• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebişlere giden yolda kilolara elveda

Arkadaslar kilo vermek isyiyorsaniz size dedigim seyleri deneyebilirsiniz. Sabah ac karnina yarim bardak elma sirkesi yarim bardak su bardak dedigim cay bardagi. 1 hafta denedim. Ve sonra icemedim bu karisimi ama istahimi kesmeye yardimci oldu 67 kilodan 48 e kadar dustum. Tabi bu benim ergenlik diyetimdi :) gunluk 1 paket kraker 2 liralik fistik ve aksam yemeklerinde her yemekten sadece 3 kasik yedim. Ayrica yediklerimi iyice cigneyerek yedim yutarak degil :) umarim yardimci olur sizlere. Allah im hepimize nasip etsin evlatlarimizi sevmeyi :)
Tavsiyen için teşekkürler canım :) umarım faydası olur:)

Teşekkür ederim canım benim bebeğini Allah analı babalı büyütmek nasip etsin, hayırlı güzel bir ömrü olsun... Ben de çok iyi anlıyorum seni canım gerçekten çok zor... Polikistik overliyim ben de kilo gerçekten büyük bir bela ilaç kullanmadan adet olamıyorum dolayısıyla hamile kalmak neredeyse imkansız hale geliyor... Umarım bu topik uğurlu gelir, kilolar gidince bebiş göz kırpar:)
Pcos hipotroid ve insulin direncim vardi canim hamile kaldigimda. Adet duzeni denen bisey yoktu 40 50 gun bazen 3 ayi bulurdu. Sonra bigun bende anlamadim nasil oldi oluverdi :)

Pcos hipotroid ve insulin direncim vardi canim hamile kaldigimda. Adet duzeni denen bisey yoktu 40 50 gun bazen 3 ayi bulurdu. Sonra bigun bende anlamadim nasil oldi oluverdi :)
İnsülin direnci bende de var canım ocak da geçirdiğim kimyasal gebelik de benim öyleydi nasıl olduğunu anlamamıştım ama sonrası yok işte... Olacağı varsa oluyor işte canım:)

Hoşgeldin canım inşallah vereceğiz kiloları... Planın nedir? Ya da uyguladığın bir problem var mı?
diyet degilde yediklerime dikkat etmek kilo yapan şeyleri hayatimdan cikartmak bir yerden baslamam lazim yarın mübarek çarşamba günü baslyayim diyorum Allahim nasip etsin insaAllah

diyet degilde yediklerime dikkat etmek kilo yapan şeyleri hayatimdan cikartmak bir yerden baslamam lazim yarın mübarek çarşamba günü baslyayim diyorum Allahim nasip etsin insaAllah
Ben de transfer öncesi onu yaptım canım 5 kilo kadar da verdim. Ama benimle alakalı olan bir durumdur belki de birine ya da bir şeylere mecbur hissetmeyince devam ettiremiyorum ve sonrasında geri aldım..
Ben de spora başlayacağım yazılacağım salona ve her ne kadar yapmam gerekenleri bilsem de mecbur hissetmek için kendimi diyetisyene gideceğim ki hırs yaptıraın ben de..

Ben de transfer öncesi onu yaptım canım 5 kilo kadar da verdim. Ama benimle alakalı olan bir durumdur belki de birine ya da bir şeylere mecbur hissetmeyince devam ettiremiyorum ve sonrasında geri aldım..
Ben de spora başlayacağım yazılacağım salona ve her ne kadar yapmam gerekenleri bilsem de mecbur hissetmek için kendimi diyetisyene gideceğim ki hırs yaptıraın ben de..
ben gitmstm yapasim gelmedi öyle canim sporuda kendim yapicam ev sartlarinda yürüyüş birde insaAllah başarılı sonuc alırım yaptiklarimdan

ben gitmstm yapasim gelmedi öyle canim sporuda kendim yapicam ev sartlarinda yürüyüş birde insaAllah başarılı sonuc alırım yaptiklarimdan
İnşallah canım istedikten sonra her şeyi başarabilirizz:)

kızlar 75 kilo oldum sanırım hormon ilaçlarının da payı var. bugünden itibaren sağlıklı beslenmeyi seçiyorum. dün eşimle de konuştuk, o zaten 10 gündür dikkat ediyor kendine. ikimiz beraber birbirimize destek olarak ilerleyeceğiz.:eğlence:

herkese selam dğün dernek derken uğrayamadım bende başlıyorum artık haydi silkelenip başlayalım

