İlk önce o toz halindeki kaşık mamasını sulandırıp hazırlıyorsun. Sonra yumurta katıyorum iyice eziyorum ( bizim oğlanın ağzına azıcık gelse öğürüyor) , sonra peynir ve pekmezi ekleyip veriyorum. Bisküvi katmıyorum bugünlerde. Ya 2 tatlı kaşığı kaşık maması ya da 3-4 bebe bisküvisi koyuyorum.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sabah kahvaltıda mesela labne,yumurta sarısı,cıcıbebe bırde mama katıyoruz demıssınızı.Pekı bu mama toz halındemı katılıyor.yoksa suyla mama karıstırılıp sonra ıcıne dıger yumutra sarısı,cıcıbebe,labne katılıyor.aydınlatırsanız sevınırım.bız daha yenı gececez ek gıdaya.Hanı tüm mamalar toz halınde...
kızlar benim oğlum çok az yiyor...gerçi neye göre az diyorum bilmiyorum..6 buçuk aylık bir bebek neleri yemeli?mesela sabah kahvaltı hazırladım..3 bisküvi, peynir, zeytin, üzüm, pekmez ve biraz cevizi karıştırdım..ama bir kaseinin yarısı bile dolmadı bizimki yedi ama hepsini değil...sebze çorbası yemiyor zaten......napacağım bilmiyorum..moralim bozuluyor yemeyince bana bir akıl verin..
sagol canım bılgılendırdıgın ıcın.yalnız bısey daha soracam kasık maması dedıgın kutunun üstünde devam sütü degılmı?
Kızlar, sıze bısey daha sormak ıstıyorum.Benım bebegımın dogdugundan berı yuzunde kırmızı kabartılar vardı.Zamanla cogaldı.herkes sıcaklardan ısılık olmus dedı.Bebegım 4 aylık oldu.Bu kırmızılıklar kasıntı yapmaya baslayınca ve ayaklarındada olunca doktora götürdüm.Alerjıden Dermatıt dedı.Eve geldım netten arastırdım egzama demekmıs.Bı krem verdı kullandık.Cok sükür simdı gectı.Ama ayak ve ellerının bazı yerlerınde böyle ufak parca seklınde kuruluk var.sankı derı gerılmıs gıbı.Basına gelen yada bılgısı olan varmı?Doktor yıkarken sabun kullanma dedı.bebek yagınıda önermıyoruz dedı.Pekı sızler bebegınızı neyle yıkıyosunuz.ben sade suyla yıkıyom.yıkadıktan sonra neyle yaglıyorsunuz?Cünkü banyodan sonra bebklerın cıldı kuru oluyor.
Kızlar, sıze bısey daha sormak ıstıyorum.Benım bebegımın dogdugundan berı yuzunde kırmızı kabartılar vardı.Zamanla cogaldı.herkes sıcaklardan ısılık olmus dedı.Bebegım 4 aylık oldu.Bu kırmızılıklar kasıntı yapmaya baslayınca ve ayaklarındada olunca doktora götürdüm.Alerjıden Dermatıt dedı.Eve geldım netten arastırdım egzama demekmıs.Bı krem verdı kullandık.Cok sükür simdı gectı.Ama ayak ve ellerının bazı yerlerınde böyle ufak parca seklınde kuruluk var.sankı derı gerılmıs gıbı.Basına gelen yada bılgısı olan varmı?Doktor yıkarken sabun kullanma dedı.bebek yagınıda önermıyoruz dedı.Pekı sızler bebegınızı neyle yıkıyosunuz.ben sade suyla yıkıyom.yıkadıktan sonra neyle yaglıyorsunuz?Cünkü banyodan sonra bebklerın cıldı kuru oluyor.
avene krem nemlendirmek için iyi gelir,bizde çok çektik, şimdi çok şükür iyiKızlar, sıze bısey daha sormak ıstıyorum.Benım bebegımın dogdugundan berı yuzunde kırmızı kabartılar vardı.Zamanla cogaldı.herkes sıcaklardan ısılık olmus dedı.Bebegım 4 aylık oldu.Bu kırmızılıklar kasıntı yapmaya baslayınca ve ayaklarındada olunca doktora götürdüm.Alerjıden Dermatıt dedı.Eve geldım netten arastırdım egzama demekmıs.Bı krem verdı kullandık.Cok sükür simdı gectı.Ama ayak ve ellerının bazı yerlerınde böyle ufak parca seklınde kuruluk var.sankı derı gerılmıs gıbı.Basına gelen yada bılgısı olan varmı?Doktor yıkarken sabun kullanma dedı.bebek yagınıda önermıyoruz dedı.Pekı sızler bebegınızı neyle yıkıyosunuz.ben sade suyla yıkıyom.yıkadıktan sonra neyle yaglıyorsunuz?Cünkü banyodan sonra bebklerın cıldı kuru oluyor.
dun sordum doktorumuza bende aynı seyı dedı kı; pekmez mutlaka verceksın hergun , yumurtayı de eger nohut buyuklugunde verırsen peynırıde aynı anda verebılırsın ama tam yumurta verıyosan donusumlu kullan dedı ayrıca cevız ve fındık ezmesıde ekleyebılırsın dedıarkadaşlar bende kahvaltıda ülkerin kahvaltı setini kullanıyorum ancak yumurta verdiğim zamanlarda labne peyniri ve pekmezi katmıyorum,katmam gerekirmi siz katıyormusunuz?Besin degerini öldürü diye dumuştumda bilmiyorumkismile
[Ayrıca dun demır damlamızıda degısttırttım ferro san kullanıyorduk ıcmıyordu, ferrum verdı dr tadı daha guzel dudaklarını yalaya yalaya ıctı sbh oglum aynı sıkayetı olanlar ıcın soyleyım dedım[/QUOTE
Demir ilacını aç karnınamı veriyorsunuz,yaladı derken nasıl veriyorsunuz ben ancak meyvelerine koyuyorum tok karnına yoksa içmiyor,kötümü yapıyorum bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?