAL KURUYORDUK SİZ ARABANIN ARKASINDA BEBE BABA DİYE TUHAF SESLER ÇIKARACAKSINIZ.. GÜZEL YAVRULARIM İKİZARABANIZIDA ALMIŞTIK İKİNİZİ YANYANA KOYUP PARKA ANNANENİZE GÖTÜRECEKTİM... YAVRULARIM ŞUAN BABANIZDAN GİZLİ YAZIYORUM ÇÜNKÜ BENİM AĞLADIĞIMI GÖRÜNCE ÇOK KIZIYOR ÇOK KAFANA TAKIYORSUN DİYO O YÜZDEN GİZLİ YAZIYORUM MELEKLERİM... ARTIK AĞLAMAK İSTEMİYORUM BİLİYORUM RAHATSIZ OLUYORSUNUZ AMA BOĞAZIM DÜĞÜMLENİYOR NE YAPAYIM....
EVET BEBİŞLERİM KIYAFETLERİNİZ BATTANİYELER VE BORNOZLARINIZ HERŞEY HAZIRDI NİYE GELMEDİNİZ UMARIM HAYIRLIDIR BENİM İÇİN YA GELİP SAĞLIKSIZ OLSAYDINIZ ALLAH KORUSUN... BİLİYORUM BENİ BABANIZI ÖBÜR DÜNYADA KORUYACAKSINIZ... BANA YENİ KARDEŞLER YOLLAYIN TAMAMMI ANNEM ALLAH'A DUA EDİN BENİM BE BABANIZ İÇİN.....
MALESEF YAVRULARIM DOĞUMDA SİZE BAKAMADIM DOYAMAM DİYE KUSURABAKMAYIN ANNEM AKLIM SİZDE DAHA ÇOK KALIR DİYE... BABANIZ SİZİ KUCAĞINA ALMIŞ KİM BİLİR NELER HİSSETTİ.. YENGENİZDE SÖYLEDİ KIZIM SENİ GÖRMÜŞLER SİYAH SAÇLARIN VARMIŞ.. ESMER GÜZELİMİ OLACAKTIN........ YAKIŞIKLI OĞLUM SENİ KİMSE GÖRMEDİ ÇÜNKÜ SADE BABAN VARDI O ALDI SENİ KUCAĞINA.....
CANIM YAVRULARIM
SİZE NE YAZSAM AZ İÇİM OKADAR DOLUKİ KELİME BULAMIYORUM ZORLANIYORUM ŞUAN ŞUAN BABANIZDAN ÇEKİNMESEM AĞLAYARAK NELER DÖKMEZDİM AMA ŞİMDİLİK BU KADAR..
SİZİ ÇOK SEVİYORUM ANNECİM BİRGÜN KAVUŞACAĞIZ....
NE OLUR BABANLA BİZİM İÇİN DUA EDİN SİZ MELEKSİZNİZ YENİ KARDEŞLER GÖNDERİN.......
CANIM OĞLUM CANIM KIZIMA......
ANNENİZ.............:a015::a015: