Bebişlere giden yolda kilolara elveda

haydaaa asistana bak sen ona kalmış sanki karar vermek! bayağı kötü bir gün geçirmişsin. oluyor böyle şeyler malesef. şimdi napacaksın diyet olayını yalnız?
Ya vallahi sorma delirdim resmen! Aslında diyette ne yapılması/yapılmaması gerektiğine hakimim benim gitme amacım hani psikolojikman kendimi bir programa zorunda hissedip hırslanmaktı zaten onun da içine ettiler! Durun böyle olunca eşim netten bir fırsat sitesinde evimize yakın bir özel hastanenin diyet paketlerine rastlamış 6 ya da 8 haftalık olmak üzere fiyatı da piyasaya göre makul fırsat sitesi olduğu için onu alabilirim 8 hafta sonunda da kısmetse ocakta devlet hastanesinden diyetisyenle devam ederim diyorum ama? Kararsızım da

Ben de eğer köklü değişik yapmazsam hep kaçamak yapıyorum eski yeme alışkanlığımdan daha çok yemiş buluyorum kendimi..

böyle bir fırsat varsa değerlendirebilirsin aslında. bir yerden başlamak gerek nitekim.

Ben de eğer köklü değişik yapmazsam hep kaçamak yapıyorum eski yeme alışkanlığımdan daha çok yemiş buluyorum kendimi..
ben de akşam yemeği bırakınca çok daha iyi oluyorum hem daha rahat kilo veriyorum hem de bedenim daha iyi hissediyor. en geç altıda yemeği bırakmak gerek.

böyle bir fırsat varsa değerlendirebilirsin aslında. bir yerden başlamak gerek nitekim.
ben de akşam yemeği bırakınca çok daha iyi oluyorum hem daha rahat kilo veriyorum hem de bedenim daha iyi hissediyor. en geç altıda yemeği bırakmak gerek.

Sanırım o fırsatı alacağım dediğin gibi bir yerlerden başlamalıyım... Akşam yemeği çok önemli diyette doğru diyorsun canım eşim dolayısıyla şimdi geç yiyoruz ama kesin diyet dedikten sonra artık yasak :)

Merhaba kizlar, bende de pcos var ve insulin direnci tabi ki. 53 kilodan 1.5 sene gibi bir surede 70 kiloya ciktik. Klomenle 2. ayimdayim, bir yandan da kilo vermeye calisiyorum. Sizlerin insulin direnci icin kullandigi ilaclar var mi? Ben diaformin kullaniyorum. Eve kondusyon bisikleti aldim, islerimin yogunlugundan henuz baslayamadim ama doktorum yuruyusu oneriyor, onu yapmaya calisiyorum.

Merhaba canım, tedavi sürecin hayırlı olsun.. Benim de insülin direncim var ve pcosluyum glukofen kullanıyorum ben onun için ben de önümüzdeki hafta başlayacağım inşallah

Selam kızlar nasılsınız?

Ben dün itibariyle başladım diyete ne yapıp yapmamam gerektiğini zaten biliyordum dedim başlayayım artık tabi salı başlamamın sebebi de pztesi başlayıp salı bırakmamak

Neler yaptıklarımızı paylaşalım mı?

Her gün yaptığım şey sabah ilk suyum ılık ve limonlu

1. Gün kahvaltı: 1 dilim peynir, domates salatalık, 1 haşlanmış yumurta, şekersiz çay 3 adet ceviz, 1 dilim ekmek
Ara öğün: 1 elma
Öğlen: 2 yemek kaşığı taze fasulye ton balıklı salata
Akşam: 4 yemek kaşığı barbunya yemeği 1 kase yoğurt
Gece: 1 küçük muz

2. Gün kahvaltı: 1 dilim peynir, domates salatalık, şekersiz çay, 1 dilim ekmek
Ara öğün: 1 ceviz 1 kuru kayısı
Öğlen: ton balıklı salata
Akşam: 1 göğüs fileto yağsız, haşlanmış kabak ve havuç, roka ve 1 kase yoğurt çorbası
Gece: 1 elma

