Ya vallahi sorma delirdim resmen! Aslında diyette ne yapılması/yapılmaması gerektiğine hakimim benim gitme amacım hani psikolojikman kendimi bir programa zorunda hissedip hırslanmaktı zaten onun da içine ettiler! Durun böyle olunca eşim netten bir fırsat sitesinde evimize yakın bir özel hastanenin diyet paketlerine rastlamış 6 ya da 8 haftalık olmak üzere fiyatı da piyasaya göre makul fırsat sitesi olduğu için onu alabilirim 8 hafta sonunda da kısmetse ocakta devlet hastanesinden diyetisyenle devam ederim diyorum ama? Kararsızım dahaydaaa asistana bak sen ona kalmış sanki karar vermek! bayağı kötü bir gün geçirmişsin. oluyor böyle şeyler malesef. şimdi napacaksın diyet olayını yalnız?
Ben de eğer köklü değişik yapmazsam hep kaçamak yapıyorum eski yeme alışkanlığımdan daha çok yemiş buluyorum kendimi..ben de ufaktan başladım dikkat etmeye. birdenbire adını diyet koyamıyorum ters tepiyor. tatlı sadece kuru üzüm, dut kurusu falan yiyorum azcık. öğün porsiyonlarını küçülttüm, ekmeği tamamen bıraktım.
böyle bir fırsat varsa değerlendirebilirsin aslında. bir yerden başlamak gerek nitekim.Ya vallahi sorma delirdim resmen! Aslında diyette ne yapılması/yapılmaması gerektiğine hakimim benim gitme amacım hani psikolojikman kendimi bir programa zorunda hissedip hırslanmaktı zaten onun da içine ettiler! Durun böyle olunca eşim netten bir fırsat sitesinde evimize yakın bir özel hastanenin diyet paketlerine rastlamış 6 ya da 8 haftalık olmak üzere fiyatı da piyasaya göre makul fırsat sitesi olduğu için onu alabilirim 8 hafta sonunda da kısmetse ocakta devlet hastanesinden diyetisyenle devam ederim diyorum ama? Kararsızım da
ben de akşam yemeği bırakınca çok daha iyi oluyorum hem daha rahat kilo veriyorum hem de bedenim daha iyi hissediyor. en geç altıda yemeği bırakmak gerek.Ben de eğer köklü değişik yapmazsam hep kaçamak yapıyorum eski yeme alışkanlığımdan daha çok yemiş buluyorum kendimi..
böyle bir fırsat varsa değerlendirebilirsin aslında. bir yerden başlamak gerek nitekim.
ben de akşam yemeği bırakınca çok daha iyi oluyorum hem daha rahat kilo veriyorum hem de bedenim daha iyi hissediyor. en geç altıda yemeği bırakmak gerek.
Merhaba canım, tedavi sürecin hayırlı olsun.. Benim de insülin direncim var ve pcosluyum glukofen kullanıyorum ben onun için ben de önümüzdeki hafta başlayacağım inşallahMerhaba kizlar, bende de pcos var ve insulin direnci tabi ki. 53 kilodan 1.5 sene gibi bir surede 70 kiloya ciktik. Klomenle 2. ayimdayim, bir yandan da kilo vermeye calisiyorum. Sizlerin insulin direnci icin kullandigi ilaclar var mi? Ben diaformin kullaniyorum. Eve kondusyon bisikleti aldim, islerimin yogunlugundan henuz baslayamadim amadoktorum yuruyusu oneriyor, onu yapmaya calisiyorum.
Hoşgeldin canım :) İnşallah güzel güzel vereceğiz kilolarımızı:) bugün başladın değil mi nasıl geçiyor?
Gel tabi canım:)) başlayalım hep beraber güzel güzel verelim kilolarımızıSlm kızlar topik hayırlı olsun bende katılayım mı kilolar aldı başını gitti
Peki ne yapıyoruz yediğimiz içtiğimiz spor vs mı paylaşmıyoruz günlükGel tabi canım:)) başlayalım hep beraber güzel güzel verelim kilolarımızı
Evet canım bir çok detoks programları var ama ne bileyim onu devam ettiremiyorsun ya sonrasında bırakınca hemen kilo alacakmışım gibi geliyor bana yani en azından benim bünyem buna çok müsait maalesefKuzum bugun bi aksilik oldu ve spor yapamadim ama yemek de yiyemedim bi ögün yemek yedim aksamustu.. bide ogle de kahve icmistim.. basladim sayilir spor hariciyarin basliyorum Allah nasip ederse..
Bu arada bisey duydum onu uygulayabilirim hurma ile.. detoks gibi bisey sadece hurma ve yogurt yiyosun ve bol su..
Sadece 7 gün uygulaniyo sabh ogle aksam 1er kade yogurt ile 7ser hurma yiyosun yabi gunde toplam 3 kase yogurt 21 tane de hurma yemis oluyosun.. 7 gunden fazla uygulanmiyo ve 5 ila 7 kilo arasi garantiymis.. hurma aldigim gun buna baslicam insallah..
Ben yedik içtiklerimi yazdım canım spor pek yapamadım henüz salı gününden beridir devam ediyorumPeki ne yapıyoruz yediğimiz içtiğimiz spor vs mı paylaşmıyoruz günlük
Evet canım bir çok detoks programları var ama ne bileyim onu devam ettiremiyorsun ya sonrasında bırakınca hemen kilo alacakmışım gibi geliyor bana yani en azından benim bünyem buna çok müsait maalesefbir de günde 21 hurmada ben şeker komasına girerim çok gibi geldi ama hurmanın faydası da çok fazla lifli de işe yarayabilir
Doğru diyorsun canım tablo tablo olursa daha da hırslandırabiliriz kendimizi herkes ne kadarla başladığını ne gün başladığını ve hedefini yazsın tablolaştıralım :)Kuzum bi tablo yapsan mi ki güncel kilolarimizi
Sanki oyle yaparsak daha bi azim gelir gibime geliyo hepimize.. güncel kili ve hedefler olsun her hafta guncelleriz yada her gün artik siz bilirsiniz onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?