- Konu Sahibi fxuxsfxuxs
kızlar resmi nasıl ekliyoruz bulamadım ki :1no2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla bebeğim olmadan öncede şimdide bebek mağazalarının önünden geçerken içeriye girmeden yapamıyorum. hele o ilk doğanlar için miniminicik kıyafetler çoraplar yokmu öldürüyo beni, çok tatlılar yaa.
Annem benim bebekliğimde giydiğim kışlık montumu saklamış. ilk kızım doğduğunda vermişti bana. bu senin montun sende kızına giydir demişti. ama kızım kış gelene kadar büyüdü ve kilo aldı ona küçük geldi giydiremedim. şimdi ikinci kızım oldu. kışta geldi, kiloluda değil :)) bu sefer giydirebileceğim. düşünün ya taaa benim bebekliğimden kalma, benim kıyafetim ve hala yepyeni. resmini çeker çekmez ekleyeceğim buraya.
ayrıca kızlar bence sizde çocuklarınızın kıyafetlerinden onlara hatıra saklayın. zaten hemen büyüyorlar, fazla giyilmediği için eskimiyor kıyafetleri. içinden çok beğendiğiniz elbise, etek falan varsa saklayın derim. annem bizim oyuncaklardanda saklamış. büyük bir atımız vardı binerdik. biz üç kardeş kullandık onu. annem sonrada bana verdi, çünkü kardeşler arasında ilk önce benim çocuğum oldu
bende kızımın kıyafetlerinden saklıyorum. insanın çocuğuna bak bu benim bebeklik kıyafetim demesi çok güzel bir şey
canım bende almayı düşünüyorum.malum adana sıcak.daha halıları bile sermedim.o yüzden sizin aldıklarınız bana fikir verecek.resmi eklemeyi unutma olurmu?merakla bekliyorum.cicilerin hepsi birbirinden güzel bayıldım. bende nihayet kızımın kışlık kozmonotunu ve uyku tulumunu aldım rahatladım :dance: mecburen biraz büyük aldım zaten kabarıklar giyince hüsmen aga gibi oldu çok komik bir ara resmini koyarım sırnaşık şey
mont astronot mu düşünüyorsunuz?
arkadaşlar hepinizin kıyafetleri birbirinden güzel meleklerimiz güle güle giyer inşallah
SEMBAR arkadaşım söylemeden edemiycem ama bebişin bi harika senin yazılarını okurken devamlı o güzel meleğe bakmaktan gözümü aramıyorum [MAŞAALLAH]
kızlar uyku tulumu alan, kullanan var mı? tavsiye ederimsiniz, onu giydirince başka birşey örtüyor musunuz? beni biraz aydınlatın bu konuda, bizim kız çok üstünü açmaya başladı bu aralar, alsammı diye düşünüyorum
kızlar uyku tulumu alan, kullanan var mı? tavsiye ederimsiniz, onu giydirince başka birşey örtüyor musunuz? beni biraz aydınlatın bu konuda, bizim kız çok üstünü açmaya başladı bu aralar, alsammı diye düşünüyorum
canım montun çok güzelmiş,güle güle giysin.ama dediğin gibi astronot daha kullanışlı oluyor.astronot daha mantıklı ben mont aldım ama memnun kalmadım sureklı toplanıyor bırde pantolon ne gıydırsem dıye dusunuyorum astronot alsam bu kısa surede bılmıyorum degermı
montumuz bu
güle güle giysin çok güzel.işte kızımın kozmonot yada astronot denen kışlık tulumu 1.5 yaş olanını aldım