bebislerimiz kime benziyor acaba ???

hamile kalmadan 1 ay önce falan

berru nun ilk dogdugu gün

bu da berruşumun şimdiki hali

canım doğduğunda babaya benziyomuşta şimdiki halini görünce kimseye benzetemedim bak. benzetme özürlümüyüm ne:)) gözleri renkli sanki berrunun. çok şeker bişi yalnız, sağlıkla büyüsün.

berrucuk aynı annesiiiiiiiiiiiiiiii
başka da bişey demiyom :)

ospeliasa sonuna kadar katılıyorum canım

canım doğduğunda babaya benziyomuşta şimdiki halini görünce kimseye benzetemedim bak. benzetme özürlümüyüm ne:)) gözleri renkli sanki berrunun. çok şeker bişi yalnız, sağlıkla büyüsün.

berrucuk aynı annesiiiiiiiiiiiiiiii
başka da bişey demiyom :)

ospeliasa sonuna kadar katılıyorum canım

canım aynı sen vallahi..

bende sana benzettim selma berruyu

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis ayyyy cok sevindimmmm delikafaduldendelikafadulden
cok saolun
her ne kadar babamız itiraz etsede bana benziyorr

oooo ben bu bölümü kaçırmışım neyse toplu şekilde benzetmelerimi yapıyım bari. :))

cimcimecim canım eşinle zaten çok benziyosunuz, nasıl buldunuz böyle birbirinizi gözlerinizde maşallah ne güzelmiş eee hep bebişleremi maşallahlar :))) tanda otomatik olarak ikinizede benziyo.

serçecik bebişin aynı sen ne tatlı çok masum yaaa

vidi sizinde ikinizdende bişeyler almış efe. yüz hattı olarak babaya, burun göz aynı sen canım.

esencen inanç tuğra babasının kopyası. bukadarmı benzer yahu..

emekbebek emek çınarda aynı sen canım.

özlemim babaya gibisanki

krakerkız duruda aynı annesiymiş

ssaslan zorda olsa bi azıcık baba gibi

dilekcim bencede sana benziyor yüz özellikle.

sunset kesinlikle babaya

chatlak canım ahmette sana benzettim gibi

nilocan bende efeyi sana benzettim

nisancım tıpkı sana benziyor

demircool berruda sana benziyor canım

allah hepinizin bebişlerini bağışlasın maşallah hepisine.

kızlar bakın bakim kızımız en çok kime benziyor annesine mi babasına mı?

Son düzenleme:
benden koycem resım sevgılı kocacım cekerse bıgun allann uyuzuuuu

SIRINCEK bitanemmm
massallah cok yakisiyorsunuz bebis sizin ilk resminizde sana diger resminizdede babaya benzettim ben kaydirigubbakcemile5

selmaaaaaa bisiy sorucam kiss
bu pideler neyin üstünde duruyor kac defa baktim resme pidelerin altinda bardak tabak falan var CADIARZU
ben daha öncede bebisi sana bentzettigimi sölemistim zaten sekerim

şirincek ben yazdım diye hatırlıyorum ama yazmamışta olabilirim canım ben sana benzettim kızını

şirincek maşallah yakışıyosunuz eşinle..neslihan kızımızda bence babasını andırıyo hele ilk resimdeki bakışlar aynı bence..Allah bağışlasın..

Ben ilk defa giriyorum buraya mismiş valla Şirincek bence aynı babası canım .Özellikle ağız kısmı .
Birde ne uğraşıyonuz kızım LOOK ALIKE METER diye bir program var onunla yapın bizimki % 7 oranında daha çok babaya benziyor ahanda burda işte

bence kaşlar ve dudaklar baba
burun- yüz biçimi sen
tam karma olmuş bu karaböcek

sırıncek bencede babasına benzıoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…