Merhaba kızlar;
Dün gerçekten çok sinir oldum... Biliyorsunuz dahiliyeciye gitmiştim diyetisyene yönlendirmesi için. Tahlil istedi sonuçları fln göstermek düne kadar süründü maalesef her neyse.. Doktor asistanı bırakmış dün bir kere hayatımda bu kadar alık bir asistan görmedim çok sinir etti beni.. Sonra tahlil sonuçlarıma baktı ee senin bir şeyin yok ki dedi.. Dedim şimdi diyetisyene göndermeyecek misiniz kolestrolün yüksek değil gönderemem.. Ee ama insülin direncim var.. Bana dedi ki hazır olun kızlar senin diyetisyene ihtiyacın yok ki?????? O an dellendim.. Ya siz benle dalga mı geçiyorsunuz?!!! Görüntümün kilomun farkındasınız değil mi insülin direncim var ve pcosluyum ve diyetisyene ihtiyacın yok diyorsunuz???? Ee pcoslu olduğunu baştan söylesene ee söyledim sizde orda hasta bilgilerinde okudunuz zaten !!!! Gel de delirme!! Sevki yazdı barkod yapıştıracak masanın üstünde bir önceki hasta barkodunu unutmuş yanlışlıkla onunkini aldı ve şehmuztu dimi dedi bana?? Hee evet şehmuza çok benziyorum zaten dedim ve çıktım odadan??? Sevke gittim diyetisyen için bana dedikleri şu: diyetisyen randevuları çok doku kapalı ocağa kadar, ocak ayında gelin o zaman randevu veriyoruz ????? Gel de delirme ya