- Konu Sahibi fxuxsfxuxs
-
valla bebeğim olmadan öncede şimdide bebek mağazalarının önünden geçerken içeriye girmeden yapamıyorum. hele o ilk doğanlar için miniminicik kıyafetler çoraplar yokmu öldürüyo beni, çok tatlılar yaa.
Annem benim bebekliğimde giydiğim kışlık montumu saklamış. ilk kızım doğduğunda vermişti bana. bu senin montun sende kızına giydir demişti. ama kızım kış gelene kadar büyüdü ve kilo aldı ona küçük geldi giydiremedim. şimdi ikinci kızım oldu. kışta geldi, kiloluda değil :)) bu sefer giydirebileceğim. düşünün ya taaa benim bebekliğimden kalma, benim kıyafetim ve hala yepyeni. resmini çeker çekmez ekleyeceğim buraya.
ayrıca kızlar bence sizde çocuklarınızın kıyafetlerinden onlara hatıra saklayın. zaten hemen büyüyorlar, fazla giyilmediği için eskimiyor kıyafetleri. içinden çok beğendiğiniz elbise, etek falan varsa saklayın derim. annem bizim oyuncaklardanda saklamış. büyük bir atımız vardı binerdik. biz üç kardeş kullandık onu. annem sonrada bana verdi, çünkü kardeşler arasında ilk önce benim çocuğum oldu
bende kızımın kıyafetlerinden saklıyorum. insanın çocuğuna bak bu benim bebeklik kıyafetim demesi çok güzel bir şey
benim de bebekliğimden kalma bi gecelik takımı varmış, çeşitli renklerde puanlı, giyilecek kadar yeni olmadığı için giydirmedim ben, ama genç kızlığımdan beri ahtım vardı, bi defacık olsun giydircem diye, bebeğim 2 aylıkken giydirdim bir de fotoğrafını çektim şimdi saklıyorum, ileride anan karı da bu kıyafetleri giymişti ahan sana da giydirdim dicem :dance:
teşekkür ederim canıma.s.defnecik güle güle giysin Şeniz
ImageShack - Image Hosting :: img2054on9.jpg
biliyorum daha erken ama çok hoşuma gitti bunlarda kızımın donları
hay çok yaşa ya :d
hakkaten çok tatlılar.ben de geçen gün beğenmiştim buna benzer bişeyler,gidip alayım.
şu imagehack de forum linkini kopyala yapıştır yapınca forumda direk resim çıkıyor.sen sanırım htmlyi kopyalıyosun.
elifnaz cım ve başka seneye giysin diye mont alan varsa,kaç yaş aldınız?
Elifnaz'ım güle güle giysin Elanur o güzel donlarını. Şeker gibi ne güzel ..Donansın inşallah.
şimdi bu küçük resme tıklıyosun imagehackde büyüyo,solda ise linkler var,ordan forum linkini kopyala yapıştır yapcan direk msj a.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?