Tabiii suyu unutmuyoruzzzz

Kızlaaar selam buldum topigi Ebush_354 aslinda ben de acsak diyodum ama biraz gec farketmis oldum actigini
Neysem bu arada ben de hikayemi yazayim
Ilk reglimdeb beri hep duzensiz adet oldum taaaki nisanlanacagim kesinlestigi ana kadar.. ve tabii bu arada ilaclar hormonlar vs havada ucusuyodu.. 83 kilo ile basladigim tempolu spor hayatiyla 1 senede 68 kiloya dustum ve nisandi dugundu derken 64 64 kilo ile evlendin ve adetlerim cok güzel bi sekilde duzene girdi.. yalan yok hic bi ilacla bu kadar duzene girememistim..
Sonra evlendim velhasıl bebek asigi ben ne spir ne diyet ne bise.. her ay regl zamanlarini aşeriyorum sandim hamileyim sandim yedikce yedim bi guzel hem psikolijik hep fiziksel çöküslerdeyim sonuc olarak 2 yillik evliyim suan itibariyle ve 78 - 79 kiloyum.. kızlar birbirimizi gaza verelim piliiiis ❤❤❤
Bu arada zayifladigim surecte sunu yapmistim.. bol su + sabah kahvaltisi tika basa ne istersem yedim + her aksam 18.30-19.00 arasi bi kase nesfit. Ve 19.00 da mideye tek lokma gitmiyodu + her gun en az 40-45 dk yuruyodum kosu bandinda.. bakalim simdi nasi bi gidisat uygulicam.. ama yarin ben de basliyorum hadi bakalim Bismillah.. :)

Hoşgeldin canım :) İnşallah güzel güzel vereceğiz kilolarımızı:) bugün başladın değil mi nasıl geçiyor?

Hoşgeldin canım :) İnşallah güzel güzel vereceğiz kilolarımızı:) bugün başladın değil mi nasıl geçiyor?

Kuzum bugun bi aksilik oldu ve spor yapamadim ama yemek de yiyemedim bi ögün yemek yedim aksamustu.. bide ogle de kahve icmistim.. basladim sayilir spor harici yarin basliyorum Allah nasip ederse..

Bu arada bisey duydum onu uygulayabilirim hurma ile.. detoks gibi bisey sadece hurma ve yogurt yiyosun ve bol su..
Sadece 7 gün uygulaniyo sabh ogle aksam 1er kade yogurt ile 7ser hurma yiyosun yabi gunde toplam 3 kase yogurt 21 tane de hurma yemis oluyosun.. 7 gunden fazla uygulanmiyo ve 5 ila 7 kilo arasi garantiymis.. hurma aldigim gun buna baslicam insallah..

Evet canım bir çok detoks programları var ama ne bileyim onu devam ettiremiyorsun ya sonrasında bırakınca hemen kilo alacakmışım gibi geliyor bana yani en azından benim bünyem buna çok müsait maalesef bir de günde 21 hurmada ben şeker komasına girerim çok gibi geldi ama hurmanın faydası da çok fazla lifli de işe yarayabilir

Kuzum bi tablo yapsan mi ki güncel kilolarimizi
Sanki oyle yaparsak daha bi azim gelir gibime geliyo hepimize.. güncel kili ve hedefler olsun her hafta guncelleriz yada her gün artik siz bilirsiniz onu

Kuzum bi tablo yapsan mi ki güncel kilolarimizi
Sanki oyle yaparsak daha bi azim gelir gibime geliyo hepimize.. güncel kili ve hedefler olsun her hafta guncelleriz yada her gün artik siz bilirsiniz onu
Doğru diyorsun canım tablo tablo olursa daha da hırslandırabiliriz kendimizi herkes ne kadarla başladığını ne gün başladığını ve hedefini yazsın tablolaştıralım :)

Kendimden başlıyorum
Boy: 1.60
Kilo: 84.6 (salı günü itibariyle)
Başlangıç: 04.10.2016
Hedef: -25 kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…