- 9 Kasım 2015
- 2.556
- 5.521
- 108
Doğru diyorsun canım tablo tablo olursa daha da hırslandırabiliriz kendimizi herkes ne kadarla başladığını ne gün başladığını ve hedefini yazsın tablolaştıralım :)
Kendimden başlıyorum
Boy: 1.60
Kilo: 84.6 (salı günü itibariyle)
Başlangıç: 04.10.2016
Hedef: -25 kilo
Hoşgeldin canım aramıza hedefin - kaç? tabloya ekleyeyim seni de ...Bende aranıza katılıyorum kızlar bebişlerimiz gelsin kilolar gitsin yarın itibariyle bende baslıyorum boy 1.63. Kılo 73. Diyete baslama tarihi 8 Ekim hurmayı yapmayı düşünüyorum ama dayanabi
7 kıloooo ilk hamile kaldığım kiloya ulasmak hedeHoşgeldin canım aramıza hedefin - kaç? tabloya ekleyeyim seni de ...
Evet canım kendine güveniyorsan eğer hurmayı deneyebilirsin.. Ama kilo vericez diye sağlıktan da olmak yok zorlarsa diyet yöntemini deneyebilirsin
tamamdır canım :)7 kıloooo ilk hamile kaldığım kiloya ulasmak hede
maalesef canım bu süreç kısır döngü gibi hafiften kiloya da meyilliysen... Hele bir de tedavi görüyorsan ilaçlar da maalesef şişirebiliyor canım keşke olmasa?Hedefim bebiş istiyorum oyuzden kılo üstüne kilo. Almak istemiyorum artık
Diş tedavisi görüyorum.yarın son dolgularım yapılacak yumurtlama dön.gectı ama denemek istiyorum..tutar belkı
Hayırlısı olsun canım inşallah tutar tabiki de hamilelik öncesi diş meselelerini halletmek gerekiyor.. İnşallah önümüzdeki aya kadar hedefine ulaşırsınHamilelik öncesi diş tedavisi ikinci yavrum olacak insallah bu ay tutmazsa diğer ay ozamana kadarda birazda olsa verırım.
İnş
Her gün yazılsa aslında yediklerimiz hakkında yorum yaparız daha çok hırslanırızHayırlısı olsun canım inşallah tutar tabiki de hamilelik öncesi diş meselelerini halletmek gerekiyor.. İnşallah önümüzdeki aya kadar hedefine ulaşırsın
Her gün yazılsa aslında yediklerimiz hakkında yorum yaparız daha çok hırslanırız
Hamilelik öncesi diş tedavisi ikinci yavrum olacak insallah bu ay tutmazsa diğer ay ozamana kadarda birazda olsa verırım.
İnş
Aboo iş ciddiye bindi desene :))four dahlia kuzuuuum buraya gel sen de hadii :)
Tabloya bilgilerini yazalim burdan gaza vercez birbirimizi ♡♡♡
Hoşbuldum canım iyiyim şükür sen nasilsinKuzum nasilsin yaa sen de hos geldin kuzucum buraya :)♡
Hoşgeldin kuzum evet zayıflamaya başlayalım dimi :)Aboo iş ciddiye bindi desene :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?