• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebişlere giden yolda kilolara elveda

Sen daha iyi bilirsin canim yogurdun her anlamda cok iyi olduunu buliyorum o yuzden hatirlatayim dedim. Allah yardimcin olsun canim zor ya sen de benim gibi yap spora agirlik ver .. walla acik soyliim ben o yazdigim ufak tefek degisiklikler dışında bogazdan pek kesmiyorum spor yetiyor.. gerci simdi kilom fazla biraz dikkat etmem lazım ama sabah sporunj aksam da yaparsam sorun cozulecek gibi :))
Evet gülüm yoğurt metobolizmayı çok çalıştırıyor ben normal öğün yiyorum zaten. Sabah aç karnına mı yapıyon sporu kuzum

Ben bugün ne yaptığımı yazayım kızlar
Sabah 1 bardak ılık limonlu su
Kahvaltı: Domates, salatalık, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, şekersiz çay, 1 tatlı kaşık tahin- pekmez
Öğle: Süt ve keloggs
Ara öğün: 2 tane ceviz
Akşam yemeği: Zeytinyağlı patlıcan yemeği, 1 dilim ekmek, yarım kase yoğurt, limonlu yeşil salata
Gece: 1 muz
günlük 1 şişe soda ve en az 2,5 lt su içiyorum kesin ben
Bir de kızlar glukofene tekrar başladım ben bir de inofolic içiyorum.. Tabi dünden beridir beni yan etki olarak ishal yaptı o da biraz etki edebilir kiloda
Gayet güzel bir menü olmuş gülüm yalnız meyve gece yemek yağa dönüştürür ;)

Ben bugün ne yaptığımı yazayım kızlar
Sabah 1 bardak ılık limonlu su
Kahvaltı: Domates, salatalık, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, şekersiz çay, 1 tatlı kaşık tahin- pekmez
Öğle: Süt ve keloggs
Ara öğün: 2 tane ceviz
Akşam yemeği: Zeytinyağlı patlıcan yemeği, 1 dilim ekmek, yarım kase yoğurt, limonlu yeşil salata
Gece: 1 muz
günlük 1 şişe soda ve en az 2,5 lt su içiyorum kesin ben
Bir de kızlar glukofene tekrar başladım ben bir de inofolic içiyorum.. Tabi dünden beridir beni yan etki olarak ishal yaptı o da biraz etki edebilir kiloda
Canım glukofene dr mi başla dedi malum bendede insülin direnci var

Kizlar bu arada bikac detay vereyim bi diyetisyenden dinlediklerim..

Ekmek kepek ve beyaz ekmek yenmemeli ama ekmek mutlaka yenmeli kesinlikle tam bugday yada tam tahilli ekmek olacak..

Meyveyi tek basina yerseniz kesinlikle aciktirir eger tok tutmasini istiyosaniz 1 bardak süt veya yogurtla yiyin.

Ve gece 9 dan sonra meyve bile yemeyin.

Aklima geldikce yazarim yine..

Ben yediklerime dikkat ediyorum ama sirali bi diyet listem yok mayali ve hamur isi olan hic bisey yemiyorum ve cikolata da bunlari agzima surmuyorum.. bu arada bugun Allahin izniyle kosu bandinin acilisini yaptim.. :)
Diyeceklerim bugünlük bu kadar.. :KK70:
Teşekkürler güzel bilgiler için kuzum ;)

Iyi yapiyosun kuzum iyi oldu soyledigin de..

Bu arada kuru incir yiyorum ben ekliyim ve benim gibi yumurtaliklarda tembellik olan herkes bolca yesin kuru incir cok faydaliymis aklima geldi yazmak istedim :)
Bende kuru incir yiyorum tok tutuyor beni

Hepimize hayirli olsun kuzum.. bu topigin olmasi bizim icin herseyden once psikolojik olarak iyi olacak kafa olarak uzaklasacagiz bazi seylerden durumumuzu biliyosun.. ve bizi hic birakmayanlardansin Allah razi olsun..

Kilo konusuna gelince yavas ama kalici kilolar vericez hep beraber insallah.. sen az bile aldin kuzum 4 tane bal cikti o göbüsten kolay mı :) yerim onlari ben yaa masallah kurban olduklarima ❤❤❤❤
Aynen ben de yavastan baslayarak hizlanicam git gide bakalim sonumuz hayr olsun :KK70:

Hepimizden razi olsun canim benim ne demek.elimden geldigince olmaya calisiyorum bir sey diim mi ben o spor yaptigim zamanlarda kendimi bildim bileli duzenli olmayan adetim sadece o dönem düzene girmisti ve kendiliginden oluyordu o yüzden o açıdan size cok iyi gelecek inaniyorum ben rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah hepimiz farkli amaclar icin de olsa başaracağız inaniyorum..
Hamileyken cok dikkat ettim ben cnm sadece bebisler vardi bacaklar omuz yüz neredeyse hic kilo almamıştım ne zamanki süt sagmayi sonrasinda da emzirmeyi biraktim birden sistim anlamadım.

