• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebişlere giden yolda kilolara elveda

Hoşgeldin kuzum evet zayıflamaya başlayalım dimi :)
Hosbuldum canim benim evet ya yaklasik bi 30 kilo fazlam var gider insallah..ben öyle bahsettim diğer topikte burda özel topik acmis bizimkiler iyi denk geldi hirs yaparim ben iyi oldu bu:))
Nasilsin ne yapıyorsun tatlim

Tamamdır kızlar ekliyorum tabloya bilgileri de..

Aynen mümkün olduğu kadar o gün ne yaptığımızı da yazalım ne yiyip ne içtiğimizi de

Hosbuldum canim benim evet ya yaklasik bi 30 kilo fazlam var gider insallah..ben öyle bahsettim diğer topikte burda özel topik acmis bizimkiler iyi denk geldi hirs yaparim ben iyi oldu bu:))
Nasilsin ne yapıyorsun tatlim
Ben aslında 4. takımda zayıflamaya çalışıyorum ama sizler tanıdıksınız daha iyi gelecektir diye düşündüm. bende ev iş güç gülüm şükür halimize.minnaklara 41 kere maşallah çok tatlılar annesi Rabbim nazalardan korusun :nazar::nazar::nazar::nazar:

Bugün ki menüm
Sabah
Sirkeli su
Omlet
Domates Biber salatalık
1 dilim peynirli kek
Öğlen
1 dilim kek çay
Akşam
Tavuk haşlama
Karalahana salatası
Su 2 litre
Spor 30 dk egzersizler 200 jumping Jack

Ilk menümü yazdım yarın inşallah tam başlayacam

Ben aslında 4. takımda zayıflamaya çalışıyorum ama sizler tanıdıksınız daha iyi gelecektir diye düşündüm. bende ev iş güç gülüm şükür halimize.minnaklara 41 kere maşallah çok tatlılar annesi Rabbim nazalardan korusun :nazar::nazar::nazar::nazar:
Aynen canim destek iyidr bir de tanidik olunca oh miss. Allah kolaylik versin canim

Teşekkür ederim teyzesi :)

Bugün ki menüm
Sabah
Sirkeli su
Omlet
Domates Biber salatalık
1 dilim peynirli kek
Öğlen
1 dilim kek çay
Akşam
Tavuk haşlama
Karalahana salatası
Su 2 litre
Spor 30 dk egzersizler 200 jumping Jack
Ooo canim sen baya baya diyet yapion ben agirligi spora veriyorum.. zaten normalde de suyum hep yanimdadir ekmek sadece kahvaltida yerim aksam.yemeyi kestim porsiyonlarimi kucultmeye calisiyorum o yeterli die düşünüyorum
Sirkeli su da beni mahveder gastrit var midede o yüzden yapamiyorum..
Simdilik vucut alissin die yarim saat yuruyus ile basladim sonra 1 saat araliksiz koşu yaparim.. evlenmeden once bu sekilde 6 ay yaptim.spor cok.güzel sikilasmistim fazlam yoktu pek tabi o zamanlar bakalim yine yapabilirim inşallah..

Bir de canim ara öğünlerinde kek yerine mutlaka yogurt olsun diyet icin ideal
Gülüm Normalde cumaları ödül günlerim ama bugün abarttım biraz :( ve canan Karataya göre besleniyorum kuzum kesinlikle ara öğün yok :) ve maalesef insülin direncim yüksek bu yüzden çooook zor kilo veriyorum

Ooo canim sen baya baya diyet yapion ben agirligi spora veriyorum.. zaten normalde de suyum hep yanimdadir ekmek sadece kahvaltida yerim aksam.yemeyi kestim porsiyonlarimi kucultmeye calisiyorum o yeterli die düşünüyorum
Sirkeli su da beni mahveder gastrit var midede o yüzden yapamiyorum..
Simdilik vucut alissin die yarim saat yuruyus ile basladim sonra 1 saat araliksiz koşu yaparim.. evlenmeden once bu sekilde 6 ay yaptim.spor cok.güzel sikilasmistim fazlam yoktu pek tabi o zamanlar bakalim yine yapabilirim inşallah..
Bence çok iyi spor olmus olur 1 saat koşu. Limonlu su da etkiler mi ki

Gülüm Normalde cumaları ödül günlerim ama bugün abarttım biraz :KK43: ve canan Karataya göre besleniyorum kuzum kesinlikle ara öğün yok :) ve maalesef insülin direncim yüksek bu yüzden çooook zor kilo veriyorum
Sen daha iyi bilirsin canim yogurdun her anlamda cok iyi olduunu buliyorum o yuzden hatirlatayim dedim. Allah yardimcin olsun canim zor ya sen de benim gibi yap spora agirlik ver .. walla acik soyliim ben o yazdigim ufak tefek degisiklikler dışında bogazdan pek kesmiyorum spor yetiyor.. gerci simdi kilom fazla biraz dikkat etmem lazım ama sabah sporunj aksam da yaparsam sorun cozulecek gibi :))

Ben bugün ne yaptığımı yazayım kızlar
Sabah 1 bardak ılık limonlu su
Kahvaltı: Domates, salatalık, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, şekersiz çay, 1 tatlı kaşık tahin- pekmez
Öğle: Süt ve keloggs
Ara öğün: 2 tane ceviz
Akşam yemeği: Zeytinyağlı patlıcan yemeği, 1 dilim ekmek, yarım kase yoğurt, limonlu yeşil salata
Gece: 1 muz
günlük 1 şişe soda ve en az 2,5 lt su içiyorum kesin ben
Bir de kızlar glukofene tekrar başladım ben bir de inofolic içiyorum.. Tabi dünden beridir beni yan etki olarak ishal yaptı o da biraz etki edebilir kiloda

Kızlar bir de şunu eklemek istiyorum ben buna dikkat ettiğim için size de naçizane bir önerim var. Burda çoğunluğumuzun amacı bebiş.. Malum gebelik olasılığının ne zaman olacağı belli olmayabiliyor. O yüzden her ne kadar diyetlerde yeşil çaydır vs. bitki çayları içilse de ben uzak duruyorum.

