Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlerimize aldığımız ciciler

bunlar da odası için aldıklarım, odasını daha düzenlemedik, dolapları kaplıyorduk, kagıt bitti
tamamlansın tüm odayı eklerim

füsfüs yine pişti olduk dikdörtgen resim çervesinin pembeside bende var çok güzel hepsi özellikle ayakkabısına bayıldım ilk adım ayakkabısımı? defnenin odasını görmeyi dört gözle bekliyorum

canım o ayakkabıyı abimin kızına almış annesi ama giymemiş hiç
kıbrıstan alınmış, yumuşak tabanlı basit birşey
zaten tam hatta zor oluyor defneye, 2-3 kere ancak giyer
çerçeveyi çok beğenerek aldım ben de

benim de bebekliğimden kalma bi gecelik takımı varmış, çeşitli renklerde puanlı, giyilecek kadar yeni olmadığı için giydirmedim ben, ama genç kızlığımdan beri ahtım vardı, bi defacık olsun giydircem diye, bebeğim 2 aylıkken giydirdim bir de fotoğrafını çektim şimdi saklıyorum, ileride anan karı da bu kıyafetleri giymişti ahan sana da giydirdim dicem :dance:

nekadar güzel bir anı bende kızımın bazı kıyafetlerini özellikle saklıyorum mesela ilk giydiği hastane çıkışını ikinci bebeğim kız ola dahi ona giydirmeyeceğim anı olarak kalsın ilk emziğini, patiğini saklıyorum, ona özel oyuncağını falan saklamayı düşünüyorum çeyizine koyarım oda kızına kullansın benimde annem bana kullandığı kundağı verdi bana çok hoşuma gitti onuda ben yazın kızımın üzerine örttüm :lepi:

Piraye'de Defne'mizde güle güle giysin cicilerini. Pek şekerler. Kız olsun çamurdan olsun

ImageShack - Image Hosting :: img2054on9.jpg

biliyorum daha erken ama çok hoşuma gitti bunlarda kızımın donları

hay çok yaşa ya :d
hakkaten çok tatlılar.ben de geçen gün beğenmiştim buna benzer bişeyler,gidip alayım.

şu imagehack de forum linkini kopyala yapıştır yapınca forumda direk resim çıkıyor.sen sanırım htmlyi kopyalıyosun.

Elifnaz'ım güle güle giysin Elanur o güzel donlarını. Şeker gibi ne güzel ..Donansın inşallah.

canım ya bende onu yapmaya çalışıyorum ama beceremedim aynı linki grafik ekle yerine yapıştırıyorum olmuyor başka linkimi eklemem lazım

elifnaz cım ve başka seneye giysin diye mont alan varsa,kaç yaş aldınız?

canım eklediğim montu gelecek yıl için aldım indirimden. benim kızım martta 1 yaş olacak gelecek yıl için 2 yaş aldım.. bu yıl giydiği iki montuda 1 yaş almıştım ikisinide kullandık sorun olmadı

kızlar aldıklarınızın hepsi çok şeker ve ciicler rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…