Evet gülüm yoğurt metobolizmayı çok çalıştırıyor ben normal öğün yiyorum zaten. Sabah aç karnına mı yapıyon sporu kuzum
Evet cnm bu gun 7 de kalktım ama hedefim daha erken kalkmak tabi .. ac karna hem de sabah olunca daha etkili oluyor hem de bütün günüm dinc geçiyor yaparken yoruluyorsun ölüp bitiyormussun bütün gün uyuyacakmissin gibi dusunuyorsun ama spor bitip bi duşa girdin mi senden dinc i olmuyor inan..

Çok geçmiş olsun kuzum
Sagol tatlim

Hos buldum tatlim... bende acilisi yaptim canim bu gün yarım saat tempolu yürüdüm arada kosmayi denedim ki benim olayim.kosmadir yürüyüş bende yakmio :)) ama yaklasik 1 senedir hantalim gebelik icin ilaclar hamileyken ilaclar serumlar e malum gebeligim 4 ayini da yatarak gecirdim sadece wc ye kalkiyordum simdi de surekli cocuklarla ilgileniyorum ama hantallik cok var önce nefes acmam lazim vucudum daha şiş önce totoyu kaldirmamm lazim :)) alismak biraz zaman alacak kilo verme zamana yayilacak gibi geliyor zaten sonrasinda cocuklarin emeklemesi yurmesi derken hem kilo vermem hizlanir hem verdigim kiloyu korumam.. yani öyle umut ediyorum inşallah basarabilirim..

Ama ben 6 ay boyunca usenmeden sabahin 5ninde 6sinda kalkip sahilde kosmus insanim yapabilecegime inanıyorum insallah kosu bandi ile de bu istikrari yakalayabilirim.
Ben inanıyorum gülüm zayıflamak sabır işi biraz ve biz başarırız inşallah. bismillah deyip başlamışız bir kere yarım kalmaz inanıyorum ;)

Ben inanıyorum gülüm zayıflamak sabır işi biraz ve biz başarırız inşallah. bismillah deyip başlamışız bir kere yarım kalmaz inanıyorum :KK66:
Ay inşallah .. kiz burda böyle konusuyoruz ya o bile bi destek insan hirslaniyor
Ben hepinizden fazla kilo verecem banane hehehe:KK53:

Hepimizden razi olsun canim benim ne demek.elimden geldigince olmaya calisiyorum bir sey diim mi ben o spor yaptigim zamanlarda kendimi bildim bileli duzenli olmayan adetim sadece o dönem düzene girmisti ve kendiliginden oluyordu o yüzden o açıdan size cok iyi gelecek inaniyorum ben rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah hepimiz farkli amaclar icin de olsa başaracağız inaniyorum..
Hamileyken cok dikkat ettim ben cnm sadece bebisler vardi bacaklar omuz yüz neredeyse hic kilo almamıştım ne zamanki süt sagmayi sonrasinda da emzirmeyi biraktim birden sistim anlamadım.

Evet cnm bu gun 7 de kalktım ama hedefim daha erken kalkmak tabi .. ac karna hem de sabah olunca daha etkili oluyor hem de bütün günüm dinc geçiyor yaparken yoruluyorsun ölüp bitiyormussun bütün gün uyuyacakmissin gibi dusunuyorsun ama spor bitip bi duşa girdin mi senden dinc i olmuyor inan..

Sagol tatlim
Canım sende pko muydun bende kendimi bildim bileli hiç adetlerim düzenli değil maalesef

Teşekkürler güzel bilgiler için kuzum :KK66:

Rica ederim kuzum ne demek :)

Bende kuru incir yiyorum tok tutuyor beni

Evet hem tokluk veriyor hem de yumurtaliklarimiza cok faydaliymis..

Sagol tatlim

Evet evet benim de oyle bi donem zayiflamistim dugun zamani ve cok daha guzel duzene girmisti o zaman.. su erken kalkma isine bide beb alissam daha da mutlu olucam :)

FB_IMG_1475907034146.jpg

Iyi yapiyosun kuzum iyi oldu soyledigin de..

Bu arada kuru incir yiyorum ben ekliyim ve benim gibi yumurtaliklarda tembellik olan herkes bolca yesin kuru incir cok faydaliymis aklima geldi yazmak istedim :)
Kuru incir kuru kayısı pek yiyemiyorum ama yine de deneyeceğim canım saolasın tavsiyen için

Kizlaaaarrr nasi gidiyo kimsede ses seda yok :)

Ebush_354 Ebush_354 kuzum güncel kilo 81.2 yazabilirsin bana..
Iyi gidiyor bakalim şimdilik canim haftada bir tartilacagim bakalim 1 haftada bişeyler degismis mi.. cok bir sey beklemiyorum simdilik diyet yapmiyorim bakalim biraz zamana yayilacak gibi

Back