bebislerimiz kime benziyor acaba ???

yuhhhh hepicini senmii yıyonnnn tosunum benimmmcokacimcoook[/QUOTE]

hı hepsini ben yiyom gürmüyünmü :nazar:
bi kerem karsımızdada arkadaslar vardı onlarla birlikte yiyordukk pideleri

selmaaaaaa bisiy sorucam kiss
bu pideler neyin üstünde duruyor kac defa baktim resme pidelerin altinda bardak tabak falan var CADIARZU

cnm masanın kenarlarında uzun tugla var iki tane.sonra tahtanın uclarını o tuglaların üstüne koyuyorlar cokacimcoook yane altında bardak mardak yok rahat ol :roflol:

accuk benzeseymiş anasına nolurduyaa kıskanıyom şimdi bak babasını neyse en azından elleri bana benziyoki.
teşşekkürler akideşler....

şirincek eşinle çok yakışmıssınız canım öncelikle onu söylemek istedim.
bencede baba hayatım.

benim kızım tıpkı ben, benim bebeklik resimlerimle karşılaştırıyoruz farkı yok vallahi, herkes kensine bu kadar benzetmeyi nasıl başardın diye soruyordelikafadulden

babaı arada bir sinirlense de bu duruma hoşuna gidiyor, sen bu kadar güzelken bizim kız daha da süzel olur ben ayvayı yedim diyoooooooorrrr:lepi:

Hee bnmkınıde gorenler aaa çitos kendını doğurmusun kıızzzzzzz diyolarralkisalkisalkis:teytey::hooray::sm_cool:

[..........................

Son düzenleme:
canım çok uyumlu bir çiftsiniz maşallah:nazar:prenesese zaten söz kalmadı söylenecek babaya benzetti benkaydirigubbakcemile3benim oğlumda öylesenağlamaherkes kocanı bu kadar mı çok seviyorsun diyor :asigim:

Son düzenleme:
canım çok uyumlu bir çiftsiniz maşallah:nazar:prenesese zaten söz kalmadı söylenecek babaya benzetti benkaydirigubbakcemile3benim oğlumda öylesenağlamaherkes kocanı bu kadar mı çok seviyorsun diyor :asigim:

tşk ederim. halbuki hep aynaya bakmıştım hamileyken laelaelaelaelae

denizt cnm cok yakisiyorsunuz vede cok güzelsin massallah sana
bebisinde cok tatli ama bende babaya benzettim
ikincisi sana benzer belki :))

denizt cnm cok yakisiyorsunuz vede cok güzelsin massallah sana
bebisinde cok tatli ama bende babaya benzettim
ikincisi sana benzer belki :))

teşekkür ederi OLSUN CANIM SAĞLIKLI OLSUNDA
yabancı değil zaten kocam olur kendisi :roflol:

denizt, canim bende tam tersine sana benzettim, aynen senin kadar guzel kizin, cok seker, Allah bagislasin canim

denizz babaya benziyor eliffff cok güzelmiş kızın ve kendin maşallah size

kIZLAR YOGUN ISTEK UZERINE KOYDUM RESIMLERI delikafaduldenalkisalkisalkis Her iki resimde hamilelklikten önceki halim.simdide cok farkim yok zaten ama yeni resim cekmeye firsatim hic olmadi.SONRA resimleri KALDIRICAM AMA...

Son düzenleme:
vaayyyyy bi süper anne daha :nazar::lepi:selincim maşallah çok güzelsin,Allah sahibine oğluna bağışlasın canım

wooww selin maaşallah sana gerçektençok güzelsin
arwin sana benzemio bu bi gerçek heralde babaya benziodur.

Tesekkurler kizlar sizlerde cok guzelsiniz.Allah hepimizin seker bebislerini bizlere bagislasin

X