Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlerimize aldığımız ciciler

diğerleride çok güzel canım eklediklernden üçüncü varya yandan çizgili cepli onu yeni sezondanmı aldın çok hoşmuş

montlar çok indirimde gerçekten
bizim var diye ben almadım, hediye aldım doğum yapacak bir arkadaşa
o üçüncü çizgiliyi bende çok beğendim ama 2 lcw mağazasında da görmemiştim
güle güle giysin bebişin

evet zevkleriz benziyor galiba badilerinizin aynı bizdede var 1 ay oldu alalı izmit outletten aldık indirimdeydi bu seneki montunu bilemedik çok pahalı aldık gecen baktım yarıya düşmüş üzüldüm valla artık indirimleri kaçırmam

füsfüsçüm pijamanızla hırkanız çok şeker cnm
baharatlı sizin cicilerde çok güzel bende o mama sandalyesinden almayı düşünüyorum piraye 6 aylık olsun
gülce elifnaz sizin kıyafetlerede bayıldım pembe kulaklı montlar çok şeker bende kızıma mont aldım ama şimdi küçük diyemi bilmiyorum pek rahat edemedik rahat hareket eddemiyo gibitdi sanki içinde polar yumuşak bişey olmasına rağmen sizin bebişler kadar olnuca rahat giyiliyomu montlar??bide elifnaz merak ettim zara da her ay indirim oluyomu sadece sezon sonu indirimlerimi oluyo bende alıyorum ordan indirimleri takip ediyim

gule gule kullansin yavrun cicisini canim yerimseniben elbise zaradan galiba sanki orda gormustum:jeyyar: ya ben kizima bole seyler giydiremiom daha. 3 aylik kucuk hanim ama tulum disinda bisey giydirdigimde aksamleyin hemen cok feci sekilde gazimiz tutuo senağlama bende elbise giydirmek istiommm senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…