Günaydın kızlar.. Ben de dün dahiliyeciye gittim diyetisyen randevusu alabilmek için diyabetik olduğun için testleri tekrarladı tahlil sonuçları çıksın ben de inşallah liste alıp başlayacağım

Merhaba kızlar;
Dün gerçekten çok sinir oldum... Biliyorsunuz dahiliyeciye gitmiştim diyetisyene yönlendirmesi için. Tahlil istedi sonuçları fln göstermek düne kadar süründü maalesef her neyse.. Doktor asistanı bırakmış dün bir kere hayatımda bu kadar alık bir asistan görmedim çok sinir etti beni.. Sonra tahlil sonuçlarıma baktı ee senin bir şeyin yok ki dedi.. Dedim şimdi diyetisyene göndermeyecek misiniz kolestrolün yüksek değil gönderemem.. Ee ama insülin direncim var.. Bana dedi ki hazır olun kızlar senin diyetisyene ihtiyacın yok ki?????? O an dellendim.. Ya siz benle dalga mı geçiyorsunuz?!!! Görüntümün kilomun farkındasınız değil mi insülin direncim var ve pcosluyum ve diyetisyene ihtiyacın yok diyorsunuz???? Ee pcoslu olduğunu baştan söylesene ee söyledim sizde orda hasta bilgilerinde okudunuz zaten !!!! Gel de delirme!! Sevki yazdı barkod yapıştıracak masanın üstünde bir önceki hasta barkodunu unutmuş yanlışlıkla onunkini aldı ve şehmuztu dimi dedi bana?? Hee evet şehmuza çok benziyorum zaten dedim ve çıktım odadan??? Sevke gittim diyetisyen için bana dedikleri şu: diyetisyen randevuları çok doku kapalı ocağa kadar, ocak ayında gelin o zaman randevu veriyoruz ????? Gel de delirme ya

Merhaba kızlar;
Dün gerçekten çok sinir oldum... Biliyorsunuz dahiliyeciye gitmiştim diyetisyene yönlendirmesi için. Tahlil istedi sonuçları fln göstermek düne kadar süründü maalesef her neyse.. Doktor asistanı bırakmış dün bir kere hayatımda bu kadar alık bir asistan görmedim çok sinir etti beni.. Sonra tahlil sonuçlarıma baktı ee senin bir şeyin yok ki dedi.. Dedim şimdi diyetisyene göndermeyecek misiniz kolestrolün yüksek değil gönderemem.. Ee ama insülin direncim var.. Bana dedi ki hazır olun kızlar senin diyetisyene ihtiyacın yok ki?????? O an dellendim.. Ya siz benle dalga mı geçiyorsunuz?!!! Görüntümün kilomun farkındasınız değil mi insülin direncim var ve pcosluyum ve diyetisyene ihtiyacın yok diyorsunuz???? Ee pcoslu olduğunu baştan söylesene ee söyledim sizde orda hasta bilgilerinde okudunuz zaten !!!! Gel de delirme!! Sevki yazdı barkod yapıştıracak masanın üstünde bir önceki hasta barkodunu unutmuş yanlışlıkla onunkini aldı ve şehmuztu dimi dedi bana?? Hee evet şehmuza çok benziyorum zaten dedim ve çıktım odadan??? Sevke gittim diyetisyen için bana dedikleri şu: diyetisyen randevuları çok doku kapalı ocağa kadar, ocak ayında gelin o zaman randevu veriyoruz ????? Gel de delirme ya
haydaaa asistana bak sen ona kalmış sanki karar vermek! bayağı kötü bir gün geçirmişsin. oluyor böyle şeyler malesef. şimdi napacaksın diyet olayını yalnız?

ben de ufaktan başladım dikkat etmeye. birdenbire adını diyet koyamıyorum ters tepiyor. tatlı sadece kuru üzüm, dut kurusu falan yiyorum azcık. öğün porsiyonlarını küçülttüm, ekmeği tamamen bıraktım.

Back