haydi kizlar bebislerle bizlerin fotograflarini koyalim bakalim kime benziyorlar şutarafagitti
iltifat olsun diye aa canim sana benziyor demek yok dogruyu söylüyelim nedersiniz ???
hihoyyyt
Canım çok güzel bi topik açmışınn
Acaip benziosunuz eşinle buyüzden bebişler sana mı eşine mi benzio belirsiz ikinize de benzioo:))
Serçecik daha çok sana benzio kızın
Ben annemdeyim ewe gidince eklerim artık benim eşimi görün Eymen i görmeyin yani çok fena benzio babaya ben 9 ay karnımda taşıdım ama offff bukadar babaya benzer bi sıpa neyse eşim kızımız da sana benzesin istiyorum dio :)))hihoyyytdelikafadulden
valla bazıları bana bazıları eşime benzetyıyor .aslında göz rengı göz seklı sacları aynı babası..agız ve burun ben dıye düşünüyorum..ben küçükken sapsarı bırseymışım:) kızımız ikimizide üzmemıs teyzelerı ıkımızede benzıyor:)
valla ben ultrasonda bile ilk gördüğüm anda ahada babası demiştim,fotolardan bakınca insan benzetemeye biliyor ama ben bizim tosbanın her halini babasına benzetiyorum,özelliklede ikisi yanyana uyurken çok benziyorlar:))
Cımcıme tuan babaya tan sana benzıyor vıdıcım senın tosban da babaya benzıyor
ya ben Şu fotoĞraf ekleme ıŞın beceremıyorum zeynebı herkes babaya benzetıyor ama ben bana benzetıyorum benım kÜÇÜklÜĞÜmÜ Çok andırıyor