Kizlar bu arada bikac detay vereyim bi diyetisyenden dinlediklerim..

Ekmek kepek ve beyaz ekmek yenmemeli ama ekmek mutlaka yenmeli kesinlikle tam bugday yada tam tahilli ekmek olacak..

Meyveyi tek basina yerseniz kesinlikle aciktirir eger tok tutmasini istiyosaniz 1 bardak süt veya yogurtla yiyin.

Ve gece 9 dan sonra meyve bile yemeyin.

Aklima geldikce yazarim yine..

Ben yediklerime dikkat ediyorum ama sirali bi diyet listem yok mayali ve hamur isi olan hic bisey yemiyorum ve cikolata da bunlari agzima surmuyorum.. bu arada bugun Allahin izniyle kosu bandinin acilisini yaptim.. :)
Diyeceklerim bugünlük bu kadar.. :D

Kızlar bir de şunu eklemek istiyorum ben buna dikkat ettiğim için size de naçizane bir önerim var. Burda çoğunluğumuzun amacı bebiş.. Malum gebelik olasılığının ne zaman olacağı belli olmayabiliyor. O yüzden her ne kadar diyetlerde yeşil çaydır vs. bitki çayları içilse de ben uzak duruyorum.

Iyi yapiyosun kuzum iyi oldu soyledigin de..

Bu arada kuru incir yiyorum ben ekliyim ve benim gibi yumurtaliklarda tembellik olan herkes bolca yesin kuru incir cok faydaliymis aklima geldi yazmak istedim :)

Boyle daha etkili olur bizde olsun yazili dursun da gaza gelelim :KK70: hos geldin kuzum..

Iyiyim kuzum sagolasin cok sukur

Kizlar bu arada bikac detay vereyim bi diyetisyenden dinlediklerim..

Ekmek kepek ve beyaz ekmek yenmemeli ama ekmek mutlaka yenmeli kesinlikle tam bugday yada tam tahilli ekmek olacak..

Meyveyi tek basina yerseniz kesinlikle aciktirir eger tok tutmasini istiyosaniz 1 bardak süt veya yogurtla yiyin.

Ve gece 9 dan sonra meyve bile yemeyin.

Aklima geldikce yazarim yine..

Ben yediklerime dikkat ediyorum ama sirali bi diyet listem yok mayali ve hamur isi olan hic bisey yemiyorum ve cikolata da bunlari agzima surmuyorum.. bu arada bugun Allahin izniyle kosu bandinin acilisini yaptim.. :)
Diyeceklerim bugünlük bu kadar.. :KK70:
Hos buldum tatlim... bende acilisi yaptim canim bu gün yarım saat tempolu yürüdüm arada kosmayi denedim ki benim olayim.kosmadir yürüyüş bende yakmio :)) ama yaklasik 1 senedir hantalim gebelik icin ilaclar hamileyken ilaclar serumlar e malum gebeligim 4 ayini da yatarak gecirdim sadece wc ye kalkiyordum simdi de surekli cocuklarla ilgileniyorum ama hantallik cok var önce nefes acmam lazim vucudum daha şiş önce totoyu kaldirmamm lazim :)) alismak biraz zaman alacak kilo verme zamana yayilacak gibi geliyor zaten sonrasinda cocuklarin emeklemesi yurmesi derken hem kilo vermem hizlanir hem verdigim kiloyu korumam.. yani öyle umut ediyorum inşallah basarabilirim..

Ama ben 6 ay boyunca usenmeden sabahin 5ninde 6sinda kalkip sahilde kosmus insanim yapabilecegime inanıyorum insallah kosu bandi ile de bu istikrari yakalayabilirim.

Hos buldum tatlim... bende acilisi yaptim canim bu gün yarım saat tempolu yürüdüm arada kosmayi denedim ki benim olayim.kosmadir yürüyüş bende yakmio :)) ama yaklasik 1 senedir hantalim gebelik icin ilaclar hamileyken ilaclar serumlar e malum gebeligim 4 ayini da yatarak gecirdim sadece wc ye kalkiyordum simdi de surekli cocuklarla ilgileniyorum ama hantallik cok var önce nefes acmam lazim vucudum daha şiş önce totoyu kaldirmamm lazim :)) alismak biraz zaman alacak kilo verme zamana yayilacak gibi geliyor zaten sonrasinda cocuklarin emeklemesi yurmesi derken hem kilo vermem hizlanir hem verdigim kiloyu korumam.. yani öyle umut ediyorum inşallah basarabilirim..

Ama ben 6 ay boyunca usenmeden sabahin 5ninde 6sinda kalkip sahilde kosmus insanim yapabilecegime inanıyorum insallah kosu bandi ile de bu istikrari yakalayabilirim.

Hepimize hayirli olsun kuzum.. bu topigin olmasi bizim icin herseyden once psikolojik olarak iyi olacak kafa olarak uzaklasacagiz bazi seylerden durumumuzu biliyosun.. ve bizi hic birakmayanlardansin Allah razi olsun..

Kilo konusuna gelince yavas ama kalici kilolar vericez hep beraber insallah.. sen az bile aldin kuzum 4 tane bal cikti o göbüsten kolay mı :) yerim onlari ben yaa masallah kurban olduklarima ❤❤❤❤
Aynen ben de yavastan baslayarak hizlanicam git gide bakalim sonumuz hayr olsun :D

Back